Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Merci Arcadia, eu intrasem pe site dar nu gasisem infacol. O sa iau legatura cu ea.

37+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

cu placere are si hartie pt wc dar nici ea nu e pe site, e 5 lei pachetul cu 10 bucati. a, si o sa fie la babyexpo in caz ca merge cineva. eu trag o fuga daca nu nasc pana atunci

am citit din urma si m-am emotionat la povestile cu 2 liniute, povestea lui monis, anunturile nasterilor, povestea lui Flavius, am vazut si pozele cu fulgusorii

Felicitari

Coquelicot, mami de Matei

LauraGarner, mami de Nicholas James

Katyuscha21, mami de Elizabeth

Raluci_b, mami de Remus-Andrei

Alinus25, mami de Dragos-Andrei

Edelya, mami de Sandor Cristian

LauraB, mami de Sophia Nicole

Avalon, mami de Dragos si Emil

Krelia, mami de Rares Mihai

Zodie de foc, mami de Matei Gabriel

Flavours, mai de Tudor

Tinonino81, mami de Radu Stefan

Ancutza_Bro, mami de Sabina Ioana

laurairina, mami de Amalia Teodora

Ali762000, mami de Mihai

Am fost lunea trecuta la control si Carolina a fost estimata deja la 3600 +- 300 gr. Sper sa nu depasim 3900 la nastere, ca atunci o sa fie mai mare ca fratiorul ei Daca vreti sa treceti in listuta, nasc la Bucur cu dr. Camelia Constantinescu. Cui pot sa dau sms din spital?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 38+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

dana n., eu l-am alaptat pe Calin la cerere, chiar daca voia uneori la jumatate de ora, dar incercam sa las sa treaca macar o ora, cred ca de sete cerea mai des.

Hai DianaR!

uitai sa va zic de suportul pt cadita, e mult mai usor sa faceti baie lui bebe asezat pe suport decat sa il tineti cu o mana si sa il spalati cu cealalta. eu m-am chinuit tare pana l-am descoperit.

Mergi la inceput

am pus o poza cu burtica pe contul comun de picasa, daca poate cineva sa ii dea resize ca mi se pare ca celelalte au fost micsorate, eu n-am programel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sal gagici....haideti la o cioco calda

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si....nb gagici...am somn...aveti grija de voi,DD va aiba in paza mereu

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LAURAB NASTERE USOARA!

LORELIX NASTERE USOARA!

DianaR NASTERE USOARA!

Felicitari, COQUELICOT! Sa va traiasca bebe MATEI!

Dana n - si eu sunt pt alaptatul la cerere. Incearca sa ii dai de cate ori vrea, cand vrea si vezi daca ii face rau.

Dymomo= dupa ce termina de supt ii scoti gazele si apoi il pui din nou si refuza?

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Rgagapie - felicitari pt semnatura. Eu stiu de la toata lumea ca la cerere inseamna la cerere

Multumesc pentru felicitarii.
Insist si pentru asta, dar in matern la Arad unde nu sunt decat vreo 3 saloane mama cu copilu, se merge la alaptat tot la 3 ore. In plus la iesirea din spital tot asa se recomanda, in functie de cantitalea si calitatea laptelui matern din spital se recomanda sau nu suplimentul de lapte praf.
scuze k insist, dar vreau sa stiu cum e mai bine pentru ambi.
Culmea ar fi sa nu am lapte, dupa ce am facut o intreaga filozofie despre alaptat .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR 2 SAPTAMANI

si la Filantropia la fel se merge la alaptat - la 3, respectiv 4 ore. Doar ca in fiecare zi, la minicursul de scoala mamei pe care il tinea dimineata, dr neonat sublinia: uitati de program in clipa in care iesiti din spital si hraniti bebelusul la cerere etc. Mi-a placut de ea, pentru ca desi era infipta si se mai ratoia la cate o mamica - eu am scapat - avea idei concordante cu "noul" trend. Si pediatrul care vine acasa tot asta spune, uite il mai intreb maine o data. (nea Capraru zice ca alaptatul se va face la 2-3 ore in primele saptamani, dar la cerere)

