Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Micola, nici eu nu stiu prea multe despre jucaria respectiva. Am vazut rapid in Mothercare insa nu i-am dat importanta pana cand am auzit niste prieteni vorbind despre ea. Ma tot uit pe site dar sunt atat de multe pagini, insa nu am niciodata timp sa le parcurg pe toate.
Anna Mama, cred ca am luat conjunctivita de la oftalmologie pt ca a aparut pa 3 zile dupa ce am fost acolo. Dar nici nu pot spune sigur pt ca dr noastra spune ca e din cauza unui canal lacrimar infundat. Alexia nu mai sta sa ii masez canalul respectiv si de aceea tot apar problemele astea.
Domnisoara a papat jumatate din supa, dar mai incerc in jumatate de ora.
Aryia, sanatate multa lui Amedeo. Sa treaca cu bine operatia! Si noi tot de la Ortopedica luam incaltari.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Anuc spune:
V-am trimis poze de anul trecut, cu Mosul. Era foarte haios batranelul asta. Si mi-am adus aminte ca inainte de a le da cadourile, Mosul ii spunea fiecarui copil cate ceva despre el si ii dadea cate un sfat. Bineinteles ca erau lucruri pe care le stia de la parinti, de genul: A, tu esti Ioana. Am auzit ca ai fost cuminte, dar nu-ti prea place sa strangi jucariile, sau Tu esti Matei care nu se prea spala pe dinti...etc...iar copiii faceau niste ochi mari, ca nu stiau de unde stie Mosul atatea despre ei.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
anna-mama spune:
Vai, cat de real e Mosul. Anuc, nu-ti venea sa crezi ca e adevaratul Mos Craciun? Iar poza cu copii si cu Mosu e ca in reclame.
Bee, pe noi cand am fost la oftalmologie ne-a tinut intr-o camera separata de restul copiilor tocmai sa nu prinda bebe ceva din zbor. Dar daca Alexiuta are un canal infundat e posibil sa se infectat din cauza asta, si Vladut patea asa de i se lipeau ochisorii. Ufff, papusica sa treaca repede.
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#
8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410
koruccia spune:
Buna fetele
Ce topic dragut, incep si eu sa realizez ca se apropie sarbatorile de iarna:)
E drept ca eu cu cadourile nu ma prea stresez fiindca ii voi lua jucarii; nu are exagerat de multe, deci e ok. Aici Mos Nicolae nu se sarbatoreste, dar voi institui eu obiceiul in familie:) Cu ziua numelui inca nu m-am decis cand sa i-o tin, e plin calendarul de sfinte Caterine. In principiu sunt indecisa intre 29 aprilie - Sf. Caterina de Siena dupa calendarul catolic (bunicii italieni deja s-au prezentat cu cadou pt ocazia asta, deci ei au decis) si 25 noiembrie - Sf. Caterina de Alexandria (Ecaterina din Sinai), care e si in calendarul catolic si in cel ortodox. Pt mine pare mai logica asta din urma...
De Craciun si eu m-am gandit la chestia cu mosul, mai ales ca asociatia in care voluntariaza Stefano are activitatea asta, anumiti membri se imbraca in Mos Craciun si duc cadouri la copii in zona in care stam (cadourile le lasa parintii evident). As fi vrut sa fac si eu pt Cati dar mi-e ca se sperie si nu intelege inca nimic. Voi ce ziceti, nu e prea devreme pt Mos Craciun?
Aici nu se face brad natural, noi avem unul artificial mic pe care il vom pastra pana cand ne mutam la apartament mai mare. In schimb se pune mult accent pe iesle, o gasesti in toate casele, in diferite variante cu diferite specificuri. Noi avem una mica si o pastram pe asta pana cand o putem implica si pe Cati in aranjarea ei.
koruccia spune:
Anuc, bine ca ati scapat de operatie. Cu mancatul vad ca ti-au raspuns fetele care s-au confruntat cu problema. Eu am observat ca a mea mananca fara sa insist ce ii place ei (in general chestii cu branza, mai ales paste pt bebei in supa amestecate cu branzica de la Hipp). Ai incercat sa-i dai chestii care-i plac? Sau nu are preferinte?
Isis, am admirat-o pe Edith in poze, e o frumoasa, sa-ti traiasca si sa pape mai bine!
Selene, si eu imi amintesc ca de Mos Nicolae primeam nuielusa si in copilarie mai erau turtele alea in forma de salba, colorate turbat si cu tone de chimicale in ele. Se luau la targul de Mos Nicolae, care in Blajul meu era mare eveniment:)
lisa79 spune:
'neata'neata!
la multi ani David!
frumos subiectul de azi.
Motul,in cazul nostru turta...nu cred,eu sunt certata cu nasii,deci nu prea cred ca vom face asa ceva. V-am zis ca am nasi comnunisti???
despre sarbatori...de abia astept.despre cadouri,nu stiu inca,dar stiu ca o sa vina cu siguranta MOSUL!!!
Votati-o pe ANA!!!
cami_antonia spune:
fetele
nu am mai apucat sa citesc nimic
ieri am implinit si noi 9 luni
si am reusit sa ajungem la 8 kggg
datorita laptelui praffffff si a cerealelor
va pup
imi lipsiti
dupa ce terminam campania cu cumnata poate ma pot alatura din nou gastii
mai e nevoie de 3000 euro
pana martea viitoare
cand tre sa plece
daca ne mai puteti ajuta
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
sau la umanitare va astept
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
iuliacris spune:
In primul rand, Anca, multa sanatate! Ma apuca stresul cand aud, ca Cipri preda doua clase semestrul asta si vine in contact cu o gramada de studenti. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza...
Vad ca v-a prins spiritul Craciunului deja, nici nu m-am gandit inca la cadouri. Noi n-o sa fim acasa de sarbatori, asa ca nu facem brad.
Corina, uite inca un filmulet, din seria mancare, Carla mananca mancare solida, nu ma plang, doar ca nu i-a placut mamaliga prima data, dupa ce a mancat altceva a mancat si vreo 4 lingurite de mamaliga cu branza
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaNoiembrie2009#5403238031206626114
Ledi, eu cand ornez cu frisca, pun si branza philadelphia(parca am vazut si in Ro) in frisca si se orneaza f. bine, e teapana, si are si un gust f. bun.
Lisa, cum adica comunisti (scuzati)?
Miere, aratai bine si asa tare gravida
Anuc, poate se pune Filip pe treaba cu mancatul si scapi de griji.
Aryia, dragul de el, isi face griji, o sa fie bine
Alina1976, felicitari pentru parametrii Sabinutzei.
Bee, Alexiuta o sa fie o Craciunita de vis
Ma duc sa vad si eu pozele cu mosu'...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Am sunat la Anca si am lasat mesaj. astept noutati...va anunt odata ce aflu ceva!
Sanatate multa!
Votati-o pe ANA!!!
aditapop spune:
Votat, Lisa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!