Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
iuliacris spune:
ma bag, o sa incerc si cu trasul de par, poate functioneaza si la noi.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Arriel spune:
Si pentru noi Craciunul este sarbatoarea preferata, iar acum, ca o avem si pe Thea, va fi de doua ori mai frumos. Sigur ca vom avea brad, natural, voi incerca insa sa-i blochez accesul la el. Ii va placea cu siguranta, impodobit cu beculete si multe chestii sclipicioase. De Mos Nicolae, cand eram mici primeam tot dulciuri, dar ei cred ca o sa-i iau o jucarie mica, ceva de care sa se bucure cand o va descoperi in ghetute. Nuielusa tot pentru copiii care nu au fost cuminti stiu si eu ca este. Iar de Mos Craciun, as vrea sa comand cateva jucarii de pe site-ul cu concursul, vom vedea. Pentru cineva imbracat in mos, cred ca este totusi cam mica, ma gandeam sa incepem de la anu'
Turta o vom rupe, ca asa e obiceiul pe aici, dar noi mai avem pana atunci.
Fetelor ai caror copii nu mananca, nu stiu ce sfat sa le dau, si fi-mea are zile si zile. Un fel pe cere il mananca cu pofta odata, in alta zi ma rog de ea sa pape cateva lingurite. Si eu nu-i dau lapte in timpul zilei.
flowerbee este superb costumasul de Mrs Santa vreau si eu, ai idee cam cat costa transportul?
Isis ai o frumusete de fetita, si vesela nevoie mare. Sa-ti traiasca.
Anca sanatate multa, sper sa auzim vesti bune curand
Iulia haioasa foc Carla, strambatura ei a fost elocventa
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
ariya spune:
IRINUCA,el e ORL pediatru....a zis ca ,la Panduri,opereaza copii ca au si chirurgie pediatrica...pup
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Anculet spune:
Ariya,eu sunt asistenta la Orl Panduri,lucrez cu prof Ataman,si-l cunosc pe dr Marius Chitac.E un medic foarte bun,aparent dur,dar are un suflet mare; e unul dintre medicii foarte buni ai spitalului,si este modest.O sa vezi ca-i micut de inaltime,are in jur de vreo 40 ani si lucreaza la et 4.E baiatul generalului Chitac,deci are o educatie aleasa.Daca vrei sa afli si care sunt preturile pt operatie (desi n-am prea citit ce op i s-a facut,sau urmeaza),anunta-ma.
Sanatate multa lui Amedeo
P.S. Se opereaza copii pt amigdale,vegetatii,deviatii sept,dar spitalul este pt adulti
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
anca_ spune:
Buna fetelor,
Azi ma simt si eu mai bine si am reusit sa deschid calculatorul. Luni si marti am avut febra f mare, sunat la doctor ca nu ma simteam in stare sa ies din casa, dupa simptome a zis ca probabil e gripa si ca nici nu testeaza sa vada de care e, pt nu e relevant, tratementul fiind acelasi, adica paracetamol. Cum de gripa normal sunt vaccinata au presupus ca e H1N1. Miercuri mi-a trecut febra, dar ma durea gatul ingrozitor, dureri de cap, imi era frig incontinuu, m-am dus la cabinet. Doctorita zice ca nu crede ca e gripa, imi face test pt streptococ din gat si iese vag pozitiv, Nu stiu ce inseamna, zica ca just in case sa trec pe antibiotic. Dupa o zi de antibiotic deja ma simt mai bine, deci putem presupune ca a fost doar strep throat (rosu in gat in romana?). Acum sper doar sa nu fi luat si altii din casa desi am stat cu masca in tot timpul asta.
In afara de asta alte noutati nu prea am, a venit soacra, deocamdata e bine, Andy se acomodeaza incet incet cu ea.
Sper sa reusesc sa citesc din urma.
micola spune:
anca, ma bucur ca esti bine
Anculet, eu am fost pana acum de 2 ori la prof Ataman si mi-a spus ca e si dlui la fel ca mine...aude doar cu o ureche..chiar eram curioasa..e adevarat?
mamici si licurici
de 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
Porumbita spune:
salutare si de la noi
dupa lupte seculare a mai iesit un dinte,,,
nu are nicio logica cum a iesit (are 2 jos si asta a iesit sus dar nu central, inca nu stiu dc e canin au ba ca nu ma lasa sa il ating acolo dar clar nu e central)
Alina1970 multumiri nenumarate pt ajutor,,,
ma declar happy, se scoala acum in medie de 5 orei pe noapte (super progres fara de sapt trecuta);
in sch am fost la doc ca s-a pricopsit de undeva cu o bacterie si avea o chestie ca o afta pe limba; acum e pe vindecate;
la fel si mucii, marti a facut o sapt de cand ii are dar acum sunt pe trecute (de marti nu ii mai dai vbracil si pivalone la sfatul medicului, doar apade mare si aspir; mie mi se pare aiurea sa bagi batista bebelusului dc nu e mucios tare dar la fel nu vad de ce sa il las sa se chinuiesa respire pe motiv ca batista intretine mucii... asa si noi cand ne suflam nasul intretinem mucii)
eu am citit cam pe diagonala dar sper sa imi mai amintesc cate ceva:
bebelusi si lisa ma bag si eu la aspirante pe anul viitor; as vrea insa spre sf primaverii ca sa scap intai de kg astea in plus pe care le am (am ajuns la 56, cu un kg mai mult decat aveam inainte de sarcina da asta s-a blocat aici, plus ca as mai vrea vreo 3-4 jos)
anca multa sanatate....
f tari filmulete
cristi la noi la mot se taie doar cateva fire care le punem pe ceara; pe tava poti pune ce obiecte vrei tu;
micola eu l-am tuns pe R de 3 ori; nu imi place de loc sa ii fac mot desupra fruntii plus ca e f naspa cu transpiratie; noi vrem sa ii luam motul la un an jumate ca sa putem face o mini petrecere la o terasa ceva; sa fie cald;
multa sanatate lui Amadeo
stiu ca am mai citit diverse mesaje dar memoria mea cred ca nu e in forma maxima
Porumbita spune:
fetele cu copii mai mari: cand se opresc din a mai baga absolut tot in gura?
sa nu uit, miere ff tare siteul ala
iuliacris spune:
Anca, bine ca ai intrat sa ne linistesti, refacere rapida iti doresc si sper ca nici unul din familie sa nu fi luat ceva. Distractie placuta cu soacra!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
aditapop spune:
Iuliacris si Lisa79, multumim din suflet
Aici numai o data se poate vota, de catre un utilizator, dar poate mai intra si alte mamici de licurici sa il voteze pe Razvan
Iuliacris, ce mica-i lumeaaaa! Cum il cheama pe sot? poate il cunosc.Sunteti plecati demult in State? sa ma uit la pozele voastre, cine stie, poate ne cunoastem, asta ar fi tare
Lisa, sa stii ca eu o voi vota zilnic pe printesa ta, e o dulce!
Sa aveti parte de licurici sanatosi, voinici si fericiti, mamici de ianuarie-februarie, 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!