cel mai tare mi se pare asta: in functie de cantitatea si calitatea laptelui matern din spital se recomanda sau nu suplimentul de lapte praf.. cine ma lamureste si pe mine cum apreciaza ei - hai cantitatea... poate fac des proba suptului... la mine nu stiu sa se fi facut la spital - dar calitatea?!?
pe mine m-a strans neonat de un san si a decretat: sa nu aud de supliment!
Ramo, sa nu crezi ca am ceva cu ce zici, incerc si eu ca noi toate sa ma lamuresc, desi eu cam merg pe cerere-cerere. Si pana acum f rar s-a intamplat sa ceara la mai putin de 2 ore.
iar grija ta cu am / nu am lapte sigur nu te va ajuta sa ai. las-o pe mai tarziu, ca o sa vezi atunci ce si cum. macar la asta e toata lumea de acord: stresul e cel mai mare inamic al laptelui/alaptarii

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

revin frumos si in propozitie la alaptatul urmator. sper sa fie cu somn pana atunci.
noapte buna schimbul III! asta daca n-oi fi eu singura la schimbul III. ei si daca sunt, noapte buna mie

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Oooofff,am scris un mesaj lung cat o zi de post si a inceput domnisoara sa planga...nu stiu cum am facut,in loc sa-l trimit,l-am sters...imi pare atat de rau,fetelor!!!Si,dupa ce a mancat,a inceput chinul...abia acum 10 min a adormit...in vreo ora trebuie sa se trezeasca sa manance!!!!!!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Coquelicot!Bine ai venit pe lume Matei!

Diana gata,maine e ziua cea mare? Mult succes,nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa.
Ma bucur ca ne-ai impartasit povestea verisoarei sotului ,sper ca va ajuta multe mamici exemplul ei.
Stefania reactioneaza bine in general ,ma pupa pe burtica ,ma mangaie ,zice ca e flatiolu ei acolo.Uneori se preface ca il ia din burta si il tine in brate.Pe verisorul ei de 3 luni il iubeste foarte mult,il pupa ,il mangaie ,il cere in continuu in brate ,dar uneori mai se lasa cu jumuleli...ii baga degtele in ochi ,l-a mai tras de par ...nu sunt cu rea intentie,cel putin asa cred.

Hai Diana!!!

Roxyaly e bine ca a primit bebe un ragaz de inca o saptamana ,conteaza pentru el.

Lorelix ma intreb ce faci la ora asta.Dormi sau faci ture prin casa? Iti tinem pumnii ,sa ne tii la curent cu vestile bune

Hai Lorelix!!!

Monis iti multumesc de gand.Am vazut si pielea de reptiluta ,of saracul Santi. sa treaca repede.

Miany bravo ca ati trecut de pragul de 3 kg.La mai mare!

Ancutza imi pare bine sa te vad ,ma bucur ca iti place numele baiatului.Mi se pare ca papa foarte bine micuta ,ofera-i sanul de cate ori vrea.

Floricik la ultimele echo bebelusii nostri au fost cam la fel,deci cam asa ar trebui sa fie si papusica ta,zic eu.

Dymomo eu in continuare zic ca ii ajunge sanul bebelusului tau ,sper ca nu te lasi influentata de faptul ca s-a nascut cu o greutate mai mica si acum trebuie sa creasca rapid.Dar ma rog asta e parerea mea,tu esti acolo sa il observi.

Cu alaptatul asta la cerere de care a scris Danuta... da-mi voie sa iti zic ca e gresita total parerea moasei.Asculta-ti instinctul si hraneste-ti bebelusul de cate ori iti cere ,nu are nevoie de nici un program de mese un copil alaptat exclusiv.
Stimuleaza-l sa nu adoarma la san daca crezi ca nu e satul ,dar este foarte normal sa ceara des.

Cory tu vorbesti de regurgitat ,stai linistita ,e perfect normal tot ce descrii tu acolo.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput