Luati notite cand cititi?
Raspunsuri - Pagina 3
Adrianaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Nu doresc sa revin asupra pasajelor respective in scopul de a le memora, ci pentru a-mi spori placerea pe care am avut-o citind acea carte sau pentru a aprofunda o idee sau pentru a cauta cate ceva in legatura cu acea idee. |
Exact pentru acest motiv iau notite intr-o agenda special rezervata pentru ele, sau chiar subliniez pe carte. Unele carti sunt de specialitate, alteori poate fi o idee filosofica ce mi-a placut, o descriere foarte frumoasa, care mi-a mers la suflet...
Chiar imi place sa fac lucrul asta, sunt f. organizata, iar cand vreau sa recitesc ceva frumos, care mi-a placut, gasesc f. repede.
denizel spune:
Va multumesc mult de tot!!!! (observati, am pus 4 !, da???? :)
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.
corap spune:
mie mi-e asa o leneeee (dar regret cam o data pe luna ca nu m-am invrednicit sa-mi fac fise de lectura)
Pb e ca eu am si dat din carti (din cauza lipsei de spatiu) si oricum eu sunt vraiste la organizare .
Dar de azi (maine, poimane, luni, la anu') o sa-mi fac niste fise (in stilul habauc caracteristic). Sau nu.