Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)
Raspunsuri - Pagina 8
mamieea spune:
Nu stiu daca ma mai tineti minte ptr ca n-am mai scris de mult dar de citit am citit zilnic tot ce ati scris.Vreau sa va incurajez si sa va spun ca Dumnezeu le randuieste pe toate.Dupa ce anul acesta in luna iunie am pierdut o sarcina la 5-6 saptamani apoi la o luna a murit tatal meu lucrurile s-au indreptat...a sosit ziua sfintirii bisericii noastre, apoi au urmat 40 de Sf Liturghii zilnic in biserica nou -sfintita...dupa cele 40 de zile am mers cu sotul meu in Tara Sfanta si in Egipt ,pe muntele Sinai...a fost ceva unic...la intoarcere am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv..minunea a fost cu atat mai mare cu cat in pelerinaj am depus destul de mult efort mai ales cand am urcat la 2200 m pe muntele Sinai,noaptea vreo 12 km si nu am avut absolut nimic,nici o durere...Saptamana viitoare voi merge la dr sa vad cum e...chiar daca mai am o minune de 3 ani ma bucur la fel de mult si ptr acest sufletel si nu pot sa nu suspin dupa cel pe care l-am pierdut in vara.Va pup pe toate si va rog din suflet sa nu deznadajduiti,desi e f greu mai ales ptr o femeie ....fiindca noi suntem f sensibile dar mergem inainte..un post cu roade duhovnicesti va doresc ptr ca apoi sa vina si pruncii mult-doriti.
caciantoni spune:
In aceasta zi, pomenirea Preacuviosului Parintelui nostru Zaharia Ciobotarul si a lui Ioan.
Povestire foarte folositoare
Un om oarecare, vestit in lucrarile lumesti, cu numele Ioan, lepadand toate indulcirile vietii, ducea o viata smerita si monahiceasca. Si indeletnicindu-se cu fapte dumnezeiesti, se sarguia ca sa placa numai lui Dumnezeu. Deci, ostenindu-se pururea intru rugaciuni si cereri, tindea si sporea catre cele mai inaintate si mai mari ispravi. Fiindca, pe langa celelalte ale lui pasiri, avea obicei a se duce ca sa privegheze toata noaptea la bisericile Domnului. Intr-o noapte, s-a dus la biserica cea mare a Sfintei Sofia ce se afla in Constantinopol si, afland usile incuiate, a sezut acolo pe un scaun ce era aproape, fiind ostenit el, si intru sederea sa isi citea slujba cu glas sovaitor.
Si iata a vazut o stralucire de lumina, ce venea de afara, si privind mai cu luare aminte, a vazut un barbat cucernic, care urma dupa lumina aceea. Deci, bucurandu-se pentru acea privire, a luat mai bine aminte, voind sa vada ce are sa faca acel om. Si cand a ajuns omul acela la portile bisericii Sfintei Sofia, ce erau inchise, si-a plecat genunchii inaintea portilor, si indestul a facut rugaciune, apoi a ridicat in sus mainile sale si, facand semnul crucii pe porti, indata portile s-au deschis singure, si impreuna cu lumina a intrat inauntru si barbatul acela. Si dupa ce a intrat, iarasi a plecat genunchii pe pardoseala, unde deasupra era zugravita icoana Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, si, sculandu-se, a deschis si acolo portile. Si venind la portile cele frumoase de argint ale bisericii in pridvor, destula rugaciune a facut acolo, apoi cu semnul crucii le-a deschis si pe acelea, si asa a intrat in biserica cu totul luminat fiind. Deci, mergand in mijlocul bisericii, si-a ridicat mainile in sus, induplecand pe Dumnezeu. Iar dupa ce si-a ispravit rugaciunea, s-a intors inapoi si trecea prin pridvorul bisericii, iar portile se incuiau prin dumnezeiasca lucrare indata ce acela iesi afara. Deci, sta sfantul om Ioan si cauta cu luare aminte, unde va merge acel barbat dumnezeiesc, dupa iesirea din biserica. Si fiindca acela mergea pe drumul drept, nu s-a lenevit avramicescul Ioan a-i urma, ca sa afle unde se ascunde acest fel de scump margaritar al lui Dumnezeu. Si abatandu-se acela putin din dreptul drum, mergea spre schela cea pogoratoare a Sfantului mucenic Iulian; si apropiindu-se de casa foarte mica, si batand cu mana in usa, a strigat incet numele femeii ce era inauntru: "Maria", si asa a intrat inauntru. Atunci lumina ce-l lumina pe cale s-a ridicat din mijloc, si asa intre amandoi s-a facut noapte intunecata.
Iar femeia acelui dumnezeiesc barbat a aprins lumanarea din candela si a dus-o barbatului ei; insa el nu s-a culcat pe pat, nici nu si-a odihnit trupul in vreun alt chip, ci a inceput sa lucreze, caci era ciobotar. Atunci si cel ce-i urma lui, vrednicul de pomenire Ioan, fara de sfiala a intrat inauntrul casei, si cazand la picioarele lui, le uda cu lacrimi si rugandu-l pe el, zicea: "Nu te ascunde de mine, cine esti, si care este inalta ta vietuire, prin care faci astfel de minuni, pe care le-am vazut insumi cu ochii mei". Iar, smerit-cugetatorul acela zicea: "Iarta, batranule, pentru Domnul. Eu sunt om pacatos si nu am la sinemi nici o fapta buna. Ca cine sunt eu pacatosul? Sau de unde am invatat vreo inalta vietuire, precum singur zici, in vreme ce sunt sarac si ma aflu lucrator mestesugului celui mai neinsemnat; te-ai inselat, omule, te-ai inselat, si ai vazut naluca, iar nu adevarul".
Atunci batranul a adaugat lacrimi peste lacrimi, si nu inceta a-l jura pe el pe numele lui Dumnezeu, ca sa-i arate lui fapta buna a sa cea mare. Caci zicea: "De nu era lucrul dumnezeiestii pronii, ca sa se descopere petrecerea ta, cu adevarat nu m-as fi invrednicit eu cel mai mic sa fiu privitor al acestui fel de taina". Deci, stramtorat fiind de juraminte acel minunat barbat s-a sculat de pe scaun si, facand mai intai metanie batranului, a inceput a zice asa: "Bine sa stii, fratele meu, ca nici o isprava pe pamant n-am castigat decat sa ma innoroiesc si sa ma intinez cu pacatele si sa cinstesc mai mult desfatarea trupeasca. Iar dupa aceasta, din bunatatea Dumnezeului meu, luand in minte frica muncii, dupa cum vezi mi-am luat femeie, dar n-am intinat curatenia trupului. Ci amandoi cu unire pazim fecioria si tainuim aceasta, zicand ca ea este stearpa. Si pana acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, pazim noi adevarata curatenie a sufletului si a trupului, pentru dorinta si dragostea Ziditorului nostru. Voi adauga inca si alta, pentru legatura juramantului. Bogatia mea toata nu este mai multa decat numai trei arginti si jumatate, si cu acestia cumparand piei, lucrez mestesugul ciubotelor; si dobanda ce o scot de acolo o despart in doua parti: o parte adica, cea mai dreapta si de capetenie, o harazesc lui Hristos, impartind-o la saraci - fratii lui Hristos; iar cealalta parte o cheltuiesc la trebuintele noastre; si asa pururea petrecand, astept neincetat pe infricosatorul Judecator ce va sa vina. Si-mi aduc aminte de cercetarea cea infricosatoare ce au sa-mi faca cumplitii demoni".
Aceasta poveste auzind-o Ioan si inspaimantandu-se de curata si fericita viata a pururea pomenitului Zaharia (caci asa se numea), l-a laudat pe el. Apoi binecuvantandu-l pe acel minunat barbat, a iesit din casa lui cu bucurie si veselie. Si Ioan s-a dus la casa unde gazduia, multumind lui Dumnezeu pentru minunile mari ce a vazut. Iar fericitul Zaharia, cel ce intru adevar era lipsit de mandrie, voind ca sa fuga de amagirea desertaciunii lumesti, si-a lasat casa sa si a fugit, cu desavarsire necunoscut tuturor facandu-se.
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie17.htm
cami_antonia spune:
fetele
vreau sa va multumesc tuturor pt ajutorul financiar si moral acordat pana acum in cazul alinei ... va mai fi nevoie ... caci pleaca azi spre noua operatie ... desi inca mai e nevoie de bani
vreau sa ne rugam pt ei
sa ii multumesc georgianei .... fara care nu incepeam aceasta campanie .... si nu exista aceasta sansa
vreau sa felicit pe mamimeea ... eu imi amintesc bine de tine ... sper sa nu ne uiti si sa ne mai scrii .... sa ne dai detalii despre bebe .... sa fiti sanatosi ... si povesteste-ne depre calatoria in tara sfanta ca asa de mult imi doresc sa merg acolo ....
mara decizia este a ta ... tu trebuie sa fii cea fericita si cea multumita ... caci bebe va fi al tau ... doar ca treuie sa te inarmezi de acum inainte cu multaaaaaaaaaaaa rabdareeeeeeeeeee si cu multe zile si nopti fara somn ....
vreau sa va zic ca si noi am facut pe 11 nov 9 luni .... am inceput sa luam iar in greutate si e bine .... inca suntem scarnave la mancare da asta e ....
va pup si va mai astept si la umanitare sa ma incurajati
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
caciantoni spune:
Andreea - Felicitari! Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca, sa ai o sarcina usoara si nastere la termen!
cami- multa sanatate Alinei, putere si rabdare lui Adrian....Bunul Dumnezeu pentru rugaciunile Maicii Sale si ale tuturor Sfintilor Sai sa ii ajute sa ajunga cu bine, sa decurga bine operatia si sa revina in tara sanatosi....
cora79 spune:
Buna fetelor,am intrat sa va salut si sa va pup,va doresc un post usor,fara ispite si in final multe burtici si bebelusi sanatosi
Cami-multa sanatate Alinei si fratelui tau,suntem alaturi de ei cu gandul si cu sufletul
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
caciantoni spune:
Un cuvant de zidire sufleteasca
„Fiecare din noi dorim sa fim tot mai buni, ca sa ne asemanam cu Bunul Dumnezeu. Realizarea cea mai înalta a fiintei omenesti este bunatatea; exista si alte valori pe care le poate urmari omul, dar de masura bunatatii nu-i nici una. Bunatatea ne apropie de Dumnezeu în vremelnicie si în vesnicie. Cu bunatatea ne ducem înaintea lui Dumnezeu si ne mentinem în legatura cu El.
Trebuie sa fim oameni de care sa se bucure oamenii.
Numai daca ajungi la delicatete, la bunavointa, la îngaduinta, la iertare, la trecerea cu vederea, numai daca ajungi la bucurie si la înmultirea bucuriei, numai atunci esti pe calea celor buni.
Nu vom astepta de la altii ce nu putem da noi însine, nu vom astepta ca altii sa fie mai buni decât noi.
Un crestin trebuie sa fie un om al bucuriei, dar nu numai la clipe hotarâte pentru bucurie, ci oricând, pentru ca el stie ca e în mâinile lui Dumnezeu.
Sa avem gânduri cu care ne putem prezenta oriunde si oricând.
Sa nu fim nepasatori fata de binele omului de lânga noi, sa nu uitam ca Dumnezeu l-a pus lânga noi, si pe noi lânga el.
Sa ne adresam niste întrebari, mai ales la sfârsitul zilei daca a fost cineva mai fericit ca ne-a întâlnit în ziua care a trecut, daca îsi aminteste cineva ca i-am vorbit cu bunatate, daca l-am salutat cu caldura pe omul pe care l-am întâlnit, daca nu cumva am fost egoisti, daca am ajutat pe cineva din cei care au avut nevoie de ajutorul nostru (nu neaparat daca am dat ceva, dar daca am ajutat pe cineva sa faca mai usor ceea ce avea de facut), daca l-am încurajat pe cel care avea nevoie de o încurajare, daca am facut ceva folositor, daca am lasat în urma gânduri bune sau suparare, daca Dumnezeu - privind la felul cum ne-am dus viata în ziua de astazi - va zice ca meritam si ziua de mâine.
