Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
gratiana77 spune:
Nu, stai doar 2 ani, adica pana implineste copilul 2 ani. Postnatalul intra in cei 2 ani.
28+
(Amaris-Stefania)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex,te-am "luat" |
24
mamidepuiuti spune:
fetelor,ma retrag la somnic...poate reusesc sa si adorm...

... ne intalnim la cafea... noapte buna... 
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
31+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Nu, stai doar 2 ani, adica pana implineste copilul 2 ani. Postnatalul intra in cei 2 ani. 28+ (Amaris-Stefania) |
mmmm....asa nu-mi convine...

24
gratiana77 spune:
Cred si eu. Toate am vrea sa stam acasa cat mai mult cu bebeii nostri.
Va las si eu fetelor ca mi-e somn iar maine dimineata merg la lucru.
Somn usor si pupici!
28+
(Amaris-Stefania)
miremia spune:
Buna seara fetelor!
Beatrice imi pare rau ca nu am apucat sa-ti raspund in legatura cu negatia, eram pe fuga. Catalutza multumim mult pt informatii.

Eu in ultimele ore am avut niste contractii urate, care vad ca nu trec nici cu no spa nici cu uscosin.
Stam cuminti in pat, poate trec pana dimineata.
Lariselcu brida aia nici eu nu stiu daca e grav sau mai putin grav. Am facut greseala sa caut pe net prin sapt 13 informatii si mai aveam putin pana la a o lua razna. Acum, unii doctori spun ca e inofensiva, altii inca ma mai sperie (doctori ecografisti). Mi s-a spus sa o monitorizez lunar, insa daca lucrurile nu ar merge cum trebuie, din cate stiu singura solutie este operatia intrauterina, lucru imposibil momentat in Ro. Probabil ca o rezolvare acum in ultimul trimestru ar fi sa scoata bebelina mai repede, lucru la care nici nu vreau sa ma gandesc.
sa fie bine si incerc sa-mi pastrez optimismul.
Fetele cu intalnirea, m-as baga si eu...dar de ce trebuie sa fie neaparat la baby expo? Mie inca mi-e frica de aglomeratie si ma supara si contractiile daca stau prea mult in picioare, asa ca inca ma mai gandesc daca vizitez baby expo. Oricum, daca va hotarati la un loc si o data, dati de stire.
Mirela
27+ 
danyelana spune:
Alexutzzza, ai revenit tarziu de la eco de nu ai intrat sa ne spui cum a fost? Abia asteptam vesti maine. 
Mariucasara, sunt super creatiile tale si ale Sarei. Felicitari artistelor. 

Mamidepuiti, buna ideea cu reportajul despre intalnire sau chiar un videochat.
Asa putem fi si noi alaturi de fete. 
Acum
29+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miremia spune:
Buna seara fetelor!
Beatrice imi pare rau ca nu am apucat sa-ti raspund in legatura cu negatia, eram pe fuga. Catalutza multumim mult pt informatii.

Eu in ultimele ore am avut niste contractii urate, care vad ca nu trec nici cu no spa nici cu uscosin.
Stam cuminti in pat, poate trec pana dimineata.
Lariselcu brida aia nici eu nu stiu daca e grav sau mai putin grav. Am facut greseala sa caut pe net prin sapt 13 informatii si mai aveam putin pana la a o lua razna. Acum, unii doctori spun ca e inofensiva, altii inca ma mai sperie (doctori ecografisti). Mi s-a spus sa o monitorizez lunar, insa daca lucrurile nu ar merge cum trebuie, din cate stiu singura solutie este operatia intrauterina, lucru imposibil momentat in Ro. Probabil ca o rezolvare acum in ultimul trimestru ar fi sa scoata bebelina mai repede, lucru la care nici nu vreau sa ma gandesc.
sa fie bine si incerc sa-mi pastrez optimismul.
Fetele cu intalnirea, m-as baga si eu...dar de ce trebuie sa fie neaparat la baby expo? Mie inca mi-e frica de aglomeratie si ma supara si contractiile daca stau prea mult in picioare, asa ca inca ma mai gandesc daca vizitez baby expo. Oricum, daca va hotarati la un loc si o data, dati de stire.
Mirela
27+ 
danyelana spune:
Miremia, imi pare rau de problemele pe care le ai. Intai brida, acum contractii.
Cred ca ar trebui sa ramai optimista ca se vor rezolva toate cu bine. La odiseea de nov-dec este o fata care a nascut, Monis cred, si care a avut probleme cu o brida. Din ce am citit la ea sfatuia sa nu ne facem atatea griji ca nu face bine la bebe iar problemele se rezolva. Daca vrei intra si vorbeste cu ea. Curaj si ramai optinista. 
Ma duc si eu la culcaresi sper sa nu ma mai trezesc in noaptea asta de la 3.30.
Pupici la burtici. 
Acum
29+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
sorry de intarziere!
va multzu' ptr gtiji! Offf scurt ca nu e vreme ca mor de somn: eco fu pe la 8 si ceva ca dr nu terminase cezariana, pana explicat si masurat toati cele, pana ajuns aks pana sunat mami si prietena cea mai buna care asteptau...[ana aranjat una alta prin casa...Deci, declar Yannis cel mai nastrusnic bebelus al odiseei!
Avem DUBLA CIRCULARA DE CORDON!
atata ne-am invartiti si dansat!. Uterina stanga are 0,62 si dr. a zis ca normal e sub 0,6, dar ca nu e problema asa mare, ca uterina dreapta e mai mult decat perfecta. Bebe Yannis are 28s5zile dupa UM si 29 de saptamani si o zi dupa eco
si DPN de la 30/31 ian este acum 28 ian. Mai vb maine ca nu ma lasa sotu sa scriu ca a venit la nani si trage ba de laptop ba de perna de sub el!!! Merci toate fetele ca ati intrebat de noi 

, catalutzza merci de explicatiuni, ALEXIA 28, imi pare rau ca ai problemutze, las ca trec ele! MIREMIA multa sanatate! o sa fie bine ai sa vezi se rezolva ele lucrurile intr-un fel! Fetele care vreti intalnire ..vorbim, stabilim nu neap baby expo
pppppppaaaaaaaaaa! Aaa nu avem poze, bb avea ca un norishor pe fatza cre ca vezica mea
28+
Yannis