Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cory_B Mai fetelor, eu am o nelamurire. Bebeii vostri varsa laptic dupa ce -sa in timp ce..papa? Ca eu deja m-am panicat. Al meu print e cam haplea si cand il pun la san trage cu o mare viteza iar la mine lapticul curge rauri , cu viteza. El e micutz, are 3 saptamani si nu-si da seama insa eu nu stiu cum sa fac sa nu mai dea jos lapticul . Azi m-am speriat ca sugea de zor si odata vad ca da jos laptic si pe gura si pe nasuc. M-am cam speriat. Si nu e prima oara cand se intampla...nu se intampla mereu, Slava Domnului, insa ...destul cat sa ma ingrijorez. Voi ati patit ceva asemanator? Astept raspunsuri. Va pupicesc ![]() Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas |
si al meu e haplea
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
DianeAli spune:
roxyali ma bucur ca e mai bine asa, curaj in continuare!
maine dimineata am si eu control
. is curioasa cat a crescut.. si daca e tot cu caputul in jos..
asa ca fug la nani
, ca tare greu ma trezesc dimineata!
va pupic pe burtici!

35+
Lorin Edward
dymomo77 spune:
Dragonitza referitor la cezariana(internare, bagaje si altele) cel mai bine te ajuta fetele care nasc la aceeasi maternitate pt ca regulile sunt total diferite. Eu pot sa iti spun de la iasi dar imi e teama ca nu iti fol la nimic.
mami fericit de
Dan Mihail
Ancutza_Bro spune:
buna seara la toata lumea 
ce imi lipseste activitatea de pe forum...greu reusesc sa citesc din urma si mai greu e cu scrisul...
printesica mea e cam agitata ziua, sta treaza mult timp, cere tzitzi din ora in ora, chiar si mai des, eu sunt putin stresata pt ca am o saptamana de cand am nascut si inca nu am avut furia laptelui, tot colostru ii dau sa pape si nici ala nu stiu daca e suficient.
noaptea doarme binisor, abia spre dimineata 3-4 ii mai dau sa manance putin, apoi pana la 10 doarme dusa...am uitat sa specific unde doarme...in pat cu mamy si cu taty, patutul ne arde la fundulet ![]()
felicitari prospetelor mamici...creste listuta vazand cu ochii...

Lumi te pup, ma bucur ca te gandesti la noi, suntem bine si sa stii ca sunt cu gandul zi de zi la voi , la mamicile mele dragi de pe DC 
lylyana gata cu schimbul 3...sa stii ca ma bucur din plin de somnic incepand cu ora 12 noaptea, de vreo 3 luni nu mai stiam ce-i ala 
Stephy
acum am vazut ca v-ati hotarat la nume...e foarte frumos Iustin, era si pe listuta mea cu nume preferate
monis tare as vrea sa iti raspund la intrebarea cu hainutele ude , dar eu am facut de-o masina plina in 2 zile de stat acasa...am schimbat-o intr-o seara de 4 ori, radea taica-su de mine de numa...odata a facut pipi cand ii scoteam pampersul(doar ce ii ridicasem body-ul), apoi nu mi-am dat seama ca o alaptam dintr-un san iar din celalalt curgea "rauri rauri" pe bluzita ei, apoi a regurgitat binisor pe hainutele abia schimbate si tot asa 

tuturor
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
vias spune:
fetelor, am mai pus poze la semnatura cu flacaul meu...![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
Lidia74 spune:
CAMY tare dulcic e Flavius.
Sa dea DD sa va bucurati de el toata viata, pana la adanci batraneti.
Cum a decurs operatia de cezariana?

dragonitza spune:
dymomo7, multumesc mult, m-a lamurit unombun care e mersul. In mare cred ca e la fel la toate spitalele. Chiar daca o sa mai difere pe ici pe colo, macar acum am o privire de ansamblu. 

37+ 
simina_kin spune:
Monis poti usca rufele pe calorifer pana se aduna suficiente pt o masina.Eu asa fac , in special cu scutecele de bumbac care le folosesc la greu
...(la cat de des face kk, iti dai seama de cate ori o spal la
si-o sterg cu scutecel)
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
moni merci de raspuns dar cred ca avalon a plecat acasa ca nu am mai vazut-o
noi sugem o titi si la a doa somn de voie, imi cam frig titi, acum la 12 dupa ce papa ma bag la muls sa nu dam in alte alea, in rest suntem bine, bebe parca s-a colorat nitel in galben, abia astept ora 9 sa ne zica doctorita PAPA
felicitari proaspetelor mamici
dana n sar'na de mesaj te pup
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat