Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Danyelana, Alexutzza multumesc pt sprijinul moral.
Alexutzza ma bucur ca bebe e bine. Nu ma pricep, dar din cate spuneau fetele, pana la nastere poate sa isi desfaca cordonul.

si somn usor celor care au plecat la nani!

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Danyelana, Alexutzza multumesc pt sprijinul moral.
Alexutzza ma bucur ca bebe e bine. Nu ma pricep, dar din cate spuneau fetele, pana la nastere poate sa isi desfaca cordonul.

si somn usor celor care au plecat la nani!

Mirela 27+

Buna,

Imi pare rau ca treci prin stressul cu brida. Imi cer scuze daca mi-a scapat informatia, dar am ramas in urma cu niste pagini, am citit din urma si e posibil... asa ca te intreb cand ai aflat de brida asta? si cati medici au confirmat?

mie mi-au "identificat" una bucata brida pe la 16 sapt si cand am citit pe net ce inseamna si ce poate face am fost terminata, mi se parea cosmar.
Am prins apoi ...la cateva zile liber la eco la dl Iosup... care a ras de mine... ca nu e nimic.
Intr-adevar, la nici o alta ecografie, desi am insistat la toate, nu au zarit urma de brida.

De aceea, iti zic, ca daca nu e confirmata, nu te impacienta si nici nu stresa bebeul degeaba.

Si daca este cu adevarat, s-au nascut multi copii fara nicio afectiune cauzata de brida, iar in cazul in care miscoreaza spatiul bebelusului, atunci e de preferat nastere prin cezariana, chiar si prematur, pt a evita orice problema.

stiu ca e greu sa traiesti cu spaima asta... si eu ma mai gandesc...daca totusi este. Insa ce putem face, decat sa speram si sa ne rugam sa fie bine!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna,

Imi pare rau ca treci prin stressul cu brida. Imi cer scuze daca mi-a scapat informatia, dar am ramas in urma cu niste pagini, am citit din urma si e posibil... asa ca te intreb cand ai aflat de brida asta? si cati medici au confirmat?

mie mi-au "identificat" una bucata brida pe la 16 sapt si cand am citit pe net ce inseamna si ce poate face am fost terminata, mi se parea cosmar.
Am prins apoi ...la cateva zile liber la eco la dl Iosup... care a ras de mine... ca nu e nimic.
Intr-adevar, la nici o alta ecografie, desi am insistat la toate, nu au zarit urma de brida.

De aceea, iti zic, ca daca nu e confirmata, nu te impacienta si nici nu stresa bebeul degeaba.

Si daca este cu adevarat, s-au nascut multi copii fara nicio afectiune cauzata de brida, iar in cazul in care miscoreaza spatiul bebelusului, atunci e de preferat nastere prin cezariana, chiar si prematur, pt a evita orice problema.

stiu ca e greu sa traiesti cu spaima asta... si eu ma mai gandesc...daca totusi este. Insa ce putem face, decat sa speram si sa ne rugam sa fie bine!

primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Nici tu nu ai somn?
La mine exista sigur una bucata brida de 5 mm in treimea distala a cavitatii uterine. Am vazut-o cu ochii mei cum se misca cand o atingea bebelina si am inghetat. Mi-a fost confirmata de 4 doctori pana acum si o am si in poza. Se pare ca s-a format in urma unei decolari de placenta ce a avut loc pe la 6 saptamani. Mie, din cate am citit nu imi este teama ca nu o sa aiba micuta loc in uter, mi-e frica sa nu se prinda cumva de ea si sa-i lase urma. Oricum, nu pot decat sa sper ca va fi una inofensiva si ca o sa nasc la termen.
Iti multumesc din suflet pt incurajari. Acum sunt impacata cu ideea, la inceput mi-a fost cam greu. Ma bucur ca la tine a fost doar o alarma falsa. Multi

Mirela 27+

Mergi la inceput

Nu am somn, de cand sunt in prenatal, ma declar in schimbul 3, oficial.
Si eu am vazut brida in poza... prima data, la 16 sapy, si cel mai tare mi-a fost frica de degete lipsa sau malformatii, si marturisesc ca inca mi-e frica de asta...pt ca am vrut sa ii numar degetele la eco, dar nu se vede chiar asa de bine... si oricum nu pot face nimic, decat ce-o vrea bunul Dumnezeu.

OOff...mai e putin si il vad pe maimutzoiul meu care joaca fotbal cu ficatelul meu si bate la toba in coastele mele.

Sanatate multa, sa fim optimiste!

primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Si pt ca e trecut de 12 noaptea am schimbat si noi semnatura.
De data asta chiar am intrat in trimestrul 3

Mirela 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Nu am somn, de cand sunt in prenatal, ma declar in schimbul 3, oficial.
Si eu am vazut brida in poza... prima data, la 16 sapy, si cel mai tare mi-a fost frica de degete lipsa sau malformatii, si marturisesc ca inca mi-e frica de asta...pt ca am vrut sa ii numar degetele la eco, dar nu se vede chiar asa de bine... si oricum nu pot face nimic, decat ce-o vrea bunul Dumnezeu.

