Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutzzza spune:
Bea daca o luam asa, si eu pot sa zic ca nasc in alta tara , deoarece copilu va fi declarat in Grecia, deci nu conteaza, il declari cu domiciliu parintilor (in cazul meu domiciliu si cetatenia tatalui) numa ca o sa scrie in certif de nastere locul nasteri: x, care nu are treaba, e numa un detaliu .
Cel putin io asa stiu.
28+ Yannis
cris.dogarel spune:
asha, si acum sa vin la oile mele: azi am jucat intr-un film cu "proshti"...
va amintiti ca acu' o luna mi s-a spus de la euroclinic ca dr. mea a intrerupt colaborarea cu ei, eu ramanand oarecum in pom, cel putin cu nasterea, ca la consultatii puteam merge la ea la un cabi pe undeva. am decis atunci sa merg la CMU, in ideea mea fixa, ca vreau sa nasc la particular
azi aveam programare la consultatie la alt doctor de la CMU si cand ajung acolo ma suna o asist. de la CMU sa ma intrebe daca nu cumva sunt pacienta doamnei dr...? zic, am fost, dar la EURoclinic. Ea zice: pai doamna dr. lucreaza de o sapt la noi si ...v-a vazut numele pe lista de programari (la altcineva, binenteles) si a crezut ca e o greseala de la receptie
ce-am facut: am intrebat-o pe asist dr. cel nou ce sa fac, ca deh, acum cei doi sunt colegi si... m-a sfatuit sa merg la dr. mea, care mi-a urmarit sarcina, ca nici domnul dr. nu o sa "vrea" sa ii "fure" pacientele doamnei... asa ca am anulat programarea la dr. cel nou (care inca nu ma luase in evidentza) si am revenit la dr. mea.
acu'... eu nu am nimic cu ea, chiar imi place ca om si dr, si am inteles ca nu i-a mai placut la euroclinic si asta e...
i-am zis ca sper sa "stea" aici macar pana nasc eu
sper sa nu-mi caut iar dr. prin ianuarie, ca mor
aa, si mi-a zis ca facem programarea de ceza cam cu 7-10 zile inainte de DPN. oare de ce?? (nu am intrebat-o..)
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
cris.dogarel spune:
Bea, la Ana a fost sotul la primaria de care apartinea maternitatea (Bucuresti, sector 1), desi noi stateam in Dambovita. Certificatul de nastere l-a luat deci cat eram noi inca in spital, de la aceasta primarie. Chiar daca nu e gata pana ieshi din spital (desi ar trebui sa il externeze pe bb in baza lui, dar )il poate lua sotul dupa aia si duce si la spital copie.
poze
Vi4i spune:
salut la toate burticutele frumoase!!!! nu tin minte cine acolo a scris/intreba,intradevar femeiele gravide sunt cele mai frumoase!!!!
noi suntem bine dar asa o lene la scris!!!!
si eu azi mi-am inrtrebat ginecologul de bagajul de spital si a zis ca nu e nevoie de adus ceva cu mine!!!! desi e spital de stat!!! dar oricum stau si ma intreb,chestii din astea p-u igiena personala(periuta de dinti,pasta,sampon etc.) tot nu trebuiesc de adus???? ca asa stau si ma gandesc ca nu mai ofera ei chiar de toate,deci oricum o mica valiza v-oi face!!!!
alexutzaaafrumoasa surpriza a facut sotul p-u tine!!!! si imi pare rau p-u colul scurtat,fii cuminte si nu fa mult efort,sa vii cu vesti numai bune de la ECO!!!
larisel ai ales niste nume superbe!!!!
onitza ma bucur enorm p-u tine ca ai gasit un dr.care sa te ajute sa nasti natural,sper asa si sa fie!!!! si la mine dr e foarte glumet si mai tot timpul face glume,dar cred ca e mai bine asa decat unul prea serios si vesnic sa ai impresia ca nu are placerea de a te consulta!!!
apropo aici eu infiecare luna fac analize de sange si urina,si luna asta a aratat ceva scazut de limita si dr. mi-a dat sa iau fier dublu si nu imi placeeeeeeee,si acum inchipuiti-va daca pana acum luam 800mg de fier de azi tre sa iau dublu,si e in forma lichida si e taaaare
25+ Dionisios
baby in burtica
haircut spune:
Onitza, la spitalul Militar exista maternitate? Stiam ca au sectie de ginecologie, dar nu si obstetrica. Sau nasti in alta parte cu dr. acesta?
Carmita_baby, noi ne-am scimbat numele de familie dupa casatorie, dar a fost si sotul de acord, parintii lui au divortat din cauza tatalui lui, asa ca nu prea a fost nimeni atasat de numele ala, din fericire pentru mine
Alexuzzza, asteptam pezele de la eco
27+
Vi4i spune:
dau petrecere aici( ca numai voi stiti ce probleme am eu cu socrii si ma rabdati cand ma plang si eu pe aici!)
poate oi parea rautaciosa da nu pot sa nu fiu fericita!!!! SOCRII AU PLECAT LA TARA PE MINIM O LUNA!!!! si dansez si eu toata ziua prin casa ca o nebuna(sigur cand sotul nu e acasa)
deci de la mine si un tort din ala cu multe fructe!!!!
in sfarsit am si eu oleacuta de liniste si pot gospodori prin casa asa cum imi place mie!!!!! off de abia astept sa ma aranjez la cuibosorul meu!!
25+ Dionisios
baby in burtica
Rebiana27 spune:
Cris.Dogarel nu cred ca dr ta isi va schimba asa de repede si acest loc de munca asadar banuiesc si sper sa nasti cu ea.
Off topic... am citit ca ai locuit in D-ta... ca lucrezi in MAI... numele mi-e f cunoscut... m-am uitat cu maaare atentie la poze siiiiii... sotul tau se numeste Adi? .. ca-n acest caz pot spune clar "CE MICA E LUMEA!!!"
Mami de Luca si cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
cris.dogarel DUDE! chiar ca! exact ca in filmele cu prosti! oricum am auzit ca de cand au deschis la CMU maternitatea noua f multi dr. care nu erau dr. cu norma intreaga la Euroclinic s-au mutat la CMU ca cik astia de la Euroclinic sunt o gaska, sunt ok, dar ei intre ei si multi dr colaboratori nu s-au simtit bine acolo, se simteau gen outsaideri asa ... asta am auzit io cel putin. bine e ok pan la urma ca mergi la dr. ta. Norok ca nasti de sarbatori! ca nu se mai fac schimbari profesionale in per asta! of da Doamne sa nasti si tu cu dr cu care-ti propui! macar de data asta!
Vi4i Nu stu cum e feru ala sper sa nu-mi dea si mie, pan acum nu am luat....intentionez sa mai zbor la sf lunii sper sa nu-mi dea asa mult Fe ca si tie ca ma opresc pe aeroport la detectoru d emetale! LOL!
haircut sper sa avem ce arata
28+ Yannis
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Cris.Dogarel nu cred ca dr ta isi va schimba asa de repede si acest loc de munca asadar banuiesc si sper sa nasti cu ea. Off topic... am citit ca ai locuit in D-ta... ca lucrezi in MAI... numele mi-e f cunoscut... m-am uitat cu maaare atentie la poze siiiiii... sotul tau se numeste Adi? .. ca-n acest caz pot spune clar "CE MICA E LUMEA!!!" Mami de Luca si cu I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana, IO SUNT!! Da' nu-mi pot da seama cine esti tu...?
poze
miremia spune:
Hello burtici!
Scriu pe fuga pt ca trebuie sa terminam un mic proiect si sa fugim la scoala.
Beatrice bebe il declari la primaria de care tine maternitatea unde nasti. Si sa nu uiti sa-i spui lui tati sa ceara si o negatie pt indemnizatie.
Mirela 27+