Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna, fete dragi,
jasmine- din cate stiu eu Anaomaria a tinut post si sambata si duminica tot fara peste, si fara ulei, asa cum scrie- singurele dezlegari la peste au fost odata cu celelalte sarbatori din post in care se dezleaga la peste, asta daca au cazut in una din zilele in care nu se precizeaza ca se posteste fara ulei. Doamne ajuta sa-ti fie de folos postul acesta!
deeva - ma regasesc si eu, nevrednica, in plansul si jalea ta de azi; la fel eram si eu fix acum un an cand intr-o noapte luuuunga am plans mult la Maicuta Domnului dupa pruncu iubit. Si azi imi aduc aminte de noaptea aceea, si nu-mi vine sa cred ca pruncul meu sta la san linistit si suge: are Maicuta Domnului grija de noi toate. Durerea insa iese uneori napraznic din noi si cred ca e bine, atunci cerem mai profund, mai constient, si vom fi surprinsi cand visele se implinesc: azi, maine, Domnul stie El timpul Sau mai bine. Iti doresc sa te bucuri de viata, asa cum in seara asta te-ai amuzat si te-ai bucurat asa de mult de sotul tau si de intamplarea sa. Din suflet iti spun, cred ca acus acus iei urma Victoritei si te cocoti pe lista de gravidute, si atunci sa vedem care din voi doua va fi mai fericita??
MaraAnisia - mii, mii de pupici de la mine, Felicitari draga pt. decizia luata!!! Felicitari, felicitari, felicitari!!! Te va rasplati Domnul si cu pruncii tai in curand, insa adoptia te face mama in toata regula, si inca una cu jertfa dubla caci nu e usor sa cresti un om. Eu te admir, asa cum o admir si pe Medamaya care nu a mai reusit sa ne scrie de cand e mamica de fetita adoptata. Sa va ajute Maicuta Domnului si sa va presare intreg acest drum cu zambete si impliniri pana va veti strange pruncul in brate. Si negresit sa ne arati poze.
Pup si restul de fete, ma iertati daca nu va insir pe toate, insa am un gand special pt. fiecare. Mai este timp sa apra testele pozitive perioada asta - eu sper sa fie cat mai multe!

Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Mi-am plans si eu nacazu de dimineata si-n urma strigatului meu vad ca se umplu doua pagini de mesaje. Am plans la fiecare dintre voi cand v-am cetit. Va multumesc dragele mele a treia oara pe ziua de azi si nu va amintesc cu numele aci pentru simplu motiv ca sunteti foarte multe. Insamna ca nu-s tomna singura precum credeam.
Tuturor celor care aveti ganduri bune pentru mine scrise sau nescrise pe forum sa va rasplateasca Cel de Sus.

Oare ce face Alina? O fi randuit Dumnezau Bunu sa se stranga toti banii? Cami daca citesti zi-ne mai strangeti bani pentru restul de suma ce trebuie achitata ulterior operatiei?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna seara fete dragi...

iar am disparut, asa-i? nu... am citit doar, fara sa scriu...

caciantoni si alina multumim de sinaxar... imi amintesc ca era o vreme cand il postam si pe cel in format audio...www.sinaxar.ro/16nov.mp3" target="_blank">sinaxar 16 noiembrie-audio

mara

Blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Buna dimineata fete si Cipicah,

Multumesc celor care ati intrebat de mine. Stati linistiti...is vie. Va doresc sa va fie postu' spre lumina si folos.
Doamne Bun, ai grija de Alina sa ajunga cu bine la operatie!

Sambata noaptea n-am putut dormi. Am plans ca s-o gatat anu' si eu tot fara burta. Ma doare, ma doare groaznic. Si am zis: Doamne cum ne mai rabzi?. In numele sloganului deja mult prea prafuit "vreau sa-i ofer totul copilului meu" nu ne mai permitem un inca prunc. Zidurile casei pe care o construim si care nu ne va aduce nici macar un pahar cu apa la batranete, opresc copiii nostri sa se nasca. Renuntam cu mare usurinta la viata ce abia licareste in pantec pentru un blid de zama in plus. Sfasiem bucati din propriul trup ca sa le dam cainilor sa le mananca... si-ar trebui sa ne numim generatia de utere amputate. O Dumnezaule Mare, de ce-mi dai Bunule sa le vad si sa nu le am? Nu pot sa cred ca m-ai lasat si in ast an orfana de prunci. Oare cat ma mai pedepsesti Judecatorule?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

te admir pentru ca esti o femeie puternica si ne-ai dat ceva exemple pana acum cu forta credintei tale. sper sa iti ajute Domnul Bunul, cum cu drag ii spui tu, sa ai parte de sarbatori frumoase si linistite.
nu am pretentia ca sunt mai rasarita, Domnul stie ce a fost in sufletul meu zilele astea... si nu fura tocmai miere si zahar...
cum spuneam, nu ca-s eu mai nu stiu cum... dar zic si eu, sa incercam sa ne facem sarbatorile asa cum de fapt sunt - frumoase...
vine Craciunul... e o sarbatoare a bucuriei.... Domnul nostru se naste... va veni si randul pruncilor nostri sa se nasca...
pana atunci, chiar daca mai avem momente de deznadejde... mergem mai departe, spre momentul special al fiecareia dintre noi...
te imbratisez cu drag deeva, ca si pe toate fetele de aici.

si pentru mine, aceasta perioada - mi se pare ca se repeta cea de anul trecut... de parca nu a trecut timpul deloc...
ma gandesc si la fetele de pe forum camy_pus, aida, monica_dicut, oanaiacovita, s_alinutza etc etc..., care au pierdut o sarcina sau un prunc... si totusi ele acum au aproape un copil viu, de care se bucura... cat de fericite sunt... sper ca in curand sa cunosc si eu aceeasi fericire... noi toate...

Blog

Mergi la inceput

imi cer scuze ca nu v-am urat si eu post usor si lipsit de ispite.

din pacate, eu nu m-am invrednicit la post...

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

pentru inceput POST USOR SI FARA DE ISPITE FIECARUIA

MARAAAAAAAAAA felicitari dragutaaaaaaaa .... o decizie inteleaptaaaaa

jasmine eu nu stiu nimic despre acest canon dar sper sa va ajute bunul Dumnezeu sa il tyineti cum se cuvine ... si mie mi se pare corect sa il tii in toate zilele care zice in hartiuta parintele chiar daca e dezlegare .... ca doar de aceea este un canon ...sa fie mai greu ...

cat despre alina si adi
va saluta
va multumesc
maine e ziua cea mare
va rog sa va rugati mult pt ei
pleaca
nu au reusit sa stranga suma
suntem in continuare in campanie
deci daca cineva se mai milostiveste conturile sunt valkabile
dar ii primesc aia cu suma mai mica
si achita apoi
speram sa ne ajutati sa achitam toata suma
nu va mai fi mult
asteptam sa ne spuna
cand ajung acolo
e traseu lung
maine noapte cu ambulanta
la bucuresti
apoi tren bucurest\i-munchen
apoi ambulanta munchen - hanovra

sa avem nadejde ca va fi bine
ca alina va rezista
ca rugile noastre sunt sp[re tamaduire
si ca fratelo va rezista psihic
va pup

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie17.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

caciatonimultumesc tare mult pentru urare si ma rog sa primesti si tu cat mai curand un bebe Matei.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata,dragutelor,

Multumesc din tot sufletul celor care ma sustin si felicita pentru decizia luata, sper sa nu va dezamagesc:
Anadomnica, iti multumesc tare mult pentru cuvintele atat de frumoase pe care sper sa le merit.cat despre Medamaya, chiar mi-ar face placere daca ar intra sa ne povesteasca putin din experienta ei de mamica. te imbratisez cu drag si pt micuta Maria, printesa ta.

Happymum astept vesti bune despre tine, draga mea.propunerea ta de a face sarbatoarea Craciunului as acum este ea - frumoasa - este minunata si mie imi transmite un mesaj foarte frumos - acela ca esti un pic mai linistita, nu-i asa ca te simti mai bine un picut?

Cami_antonia, ma rog din suflet pentru Alina si Adrian, sa le lumineze calea Maicuta Domnului

Caciantoni

Deeva, haioasa tare intamplarea. si ma bucur ca reusesti sa mai si zambesti

numai ganduri bune de la mine,

Mara

Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragele mele,

In primul rand post usor tuturor si fara ispite mari. Din pacate, nici eu nu m-am invrednicit sa incep postul , dar o s-o fac de astazi .
Mara, felicitari pentru decizia luata si pentru linistea dobandita.
Deeva, cred ca fiecare dintre noi am trait momentele descrise de tine, e greu ca vin alte sarbatori si noi suntem in acelasi stadiu, parca traim un deja-vu, cu aceeasi dorinta neimplinita de a deveni mame. Insa Dumenzeu stie cel mai bine cand e momentul fiecareia. Asa ca rabdare, cum frumos spunea Canciantoni. Cu siguranta multe dintre noi anul viitor de Craciun vom fi gravidutze sau cu pruncii la piept. Nu-i asa, Anadomnica? Ce-ti mai face printesa Maria ?
Cami, ne rugam pentru Alina si Adrian, sa aiba o calatorie in siguranta si sa ajunga cu bine , iar operatia sa fie un succes ! Doamne ajuta, ca de Craciun, odata cu nasterea Domnului nostru, sa renasca si speranta pentru ea, pentru o viata lipsita de boala, cu multe bucurii alaturi de Adrian .
Va pup pe toate si sa ne ajute DD in tot ce facem .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput