Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
Leditia spune:
Iulia,ce scumpa e Carla.Mi-au placut ambele clipuri si cel in care papa mamaliga si cel in care o plimbati in cutie.
Miere,vezi daca ne dai linkuri,ne pui la treaba..
La multi ani licuricilor care implinesc azi lunite.
POZE CU NOI
de David Christian
iuliacris spune:
Votat Adita, se poate doar o data pe site-ul asta, nu? Sotul meu e din Hunedoara
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
am incercat sa votez din nou si nu ma lasa,poate maine
http://www.target.com/gp/detail.html/189-6988480-9238833?ASIN=B000HCX5EY&AFID=Froogle&LNM=B000HCX5EY|Parents_Busy_Zoo&ci_src=14110944&ci_sku=B000HCX5EY&ref=tgt_adv_XSG10001
cadoul Anei de Craciun!
Votati-o pe ANA!!!
crisspy spune:
Ce faina e jucaria Lisa cred ca o sa-i placa Anuscai
Fetelor m-am tot uitat pe pozele voastre si imi e asa un dor de Razvi ...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
lisa79 spune:
vazut poze si filmulete cu Carla este superba!!!
NU are sange de moldovenca ca nu ii place mamaliga... filmuletele cu ghemul si cutia sunt bestiale...Carla : YOU ROCK!!!
Votati-o pe ANA!!!
cris30 spune:
Sper ca Anca sa fie bine, parca imi amintesc ca zicea ca vrea sa faca vaccinul pentru swine flu..off.
Iulia scumpa foc CARLA, mi-au placut foarte mult filmuletele .
Nu uitati sa ne votati si pe noi, multumim!
Va rugam sa ne votati, multumim!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Multzam fetelor. Cipri asa prostea matzele cand era copil(cu ghemul). Si n-are sange de moldoveanca, ce-i drept, la asta nu m-am gandit
Faina jucaria Lisa, chiar acum ma duc pana la Target si o sa o si studiez.
Carla ma trage rau de tot de par si rade cand ii spun NU, rade. Cand ii spun Nu pentru alte chestii se opreste, dar nu cand e vorba de par. Si doare taaare
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
iulia, o sa ti se para poate dur,dar si Ana ma trage de par,pt NOI solutie e...o trag si eu...crede-ma ...se opreste!
in legatura cu jucaria,mai asteapta pana de thx giving,poate prindem ceva reduceri,vezi ca suntem 2 deja pe lista: me si cris 30...te bagi??
Votati-o pe ANA!!!