Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)
Raspunsuri - Pagina 10

happymum spune:
inca un strigat de ajutor:
http://suchardine.wordpress.com/2009/11/18/rares-o-viata-mica-in-schimbul-a-10-000-de-euro/
Blog

georgia_c spune:
hop si io
uitasem sa zic ca e buna ideea anei cu intalnirea
si acum piesa de rezistenta .. cum va merge postul ?..caci eu am impresia ca mi-e cam foame din cand in cand , si parca nu ii "coser" sa stau cu mintea la bucate
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot

housepocket480 spune:
VVVVV ce mai faci? ce-ti mai face burtica? Multa sanatate!
Si eu ma gandesc ca e frumos sa ne intalnim si eu ma gandeam ca cel mai la indemana este sa ne intalnim la un Sfant maslu chiar la Parintele Ioan la Sfantul Spiridon.
Azi e din scurt? Sau o lasam pe miercurea viitoare?
Doame ajuta
Mama lui Matei Alexandru

caciantoni spune:
madalina - eu sper sa ajung azi la Sf. Maslu la Sf. Spiridon....poate ne vedem....ai pm cu nr de telef....

Livsy spune:
Buna dimineata,
Ma bucur sa va regasesc!
Sper ca Alina este bine in drumul spre Hanovra si in curand vom avea numai vesti bune! Cami,
ce ne mai spui?
Mada (Housepocket), imi cer scuze, nu am citit ieri mesajul tau ci abia azi dimineata. Din punctul meu de vedere si miercurea care vine este perfect. Ce ziceti?
Happy Mum , multumim pentru linkuri. Dumnezeu sa le ajute acestor suflete!
Georgia, iti raspund la intrebare, dar nu stiu daca te va ajuta. Mie imi merge DEOSEBIT de greu cu Postul... Am mai scris si ieri ca am avut si am nenumarate momente cand sunt la un pas sa renunt. Nu stiu de ce. Pana acum nu a fost asa pentru mine. Ma rog ca Dumnezeu sa ne treaca prin aceste ispite si incercari cu fruntea sus. Doamne Ajuta!
Deci, ne vedem miercurea urmatoare la Sf Maslu la Sf Spiridon? Si apoi ne vom acorda putin ragaz sa ne cunoastem? Ma gandesc cum si unde... e ok? Astept mesajele voastre. TUTUROR
Va doresc o zi binecuvantata! Doamne Ajuta!

Livsy spune:
Psalmul 64
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. Cantarea lui Ieremia si a lui Iezechiel din timpul sederii in pamant strain, cand avea sa iasa din Babilon
1. Tie Ti se cuvine cantare, Dumnezeule, in Sion si Tie Ti se va implini fagaduinta in Ierusalim,
2. Auzi rugaciunea mea, catre Tine tot trupul va veni.
3. Cuvintele celor fara de lege ne-au biruit pe noi si nelegiuirile noastre Tu le vei curati.
4. Fericit este cel pe care l-ai ales si l-ai primit; locui-va in curtile Tale.
5. Umplea-ne-vom de bunatatile casei Tale; sfant este locasul Tau, minunat in dreptate.
6. Auzi-ne pe noi, Dumnezeule, Mantuitorul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor de pe mare departe;
7. Cel ce gatesti muntii cu taria Ta, incins fiind cu putere; Cel ce tulburi adancul marii si vuietul valurilor ei.
8. Tulbura-se-vor neamurile si se vor spaimanta cei ce locuiesc marginile de semnele Lui; iesirile diminetii si ale serii le vei veseli.
9. Cercetat-ai pamantul si l-ai adapat pe el, bogatiile lui le-ai inmultit;
10. Raul lui Dumnezeu s-a umplut de apa; gatit-ai hrana lor, ca asa este gatirea Ta.
11. Adapa brazdele lui, inmulteste roadele lui si se vor bucura de picaturi de ploaie, rasarind.
12. Vei binecuvanta cununa anului bunatatii Tale si campiile Tale se vor umple de roade grase.
13. Ingrasa-se-vor pasunile pustiei si cu bucurie dealurile se vor incinge.
14. Imbracatu-s-au pasunile cu oi si vaile vor inmulti graul ; vor striga si vor canta.
Sa ne fie de folos!
Doamne Ajuta tuturor!

pogonici1977 spune:
buna dimineata fetelor...va mai aduceti aminte de mine???
eu traiesc o mare durere in suflet..poate asa vrut bunul dumnezeu sa imi platesc pacatele mele...am facut marti din nou HSG si am primit cek mai crunt diagnostic HIDROSALPINX BILATERLA..aflat in stare avansata..ambele trompete au hidro..iar cea dreapta e ff grav deterioarata....iar din acest motiv ma dor ovarele f des asa din senin...
mai zis dct ca tromepele sunt mult mai afectate decat acum 2 ani...cand am facut HSG celalat..unde aveam hidro doar pe partea stanga..desi alm curatat la operatie..acesta sa refacut si a afectat si pe cealalta..poate asa vrut bunul dumnezeu
la aflarea acestei veste..am avut un soc..am plans...mult..nu ma puteam opri
prin urmare singura mea posibilitate sa am copii e sa fac operatie prin scoaterea trompelor si apoi FIV dau nu in tara ci la Budapesta..caci la noi nu am incredere in nici o clinica
deci doar 2 solutii am
OPERATIE-scoatere trompe apoi FIV sau o alta solutie ADOPTIA
in acesata situatie numi ramane decat sa ma rog bunului dumnzeeu si maicutii domnului sa ne ajute sa facem rost de bani
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie19.htm
Livsy - eu zic ca e bine sa ne intalnim la Sf. Spiridon Vechi....chiar daca eu s-ar putea sa nu pot intra in biserica, va astept afara si ne vedem....

angel33 spune:
pogonici draga imi pare foarte rau pentru asa diagnostic. Totusi, ce poti face acum e ceea ce ai zis, sa te rogi sa fie totul bine si daca asta trebuie sa faci, sa-ti ajute Maica Sfanta si sa fie totul bine. Acum macar stii in ce directie sa privesti. Stiu ca se mai fac ceva tratamente pentru hidrosalpinx, insa cred ca pana la urma tot la asta se ajunge.
Daca ovulatia e ok si nu sunt alte probleme, poate fiv-ul e solutia.
Doamne ajuta! si atunci cand vei avea bb in burtica dupa fiv, sa te uiti la zilele astea cu lacrimi, ca la ceva ce a fost de demult.