Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Vi4i!!! vin si ioooo!!!! ce relaxare! sa vezi ce se ingrasa bebe fara fum de tigara acuma! si o sa ai si tu burta mareeee sac! si o sa fii si tu mai rotunjoaraaa acum ca nu te mai enerveaza nimeni sac! (dupa cum vezi ma bucur da ma roade si invidia!LOL! ) PAARTY! sa dea Domnu mult soare Greciei sa fie vremea buna si socrii sa ramana la tara!
28+ Yannis
cris.dogarel spune:
alexutzza, te "omor" daca nasc de sarbatori!!! eu am DPN 25 ianuarie si dr. a zis ca programeaza undeva pe 15 ianuarie. doar daca nu e vorba de sarbatori pe rit vechi. hai, ca mi-ai dat palpitatzii
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
Rebiana, IO SUNT!! Da' nu-mi pot da seama cine esti tu...? Cris, 29+cu Ema si Ana(2003) poze |
Am fost colega de generala cu sotul tau.. lucrez la scoala din Fieni (unde lucreaza si soacra ta, de care-mi place asa mult ), parintii mei locuiesc in Buciumeni... Noi doua nu ne-am cunoscut personal dar sper sa avem ocazia; mi-esti draga din poze si postari inca de la inceput!
Mami de Luca si cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
cris.dogarel ei ei ei srry nu o lua ad literam, ma refeream ca in genere per asta e moarta ptr schimbari profesionale. Ptr ca dr. ta s anu fie in maternitate in ian, treb sa inceapa"interviurile" si tratativele cu alte spitale de sarbatori nu? Era vb de perioada in genere luata extins asa. Offf ... mi-a sarit inima si ma bate si bebe ca-ti dau palpitatii. mai ales ca mititelu cred ca pandeste la Ema
28+ Yannis
cris.dogarel spune:
Doamne, Rebiana, chiar ca mica e lumea..
O sa fiu mai atenta ce postez despre soacre, atunci
P.S. Si mie imi place de ea, dar mai ales de fiul ei
Ti-ai dat telefonul la contul de yahoo? Daca nu, da-mi PM si te sun cand venim la Buciumeni
poze
alexutzzza spune:
cris.dogarel...si inca ceva! vezi cum negociezi cu cezariana aia , eu am DPN 30 ian si tot cezariana fac, sa n-o faci pe Ema mai mare ca io o sa carcotesc daca fi-miu isi ia nevasta batrana! si scorpion fiind o sa strecor ironii pe la intalnirile de familie si nu o sa-ti pice bine LOOL! am luat-o razna!
28+ Yannis
lillyka spune:
am fost si noi la dr azi...
mi-au recoltat secretie... si am facut eco sa il vedem pe ala mic
are 2 kg 200 g, s-a intors cu capul in jos...dar nu ne pasa ca facem cezariana si e totul ok, sunt tare mandra de el...facem concurs care mananca mai mult eu sau el?
33+ Luca Alexandru
poze
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza cris.dogarel ei ei ei srry nu o lua ad literam, ma refeream ca in genere per asta e moarta ptr schimbari profesionale. Ptr ca dr. ta s anu fie in maternitate in ian, treb sa inceapa"interviurile" si tratativele cu alte spitale de sarbatori nu? Era vb de perioada in genere luata extins asa. Offf ... mi-a sarit inima si ma bate si bebe ca-ti dau palpitatii. mai ales ca mititelu cred ca pandeste la Ema 28+ Yannis |
stai linishtita, nu-s eu chiar asa sensibiloasa. in plus, nici pe "gravide" nu le iau in serios prea tare, ca nu stiu mereu ce spun. numai eu cate am comis p-aici pe forum si, in general, in sarcina asta.. da' am zis si io, ca poate ma lipesc de-o felie din tortu' ala candva...asha, de impacare
aa, pai Yannis poa' sa spuna ca s-a luat dupa soacra-sa (moi): sunt mai mare cu 3 ani ca al meu
poze
alexutzzza spune:
lillyka ! grasunel! sa-ti traiasca! Pai ia vezi ca asta micu de Craciun iti fura sarmalele din farfurie!
28+ Yannis