Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Cami, - Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Alina sa ajunga cu bine si tot Bunul Dumnezeu sa-i lumineze mintea doctorului sa-l indrume si sa-l lumineze cum doar El stie. Sa se intoarca cu bine, sanatoasa.

As vrea sa spun o parere, eu cred ca trebuie zilnic sa scrieti la bogul Alinei, fie tu, fie Adrian sau vreun prieten . Fiindca lumea se uita acolo si voi acolo trebuie sa puneti strigatul de ajutor pentru ca sa se mai adune bani. Faptul ca in ultimele zile nu s-au mai adunat e semn ca lumea crede ca o data cu plecarea nu mai este nevoie...Plus ca de pe 12 noiembrie nu s-a mai scris nimic...Oamenii din strainatate acolo se uita, si chiar cei din tara. Eu ma uit la despre copii si vad mesajele tale dar cei mai multi se uita la blogul Alinei si daca acolo nu sunt noutati ...
Cred ca in fiecare zi, sau poate si de mai multe ori pe zi trebuie scrise cateva randuri, despre situatia financiara, despre starea ei, despre calatorie, ce spun medicii, s.a.

Va imbratisez pe toate fetele cu drag, sa aveti un post linistit, cu pace si bucurie sufleteasca, si Domnul sa va mangaie si sa va binecuvinteze pe toate dupa nevoia fiecareia, asa cum stie El mai bine.
Doamne Ajuta
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi si frumoase, am intrat si eu sa va spun post usor si plin de ajutor, Bunul Dumnezeu sa va calauzesca pasii spre smerenie si noul an sa inceapa cu puiutzi in burtici.
Chiar daca nu sunt atat de vorbareata sunt cu toata fiinta alaturi alaturi de voi si pe cat pot spun rugaciunea in fiecare seara.
Pe 8 noiembrie mi-a ajutat bunul Dumnezeu si maicutza sfanta si am ajuns la Sf meu drag, Nectarie, ca un magnet m-a atras de la atatea km, si tare mult mi-a ajutat, mi-a vindecat sufletelul ce mult suspina dupa ingerashul meu drag.Acum il port in gand si nu-l mai chinui cu lacrimi sfasietoare.Sunt sigura ca bunul Nectarie va mijloci pentru noi.
Multe , multe rugaciuni, pentru voi toate si pt mamici si pentru viitoare mamici, cum imi place mie sa spun aspirantelor, Domnul sa fie cu voi!

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna seara, la prietene!

Mamieea...felicitari si Doamne-ajuta in continuare!Mare lucru ati infaptuit, tu si sotul tau!Si pun pariu ca vei avea un baietel! Uite,mai vorbim...

Cu Dumnezeu inainte! pentru Alina si AdrianTinem pumnii strinsi!

In rest, azi am fost cu Nicolas la primul antrenament de baschet. Sper sa ii placa si sa se tina de treaba.

Mie mi-a fost mai bine si am continuat cu fizioterapia si gimnastica medicala.

Va , Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata,

Va intampin cu un Psalm. Sa aveti o zi frumoasa, binecuvantata.

Psalmul 63

Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor

1. Auzi, Dumnezeule, glasul meu cand ma rog Tie; de la frica vrajmasului scoate sufletul meu.
2. Acopera-ma de adunarea celor ce viclenesc, de multimea celor ce lucreaza faradelege,
3. Care si-au ascutit ca sabia limbile lor si ca niste sageti arunca vorbele lor veninoase, ca sa sageteze din ascunzisuri pe cel nevinovat.
4. Fara de veste il vor sageta pe el si nu se vor teme. Intaritu-s-au in ganduri rele.
S. Grait-au ca sa ascunda curse; spus-au : " Cine ne va vedea pe noi ? "
6. Iscodit-au faradelegi si au pierit cand le iscodeau,
7. Ca sa patrunda inlauntrul omului si in adancimea inimii lui.
8. Dar Dumnezeu, ii va lovi cu sageata si fara de veste ii va rani, ca ei singuri se vor rani cu limbile lor.
9. Tulburatu-s-au toti ce i-au vazut pe ei; si s-a temut tot omul.
10. Si au vestit lucrurile lui Dumnezeu si faptele Lui le-au inteles.
11. Veseli-se-va cel drept de Domnul si va nadajdui in El si se vor lauda toti cei drepti la inima.

Sa fie de folos!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dimineata dragele mele,

Mamiea FELICITARI!!! Dumnezeu sa iti ajute si cele 9 luni sa fie o bucurie pt tine. Te tinem minte si chiar ma gandeam la tine ce mai faci. burtica.

MaraAnisia sincera mea admiratie pentru hotararea pe care ai luat-o. Foarte frumos gestul tau. Sa iti ajute bunul Dumnezeu sa tii cat mai repede copilasul la piept. si eu m-am gandit de mai multa vreme dar numai Dumnezeu va hotari daca ma voi invrednici sa pot adopta un copilas.

Livsy draga mea multumim pentru psalm. Eu nu sunt din Bucuresti sunt din nordul tarii din Maramures dar mi-ar fi placut sa va cunosc.

Va urez la toate multa liniste sufleteasca si un post fara ispite.
Ma scuzati ca nu va scriu la fiecare dar am un gand si o rugaciune pt fiecare din voi. Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR SI CIPICAH.....SINAXARUL DE AZI....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie18.htm

Mergi la inceput

Buna dimineata din nou,

In primul rand vreau sa o felicit pe Mamieea, , ma bucur foarte mult pentru tine! Sarcina usoara, Bebelus sanatos si asa cum ti-au urat si celelalte fete, aceste luni care trebuie sa treaca pana iti vei tine la piept copilasul sa fie pentru tine si cei dragi o fericire continua - iar dupa aceea, de asemenea sa fiti foarte foarte fericiti!!!! Eu cred ca deja sunteti. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mara, te felicit si eu! Personal, sunt 100% de acord cu a adopta un copilas, asa ca ceeace ne-ai scris m-a uns la suflet. Sa va ajute Dumnezeu si desigur va doresc sa aveti si proprii copilasi, pe langa cel adoptat!

Anadomnica, multumim ca ai intrat si ne-ai scris, pe mine ma ung la suflet cuvintele tale, Dumnezeu sa te rasplateasca si sa va binecuvanteze in continuare cu toate Darurile Sale! Pupici multi Mariei

Rog fetele care sunt mai aproape (fizic) de Bucuresti si care ar fi amatoare sa organizam acea intalnire sa imi scrie eventual pe pm, ca sa evitam sa fim off topic aici. Mie personal mi-ar face imensa bucurie sa va cunosc.

A scris cineva (nu-mi mai amintesc exact cine, imi cer scuze) ca ar fi o idee sa ne intalnim pe regiuni, adica sa se intalneasca fetele din Iasi, etc. Mie mi se pare o idee foarte buna, acuma, totul depinde de noi, ca daca am vrut sa ne intalnim nu a fost nevoie sa ne spuna cineva sa ne intalnim, iar daca pana acum n-am reusit sa facem o intalnire mai mare... poate ca n-a fost momentul. Inca o data, astept parerile voastre (pe pm) pentru o (sper eu) viitoare intalnire in Bucuresti.

Pana la urma consider ca cel mai frumos lucru la aniversarea aceasta a 50 de capitole ar fi sa apara mai multe gravidute, ca urmare a rugaciunii si e drept ca de acest lucru am cam dus lipsa in ultimul timp. Mamieea a spart gheata si, inca o data, ma bucur din tot sufletul!!!!

Va doresc inca o data o zi linistita si frumoasa si post binecuvantat! (Pentru mine, acest post a inceput cu nenumarate ispite incat am fost deja de nenumarate ori la un pas sa renunt). Si pana la urma cred ca pentru post nu e important sa fie usor, ci sa fie cu folos... Doamne Ajuta-ne!

O ultima chestiune, am citit astazi si mi-a placut foarte mult, o bucatica dintr-un Psalm:

Psalmul 61

1. Asculta, Dumnezeule, strigatele mele, ia aminte la rugaciunea mea!
2. De la capatul pamantului strig catre Tine cu inima mahnita, si zic: "Du-ma pe stanca pe care n-o pot ajunge, caci este prea inalta pentru mine!
3. Caci Tu esti un adapost pentru mine, un turn tare impotriva vrajmasului.
4. As vrea sa locuiesc pe vecie in cortul Tau: sa alerg la adapostul aripilor Tale.

Si cu asta, vreau sa ii multumesc si lui Cacianotoni pentru tot ce ne trimite

Va imbratisez pe toate cu multa dragoste!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

M-am intors ca sa le salut si pe celelalte fete, carora nu le-am scris nimic, macar un pupic sa trimit:

Magdita, Madut (ma bucur mult ca ati trecut pe la noi), Lili_g, Sandaa, Georgic, Angel33 (multumesc pentru mesaj, am sa raspund),Theiuta, Deeva, Karla, Anita, Housepocket, Cami (te rog frumos sa ne tii la curent cu ce face Alina si eu una sunt de acord cu ce a spus Lili...), Anaomaria si absolut toate fetele, va imbratisez si va doresc tot binele din lume!!! TUTUROR

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata

mamieea felicitari!!!!!!!!!! si Doamnul sa va ajute in continuare! multa sanatate.

va pun si eu sinaxarul audio - www.sinaxar.ro/18nov.mp3" target="_blank">aici

va urez o zi calma.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am primit de la ana maria de la "emma" pe mail o poveste a unui tanar care are nevoie de putin ajutor.
roaga pe toata lumea sa faca cat mai cunoscut cazul...
sper sa nu va fie cu suparare ca pun un link si aici.

http://suchardine.wordpress.com/2009/11/16/dorin-baiatul-care-si-cumpara-singur-citostaticele/

sanatate

Blog

Mergi la inceput