Sa fim cu mai multa grija, ca omul de lânga noi sa simta ca noi suntem lânga el asa cum Dumnezeu e lânga noi. Sa traim prin credinta.
Iubirea aduce fericire.
Sa fim mai hotarâti pentru bine sa gasim timp pentru omul de lânga noi, care asteapta ceva de la noi, sa ne angajam spre binele celor din jurul nostru, sa ne continuam viata în viata celor care pot învata ceva de la noi.
Sa dam importanta zilei în care traim, caci aceasta e în puterea noastra. Sa triam în asa fel ziua de azi, încât sa fie desavârsita. Sa ne traim ziua în asa fel, încât sa fim învredniciti ca ziua sa ne fie fara de pacat.
Sa se vada din viata noastra mai mult Dumnezeu, mai mult Hristos decât noi însine.
La dragostea lui Dumnezeu nu putem raspunde decât cu dragostea noastra.
Cel ce se smereste va fi înaltat. Dar noi nu putem rabda o jignire, o trecere cu vederea, o marginalizare, o nepasare a cuiva pentru ca nu suntem tari. Pe un om care-i tare nu-l poate clinti cineva cu un cuvânt de jignire, de asuprire, de defaimare chiar.
Trebuie sa urmarim sa fim cum vrea Dumnezeu sa fie cei ce sunt ai Lui cu bunatate, cu întelegere, cu îngaduinta, cu iertare, cu iubire, cu rabdare.
VA ROG SA FITI DELICATI! Un om delicat vede în altii ceea ce poarta el în suflet. Sa ne cercetam pe noi însine cât suntem de delicati, daca suntem crestini cu adevarat.
Lucrul cel mai important este sa-ti câstigi o minte luminata cu dar de la Dumnezeu.
A fi mai bun înseamna a aduce împaratia lui Dumnezeu în mijlocul nostru“.
Parintele Teofil Paraian
cami_antonia spune:
cora, caciantoni multumim de incurajari
da unde sunteti fetele de nu mai zice nimeni nimic pe aici?????
pe unde ati disparut?
dati un semn
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
magdita spune:
Mamimeea, felicitari pentru sarcina, cum sa nu ne aducem aminte de tine ? Ma bucur mult ca ai reusit, sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai 8 luni minunate .
Cami, drum bun Alinei si lui Adrian, au un drum lung de facut. Sa le ajute DD sa ajunga cu bine .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
anadomnica spune:
magdita - Maria e bine, multumesc de intrebare. E acum in perioada de colici si ne luptam cu durerile astea de burtica.
Da, da, are dreptate cami, fetelor, Mara, e nevoie de multaaa, muuuulta rabdare pt. cresterea unui omulet. Eu aseara am prins in total adunat de prin intreaga noapte vreo 4 ore de somn (si sa nu va ganditi ca le-am dormit continuu ) - e greu, e si frumos, insa e nevoie de multa jertfa de sine pt. cresterea puiului. Asa ca, sa nu mi-o luati in nume de rau: bucurati-va acum ca puteti sa postiti, sa va rugati, sa aveti grija de voi si de sot si ganditi-va ca acus acus vine bebe si va trebui sa-i acordati lui 90% din timpul vostru. Nu va mai fi timp de multe asa ca va bucurati acum din plin de ce aveti, nu uitati sa multumiti pt. tot si toate, Domnul sa va binecuvinteze.
Da, si de la mine post usor si rugaciune staruitoare si va rog sa postiti putin si pt. mine nevrednica... nu stiu daca voi reusi sa tin macar cateva zile.
Va pup pe toate si fug poate mai prind o ora de somn in dupamasa asta
Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria
georgia_c spune:
mamieea..cum sa nu te mai tinem minte ... poate acum ca esti graviduta vine si mvb pe la noi prin vizita ..
felictari si un samburel sanatos timp de inca 8 luni ...
cami ..Doamne ajuta sa auzim de bine !
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot