Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
ariya spune:
Multumesc ,fetelor!M-am cam chiaunit cu Amedeo ca e a treia operatie -apendicita,mana si acum porcaria asta...si-i curge sange din nas de am obosit...i-am dat la scoala buretei din aia speciali,Gelaspon,cum mi-a zis dr,ca la busit sangele si in timpul orelor...offff,mi-e mila de el de nu mai pot!L-am facut fericit ca i-am rezervat pt ziua lui unde vroia el neaparat - Laser megazone-si ,aseara,nu mai putea de fericire...Saracutul de el...Mi-a zis:"Daca nu ma mai trezesc din anestezie?"Aoleu,mi s-a oprit sangele-n vene!I-am explicat ca-i pun doar un pic de tot de lichid cat sa doarma 10 min,apoi ii baga alta substanta care anuleaza efectul aleia...Greu e frate cu copiii!Sa ne dea Dumnezeu putere ca multe mai trecem cu ei!
IRINA C,te rog frumos,ai cum sa afli ceva de dr Chitac Marius,ORL,lucreaza la spitalul Panduri si el trebuie sa-l opereze pe Amedeo?Daca e bun,se pricepe etc?TE ROG DIN SUFLET!Iarta-ma ca indraznesc,dar nu am la cine sa intreb...Multumesc mult!
Ne ducem iar sapt viitoare la el sa stabilim cand ii scot uratenia aia din nara...
BEBELUSI,si Miguelito vroia mai mult de 240ml de lapte,am sunat pediatra si ne-a schimbat laptele-de la Humana 2 ,trecem la Humana 3.Am inceput sa il schimb inlocuind cate o masura din laptele vechi cu laptele nou,iar seara tre sa-i dau o cina cu piure de legume,piure normal,carnita,peste,ceva consistent si nu trebuie sa-i dau mai mult de 500ml de lapte /zi!Fiind si mare -am depasit 12kg si79cm,tre sa manance pe masura
Anuc,paraca tu esti cu Mofturici,am mai zis eu o data ca nu trebuie sa inlocuiesti nici o masa cu laptele!Am confirmarea pediatrei ca este complet gresit...asa nu o sa invete niciodata sa manance cum trebuie...fa distanta dintre mese minim 4 ore si o sa inceapa sa ceara...incearca sa nu-i dai nimic intre mese,doar putina apa sau ceiut,fara sa exagerezi si o sa inceapa sa simta viermisorul
Si mancatul; sa fie intotdeauna in scaunul lui... Miguel cand il pun in scaun si-i pun babetica,incepe sa dea din maini si picioare si face mmmmmmmmmmmmmm,pana ii bag lingurita in gura
Multumesc inca o data ca-mi sunteti aproape,chiar am nevoie ca am obosit cu toate minunile astea ale copiilor...sper sa treaca repede si sa avem toate parte de sarbatori minunate!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
micola spune:
Va fi superba Alexiuta in Craciunita..Neaparat sa ne pui poza, Bee De unde jucaria aia cu drum ce se lumineaza? daca e de pe net, pune un link, ceva, te rog, ca suna interesant. si cam cat costa?
mamici si licurici
de 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
ariya spune:
IRINA acum am vazut ca intrbai de ghetute...nu stiu sa-ti spun preturi...la spitalul Colentina,la subsol,e Ortopedica .Cand am fost cu Annamaria sa-i facem talonetele recomandate de prof Firica,am vazut ca au si ghetute de astea.Eu cred ca tot acolo o sa ma duc sa cumpar...te pup
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
anna-mama spune:
Irina, eu i-am mai luat si salopeta asta http://picasaweb.google.ro/annavladut/Salopeta?authkey=Gv1sRgCPGvuZj7jp2ADg#5403202498031892482 A costat 45 ron si este mai groasa ca cealalta, numai ca-i mai putin sofisticata. E de la un magazinas de pe langa mine, aveau si pe albastru.
Ghetute i-am luat Bama de la magazinul Reno din Auchan, sunt din piele si inauntru au blanita naturala, si usoare, flexibile si usor de incaltat. Sunt f mutumita de ele.
Am vazut poze cu printesa de Isis Este o papusica plina de veselie. Imi pare rau sa aud ca nici ea nu prea papa.
Multi pt Amadeo, dragul de el, si mami cea puternica. Sanatate multa si sa depasiti usor momentul.
Anuc, sper sa poti sa nu-i dai laptic in timpul zilei si sa reusesti sa-l faci sa pape. Al meu e un incapatanat, face greva foamei, iar daca nu ma vede pe mine nici nu cere de mancare, nu am mai pomit asa copil. Iar ca sa vrea sa pape doua trei lingurite de mancare, o face numai dupa ce a mancat tzatzi inainte
Bee, f tare costumasul, abia astept sa o vad pe Alexiuta in el Sanatate multa, cum a reusit sa faca conjunctivita?
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#
8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410
IRINA.C spune:
Anna mama ai PM
Aryia ...e de adulti omu?Eu cunosc doar cele 2 dr din Gomoiu si nu prea imi dau seama de unde sa aflu info nu am pe nimeni acolo.Tata a fost interat la prof Ataman mai demult dar practic nu am cum sa obtin info.Atat te intreb: de ce de adulti?de ce nu de copii?Amadeo are 12 parca nu?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Anuc spune:
Hai ca m-am mai calmat.
A papat cam 100 gr de piure legume, orez si carnita de pui la pranz. Incepuse cu nazuri, dar l-am convins. Ma speriasem ca la 10 n-a vrut nimic sa manance.
O sa rezist, nu-i dau lapte in loc de mancare ptr ca asta e interesul copilului.
Ariya, asa cum Miguel se bucura cand vede ca-l pui la masa, asa se maraie al meu cand vede ca-i pun bavetica. Incepe sa planga...am crezut la un moment dat ca il deranjeaza si nu i-am mai pus-o. dar nu era asta, pur si simplu nu vroia sa pape.
Sa vedem diseara ce va fi.
Bee, vreau si eu costumas de Mos! tu comanzi din strainatate? daca ne combinam, nu iesim mai ieftin la transport? Sa ne arati si jucaria!
Mai, analize daca-i fac, i le fac in spital si nu merge din deget. daca tot i le fac, ii fac mai multe (nu numai hemoleucograma), dar sa vedem. daca se pune cu burta pe mancat, poate le mai amanam.
Eu costumas de iarna am unul albastru de la Ioana (toate lucurile de iarna gen hainute, gecute, pantaloni ale Ioanei au fost baietesti, nu i-am luat niciodata culori deschise iarna). Si a mai primit unul de la tata, dar cred ca abia la anu' ii vine bine.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
miereamara spune:
Ariya multa sanatate lui Amadeo! Si recuperare usoara!
Imi pare rau sa aud ca Anca e bonava. Dar ea nu se vaccinase pt swine flu?, parca asa retinusem. Nu am numarul ei de telefon, poate il au fetele, caz in care l-as dori si eu, as vrea sa o sun.
Anuc, nici la Aidan nu se decaloteaza complet, eu nu-mi bat capul cu asta. Nu am avut probleme pana acum ce e drept, la el jetul de pipi este f puternic, si nu pare sa aiba probleme la pipi. Cnad l-a decalotat doctorul, zona era curata.
Am inceput si eu sa ii dau mancarica de-a noastra, dar fara sare sau alte condimente, pana acum a mancat mancarica de cartofi si ciorbita. Ii mai dau bucatele de legume, peste si pui cand gatesc pt noi, de obicei lui ii pun un pic separat in tava si nu pun condimente pe bucatica lui.
Ieri a mers jumatate de sufragerie singurel, e super funny, se clatina ca un om beat:))
De trezit am ramas la o singura beutura pe noapte, vorba lui Daiopri, cea de la ora 4 de care nu cred ca vom scapa prea curand, dar it's ok, in rest doarme de la 9-10 la 6-7 dimineata, cu mici variatiuni pe tema. Prima parte a noptii la el in pat, a doua la noi:))
Mai, da ce succes are cutia aia de carton:)) tb sa o incerc si eu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Anuc spune:
Si noi ii taiem motul lui Filip la un an. Simbolic, ca n-are par de mot...si tot asa, il punem sa aleaga de pe tavita diverse obiecte.
Iar de Craciun, suntem 3 familii cu 6 copii in total (cam de varsta Ioanei) si chemam un mos profesionist. Noi le luam cadourile si vine batranelul asta imbracat ca la carte, ii pune sa spuna cate o poezioara, ceva si apoi se lasa cu party. anul trecut a fost super. daca gasesc poze, vi le trimit. ar fi frumos sa-l imbrac si eu pe Filip in Craciunel :)
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
anna-mama spune:
Miere, bravo pt mersul singurel Gata cu bebeluseala
Anuc, bravo ca a papat, Filip e pe drumul cel bun
aaa, si era sa uit, La multi ani, David! Sa te faci bine, sa fii mereu sanatos si fericit! Muuulti
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#
8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410
Selene_Bunny spune:
IRINA.C, eu am luat hainute din Auchan (In Extenso si Cactus Clone) si de la Aramis. Incaltaminte am luat de la Deichmann. Am vazut si de la BAMA, dar scumpe. O pereche la reducere costa cat una de la Deichmann neredusa.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/