Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vi4i sooooooooooppppppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
hai ca petrecem si noi cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miremia.................plsssssssssssss.....................explica-mi ce e aia negatie pentru indemnizatie?ca-s mai cu capu' si nu-nteleg............

alexutzaaaaaaaa bafta la echo......nu stiu daca ti-am mai zis..........

mersi fetele pt raspunsuri..............deci clar..........acolo tre sa faca...................iuuuiiiiiiiiii si cand i-oi zice....................cred ca face ca toti dracii.ca nu prea le are cu descurcatu' prin lume, dar macar acu a invata.................... pentru fii-su

cu mine cine se-n-talneste la celalalt capat de lume??????????????????????????

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cris, ti-am trimis PM. Cat despre postatul aici, indiferent pe ce tema, am lacat la gura! ... no, si eu cate zic...

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

maama, zici ca suntem pe mess, am umplut 3 pagini in 10'.
alexutzza, sa luam o pauza, sa mai scrie si alte fete?

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Cris, ti-am trimis PM. Cat despre postatul aici, indiferent pe ce tema, am lacat la gura! ... no, si eu cate zic...

Mami de Luca si cu

Glumeam, ca soacra-mea ma cam stie ca-s "directa". I-am zis mereu ce cred, am mai dat cu mucii-n fasole, da' nu am niciodata intentii rele..
Pai, tu stai in Fieni, sau cum? Te sun, oricum, cand trec prin zona, ca si eu as vrea sa ne vedem.

apropos de INTALNIT, fetelor. Daca mai sunt doritoare, eu ma bag, ca imi sunteti dragi, timp am berechet si sunt si genul care prefera mai natural, nu doar virtual.

Pentru cele din Bucuresti sau in trecere p-aici: oricand ne punem de acord.
O idee ar fi daca merge cineva la Babyexpo sa ne intalnim p-acolo sau la o praji prin apropiere dupa cumparaturi(stiu eu un restaurant/pub chiar p-acolo).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cris de cativa ani locuiesc in Fieni; mergem la parinti/socrii in fiecare week-end insa. Abia astept sa veniti pe-aici!

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

alexutzaaaaaaaa bafta la echo......nu stiu daca ti-am mai zis..........

cu mine cine se-n-talneste la celalalt capat de lume??????????????????????????

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Nr. 1 - merci pt urari
Nr. 2 - de mult ma tin sa te intreb unde vine Cehu Silvaniei ala' da am zis sa tac sa nu par ignoranta

cris.dogarel da sa stii ca si io ma gandeam ca zici ca suntem pe mess si apoi...de ce sa ne oprim, nu iau painea de la gura nimanui cin are de scris sa scrie pe langa noi, e binevenit . Da si io vorbisem cu Elefantica sa ne vedem la Baby Expo eventual, dar visavis e clubu ala de fitze nu? Diamond nu? ala cu pub terasa restaurant gimnastica piscina chestii sau cum il cheama? de ala zici? S-ar putea totusi sa fie nebunie dak ne vedem mai multe acolo

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

aditapop Sarcina usoara si tie si un bb sanatos la termen! Daca vrei sa te inscrii la "mamici de pufuleti" lasa-ne datele tale.

beatrice Tot nu vad pm-ul. Trebuie sa apara in dreptul mesajelor tale o iconitza cu PM scris cu roshu. Mai incearca.

dastefa Si eu am brad de plastic, deshi cumpar cateva crengi de brad din piatza ca sa miroasa in casa...a munte. Anul asta nu cred ca mai fac bradul pt ca nu stiu daca o sa am loc .

lorex Felicitari pt stelutza!

nicolcriss Poate se razgandesc.

alexutzzza Te asteptam dupa eco.

onitza Deci ramai cu dr asta...inteleg ca esti destul de multumita.

cris_dogarel Clar e mai bine la dr ta...iti stie istoricul si v-ati inteles pana acum, nu?

vi4i Asha...fa-ti de cap!!!!

lillyka Felicitari pt bb grasunel!

32+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Rebiana, ai PM

Alexutzza, nu ala. io ziceam de unu din vale, pe Tineretului. nu mai stiu cum ii zice, e chiar vis-a-vis de palatul copiilor. daca va intalnitzi/hotarati, bagati-ma si pe mine

larisel, da. sunt ok cu dr. cand ai tu timp, te rog sa modifici la listuta: maternitatea Regina Maria, in loc de Euroclinic. Sper sa ramana asa!!

bea, daca nu se poate acum nu inseamna ca nu o sa ne vedem, totusi. ca doar ramanem legate.... muuuult timp de acu'ncolo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bea!!! da tu cum de ai timp sa postezi atatea mesaje azi? Nu ne pregatesti tort pentru maine?

offf tocmai m-au sunat d ela Euroclinic, dr. a intrat in sala la o nastere si sa ma duc la 7 (trebuia acum la 4 juma sa merg la eco)....ceeee muult mai e pan la 7 jumaaaaaaa!!!!! o sa va innebunesc cu postarile

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lillyka....................
ce bebe grasunelllllllllll..........................

sa-ti traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stii pe unde vine?
in judetul salaj, la vreo 20 de km, de granita cu maramures............................

nu ai observat din scrisele mele ca mai bag cate un io......sau mai stiu eu ce...............??????????????????????

aveti un spor la scris....................
jeeeeeeeeezzzzzzzzzzz

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput