Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis nu stiu nici eu despre ce calitate a laptelui se vorbeste.Eu sunt convinsa ca nu exista lapte de san "rau" . Corpul nostru stie exact" formula" pentru cel mai bun lapte pentru puiutul nostru.

Lumi va pup.Las ca revine timpul cu mesaje lungi .
Si eu l-am inceput pe precedentul de acum trei ore ,apoi am fugit langa mandra mea si am adormit....ma gandeam ca l-am pierdut deja

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Arcadia felicitari pentru Carolina grasunica.Cred ca isi va depasi fratiorul cu ochisori albastri.Iti voi lasa nr meu de tel pe pm ,daca vrei imi poti trimite mie sms.Am admirat burtica mare si frumoasaNu ai de gand sa mai lasi munca deoparte ?

Evy ce mai faci?Parca te-am vazut la mamici prin Fiv ,tot 2 in 1 sunteti?Sper ca nu ne lasi fara vesti.
Tin pumnii .

Mergi la inceput

Hai DianaR!!!Nastere usoara!!!

Hai Lorelix!!!Nastere usoara!!!

Sa ne transmiteti repede vestile bne despre voi si bebelusii vostri sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza! cofee?
va fac voua daca e, eu prefer un somn in loc de cafea

pana una-alta vroiam si eu sa intreb de Evy care are azi DPN-ul... Si de Ralia, care n-a zis nika de saptamani... parca Raluci tinea leg cu ea.

Revin

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

BB FLAVIUS!

Hai, LORE!

Hai, DIANA!

toate si !

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Buna dimineata, Romania!

Am primit sms de la Katie. Sunt bine amandoua; Eliza vrea laptic dar Katie nu are inca si atunci bebe face galagie.

Mai multe amanunte nu am primit. Voi lua legatura cu ea astazi. Am vrut sa-i dau ragaz sa isi revina!

Va pup pe toate si va asteptam cu vesti bune pe cele programate astazi!!!

PS: vad ca Isabella mea nu are de gand sa vina. Astazi depashim DPN.

Credendo vides!
39+ cu Isabella Karina

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Am actualizat semnatura !

Credendo vides!
40+ cu Isabella Karina

S-a dus AMR-ul...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

rgagapie, fetele. stiu ca avetzi si voi sfatuitori si ofertantzi de pareri cu privire la alaptat, dar.... va trmit un citat din cartea unei pisaloage, "Totul se intampla inainte de 6 ani". Poate ajuta, poate nu:
"Prin anii #8216;20 #8211; #8216;30 mul#355;i oameni credeau c#259; este un lucru bun s#259; creezi deprinderi la copii, cât
mai devreme cu putin#355;#259;. O mare parte a acestui antrenament consista, dup#259; p#259;rerea lor, în a obi#351;nui cât
mai rapid posibil copilul cu un orar strict . A#351;a cum #351;i medicii impuneau acest ritm alimentar al unei
mese la fiecare 4 ore. Acest regim teribil viola unul dintre principiile fundamentale ale unei educa#355;ii
care are ca scop creerea unui copil s#259;n#259;tos din punct de vedere psihologic: respectul pentru
individualitatea sa.
Fiecare dintre copii este un individ unic care are dreptul de a se alimenta conform propriului s#259;u
ritm. Un ritm alimentar for#355;at, restric#355;ionat orar, este imposibil s#259;-i fac#259; bine unui copil. Nu numai
datorit#259; faptului c#259; este diferit de to#355;i ceilal#355;i, dar #351;i pentru c#259; propriile sale nevoi alimentare variaz#259; de
la o zi la alta.
Unde ajunge un copil hr#259;nit la ore fixe? Atunci când îi este foame se simte frustrat. Foamea pe
care o experimenteaz#259; un bebelu#351; este o for#355;#259; care domin#259; tot. Atunci când îi este foame aceast#259;
senza#355;ie este total#259;. Nu admite nici o întârziere: are nevoie s#259; m#259;nânce. Marea noastr#259; majoritate, ca
adul#355;i, nu am sim#355;it foamea a#351;a cum o simte un bebelu#351;. Pentru a v#259; face o idee, v#259; spun c#259; un copil
care a#351;teapt#259; o or#259; #351;i jumatate s#259; fie hr#259;nit simte acela#351;i lucru pe care îl simte un adult dup#259; trei zile.
În cea mai mare parte a cazurilor copilul nu se sfie#351;te. Când îi este foame, v#259; atrage aten#355;ia
asupra acestui fapt în singura manier#259; pe care o cunoa#351;te: plângând. Cu cât mai mult timp trece f#259;r#259; s#259;
fie hr#259;nit, cu atât plânsul devine mai violent.
Dac#259; impunem unui copil un orar strict de mas#259;, acesta începe s#259; î#351;i dea seama c#259; poate plânge
din toate for#355;ele f#259;r#259; nici un rezultat. Nu-i d#259;m nimic de mâncare. Poate reac#355;iona la aceast#259; situa#355;ie cu
furie sau din contr#259;, poate deveni amorf #351;i apatic, ca #351;i cum ar fi abandonat orice speran#355;#259; de a-#351;i vedea
necesit#259;#355;ile satisfacute. Bebelu#351;ul a înv#259;#355;at s#259;-#351;i reprime furia #351;i s#259;-i substituie o resemnare redutabil#259;.
Dar fie c#259; acest copil alege furia permanent#259; sau resemnarea apatic#259;, ceea ce a înv#259;#355;at din aceast#259;
experien#355;#259; este pentru el un aspect concret al vie#355;ii. #350;i cum s#259;-l condamni? Pentru el via#355;a este o
realitate crud#259;, detestabil#259;, un demers plin de decep#355;ii.
Societatea noastr#259; începe s#259; realizeze în sfâr#351;it c#259; stabilirea unui orar fix în alimenta#355;ia unui
copil este o teribil#259; gre#351;eal#259;. Medicii, din ce în ce mai numero#351;i, sunt hot#259;râ#355;i s#259; recomande, iar
mamele, din ce în ce mai numeroase, s#259; aplice ceea ce numim mese adaptate la nevoile fiec#259;rui copil.
Aceast#259; metod#259; se bazeaz#259; pe ceea ce ar fi trebuit s#259; fie evident de la început: s#259; l#259;s#259;m copilul s#259; ne
spun#259; el însu#351;i când îi este foame, trezindu-se #351;i plângând.
Problemele de alimenta#355;ie survin aproape întotdeauna datorit#259; unor practici, opuse nevoilor
naturale, care au fost aplicate fie la prima vârst#259;, fie la vârsta de trei ani."

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

oops, era cu diacritice. scuze, sper ca intentzia conteaza

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dymomo - oare n-o fi lenesuc la san din cauza de bibe? nu stiu ce sa zic... stiam ca daca doarme bine inseamna ca a papat bine... nu stiu ei sa "minta" la varsta asta. ar urla de foame in loc sa doarma. cred! nu stiu si medicii astia, ca si la gravide, par ca habar nu au de ei...
si la mine adoarme uneori la 10 min si nu se da trezit si atunci il las, ca stiu ca in 2 ore cere iar. Cererea la 30 de min e exclusa, are mare sens ce spui tu. bine ca nu vrea asa des

Roxyaly - ce vesti bune ! Ce bine ca bebe creste! Enjoy ultima saptamana

Andrutza - sper sa ne dai astazi VESTEA!

Ancutza - cum dormi tu mai exact de la 12 noaptea?!?! ca incepe sa ma roada pizma imediat . Eu, vorba cuiva, noroc ca mi-am facut rodajul cu nesomnul in sarcina... altfel aveam acum o mare surpriza cu nedormitul. Tare tu cu hainutzele

Camy - sa va traiasca feciorasul frumos!!

Raluci - eu sunt batrana si astenizata - cand vii acasica? Sper ca ai rezolvat cu mulsul. Oricum e semn bun, ca incepe etapa a 2 a de laptic, se termina aia cu colostru..

Simina - si eu le usuc, dar uite ca pe calorifer nu m-as gandit sa le pun. (mai ales pe alea pisulite ). Sa stii ca e super treaba cu scutecul ud. Mai vreau si eu niste finet dar nu prea am cum sa ajung pe la Obor... tb sa fac cumva, ca prosoapele mi se par aspre, iar servetelele umede...

Arcadia - daca vrei sa-mi dai mie mesaj din spital, spune-mi ca sa-ti trimit contactul. Daca nu cumva ai ales deja

Lumi - ce rau imi pare si de somnul tau / al micutei Anabelle si de mesaj. De ce nu scrieti fetelor in word? bine, nici eu nu scriu in word , dar dau des ctrl+a, ctrl+c ca sa nu am surprize...
Sper ca macar acum dormi

Shtephy - pe mine m-a naucit aia cu "calitatea" laptelui. Ok, mult / putin pot sa inteleg, dar bun / rau?!?!?
Mda, azi o sa fierb uleiul de masline pentru pielea lui Santiago, ca ieri a cazut buric , asa ca urmeaza baita. (nu l-am dat pana acum ca l-am spalat greu si fara sa fie... uleios ).

cris.dogarel - multu de info . am citit putin dar e belit mesajul de la diacritice, asa ca termin mai tarziu. Mai incerc un .

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput