Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Vi4i!!! vin si ioooo!!!! ce relaxare! sa vezi ce se ingrasa bebe fara fum de tigara acuma! si o sa ai si tu burta mareeee sac! si o sa fii si tu mai rotunjoaraaa acum ca nu te mai enerveaza nimeni sac! (dupa cum vezi ma bucur da ma roade si invidia!LOL! ) PAARTY! sa dea Domnu mult soare Greciei sa fie vremea buna si socrii sa ramana la tara!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, te "omor" daca nasc de sarbatori!!! eu am DPN 25 ianuarie si dr. a zis ca programeaza undeva pe 15 ianuarie. doar daca nu e vorba de sarbatori pe rit vechi. hai, ca mi-ai dat palpitatzii

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Cris.Dogarel nu cred ca dr ta isi va schimba asa de repede si acest loc de munca asadar banuiesc si sper sa nasti cu ea.
Off topic... am citit ca ai locuit in D-ta... ca lucrezi in MAI... numele mi-e f cunoscut... m-am uitat cu maaare atentie la poze siiiiii... sotul tau se numeste Adi? .. ca-n acest caz pot spune clar "CE MICA E LUMEA!!!"

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana, IO SUNT!! Da' nu-mi pot da seama cine esti tu...?

poze

Am fost colega de generala cu sotul tau.. lucrez la scoala din Fieni (unde lucreaza si soacra ta, de care-mi place asa mult ), parintii mei locuiesc in Buciumeni... Noi doua nu ne-am cunoscut personal dar sper sa avem ocazia; mi-esti draga din poze si postari inca de la inceput!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Vi4i, supeer. Ne prezentam:

poze

Mergi la inceput

cris.dogarel ei ei ei srry nu o lua ad literam, ma refeream ca in genere per asta e moarta ptr schimbari profesionale. Ptr ca dr. ta s anu fie in maternitate in ian, treb sa inceapa"interviurile" si tratativele cu alte spitale de sarbatori nu? Era vb de perioada in genere luata extins asa. Offf ... mi-a sarit inima si ma bate si bebe ca-ti dau palpitatii. mai ales ca mititelu cred ca pandeste la Ema

28+ Yannis

Mergi la inceput

Doamne, Rebiana, chiar ca mica e lumea..
O sa fiu mai atenta ce postez despre soacre, atunci
P.S. Si mie imi place de ea, dar mai ales de fiul ei

Ti-ai dat telefonul la contul de yahoo? Daca nu, da-mi PM si te sun cand venim la Buciumeni

poze

Mergi la inceput

cris.dogarel...si inca ceva! vezi cum negociezi cu cezariana aia , eu am DPN 30 ian si tot cezariana fac, sa n-o faci pe Ema mai mare ca io o sa carcotesc daca fi-miu isi ia nevasta batrana! si scorpion fiind o sa strecor ironii pe la intalnirile de familie si nu o sa-ti pice bine LOOL! am luat-o razna!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

am fost si noi la dr azi...
mi-au recoltat secretie... si am facut eco sa il vedem pe ala mic
are 2 kg 200 g, s-a intors cu capul in jos...dar nu ne pasa ca facem cezariana si e totul ok, sunt tare mandra de el...facem concurs care mananca mai mult eu sau el?

33+ Luca Alexandru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cris.dogarel ei ei ei srry nu o lua ad literam, ma refeream ca in genere per asta e moarta ptr schimbari profesionale. Ptr ca dr. ta s anu fie in maternitate in ian, treb sa inceapa"interviurile" si tratativele cu alte spitale de sarbatori nu? Era vb de perioada in genere luata extins asa. Offf ... mi-a sarit inima si ma bate si bebe ca-ti dau palpitatii. mai ales ca mititelu cred ca pandeste la Ema

28+ Yannis

stai linishtita, nu-s eu chiar asa sensibiloasa. in plus, nici pe "gravide" nu le iau in serios prea tare, ca nu stiu mereu ce spun. numai eu cate am comis p-aici pe forum si, in general, in sarcina asta.. da' am zis si io, ca poate ma lipesc de-o felie din tortu' ala candva...asha, de impacare

aa, pai Yannis poa' sa spuna ca s-a luat dupa soacra-sa (moi): sunt mai mare cu 3 ani ca al meu

poze

Mergi la inceput

lillyka ! grasunel! sa-ti traiasca! Pai ia vezi ca asta micu de Craciun iti fura sarmalele din farfurie!

28+ Yannis

Mergi la inceput