OOff...mai e putin si il vad pe maimutzoiul meu care joaca fotbal cu ficatelul meu si bate la toba in coastele mele.

Sanatate multa, sa fim optimiste!

primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Eu zic sa nu te mai stresezi, mai ales ca n-a mai vazut-o nimeni de la 16 saptamani. Se intampla sa se rupa odata cu cresterea uterului, probabil asta s-a si intamplat in cazul tau.
M-a distrat felul in care il alinti pe bebel. Sa fiti sanatosi amandoi si astept cu interes nasterea, doar esti printre primele.

Mirela 28+

Mergi la inceput

nu am somn.... what do i do???? vreau nani, maine ma trezesc de dimineata... bebel se joaca in continuare...

sa nu uit!
AM LUAT PATUTZ.
din dragonul rosu, babycare ii zice, e made in china, bien sure, 190 lei, pliant, din panza, f frumos, albastru cu ursuleti maro, e solid (aveam dubii cu privire la stabilitate) dar e f bun... are si masa de infasat inclusa in fabulosul pret.

Nu are jucarele atarnate, caci era mai scump asa.

Am vazut tot acolo saltea din alge marine... 130 lei, tare si f grea.... adica FOARTE GREA. Saltele din cocos avusesera dar stoc zero momentan, 130 lei cu grosime de 5cm.
Asa ca astept o super oferta pe undeva...sau mai merg o data acolo..eu ziceam ca e suficienta salteaua din dotarea patutului dar mama insista... ca e esential sa doarma bine de mic, ca si noua ne place sa dormim pe o saltea buna.

Am cumparat si camasi de alaptat cu nasturi si un halat subtire si unul mai gros... to be continued.

NOAPTE BUNA!

primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor va multumesc pentru sfaturi si sustinere.Imi vine sa plang pe bune... Decisesem tot si acum imi zice ca el nu poate sa discrimineze numele tatalui lui, pentru ca tatal lui e mort si ca el este singurul lui baiat. Cica eu stiam de la bun inceput numele lui si l-am acceptat. Adevarul este ca-mi place numele, dar daca face asa mai bine singura pe bune. Eu nu pot accepta ca bebelina mea iubita sa fie discriminata numai pentru ca tatal ei nu reuseste sa faca compromisul asta. Poate ca sunt extrema, insa se pare ca nu are de gand sa-si schimbe parerea, iar mie imi vine sa-i zic sa-si gaseasca pe alta pe care sa nu o deranjeze lucrul asta. In orice caz nu voi renunta si daca nici el nu va renunta, nu-mi ramane altceva de facut decat sa ma intorc inapoi in Belgia. Nu pot accepta si cu asta basta Soacra-mea a zis ca el face cum vrea, numai ca nu este bine si i-a dat apa la moara in felul asta. Numai ca ea nici nu are habar cat ma poate afecta pe mine. Momentan ne ignoram reciproc, razboiul rece, ce mai!

Nikole multumesc pentru compliment!

Miremia, ai zis ca 4 doctori au confirmat brida, dar ce au spus... este vreun pericol sa o atinga? Ti-au recomandat ca in cazul in care o va atinge sa iti faca cezariana prematur?

Onitza eu stiam ca in cazul in care ai nascut o data prin cezariana nu se mai poate naste natural. ce ti-a spus noul doctor?

Noi am dat azi sange pentru analize, am dat si pentru urocultura. Dupa aia ne-am dus la ginecoloaga, ne-a facut eco si ne-a spus ca Lorena cantareste in jur de 1kg. Avea un aparat cu ecran micut, eu din pozitia mea nu am reusit sa vad prea mare branza, insa el impreuna cu ginecoloaga si asistenta au vazut-o pe micuta noastra cascand ca dupa un somn greu eu nu am reusit sa vad, asa ca l-am pus sa-mi arate de vreo 5-6 ori cum casca ea
Dupa aia am avut un curs pentru gravide, unde am cunoscut o tipa din R. Moldova, rusoaica insa care vorbeste aproape perfect romaneste. Nici ea nu are prietene pe aici, e foarte draguta, am facut click imediat si cred ca vom deveni prietene.

25+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mariucasara am vazut felicitarile facute de voi. Mi-au placut foarte mult, cu asa felicitari as fi fost si eu mandra, daramite mititica de Sara

Cred ca ma duc sa trag si eu pe dreapta acum Somn usor mamici si bebici!

25+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Andre_lina sa le folositi sanatosi!

Carmita
imi pare rau ca te-au necajit atat de tare.Poate o sa gasiti o solutie de compromis, nu cred ca e cazul sa gandesti asa departe (ma refer la intoarcerea in Belgia). Sunt sigura ca o sa se mai gandeasca la aspectul asta, mai ales cand o sa vada minunatie de bebelina.

In legatura cu brida, din cei 4 doctori 3 erau ecografisti asa ca nu mi-au explicat ce as putea face. Doctora mea ma linisteste mereu si imi zice ca e in regula, dar la urmatorul control o sa intreb concret ce trebuie sa fac in caz de....

Va pup fetelor!

Mirela 28+

Mergi la inceput