Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 8
mariaandreai spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dragonitza m-a lamurit unombun care e mersul. In mare cred ca e la fel la toate spitalele. Chiar daca o sa mai difere pe ici pe colo, macar acum am o privire de ansamblu. |
Ati putea pune info si aici? Sigur sunt mai multe fete interesate. Mersi

Maria
35+ cu
Mirunahttp://bd.lilypie.com/dYPop3.png
BoboMom spune:
Buni de Nicholas nu mai are somn. Aici e trecut de miezul noptii si mi-am dat seama ca nu am anuntat ca am trimis poze cu bebe si mama lui pe email (yahoo). Se simt f bine amandoi si dupa-amiaza vor veni acasa. Laura va va scrie mai mult cat de curand. Va imbratisez pe toate si va doresc tot binele din lume. Am toata admiratia pentru fiecare dintre voi pentru taria cu care reusiti sa depasiti orice obstacol ca sa impliniti cea mai insemnata menire a femeii.
Un zambet, o floare si-o raza de soare din partea unei mame - de doua ori bunica - care se simte mandra de fiicele si nepoteii ei.
Sa aveti numai zile senine!
Laura
39+ baby
Nicholas James
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Buni de Nicholas nu mai are somn. Aici e trecut de miezul noptii si mi-am dat seama ca nu am anuntat ca am trimis poze cu bebe si mama lui pe email (yahoo). Se simt f bine amandoi si dupa-amiaza vor veni acasa. Laura va va scrie mai mult cat de curand. Va imbratisez pe toate si va doresc tot binele din lume. Am toata admiratia pentru fiecare dintre voi pentru taria cu care reusiti sa depasiti orice obstacol ca sa impliniti cea mai insemnata menire a femeii. Un zambet, o floare si-o raza de soare din partea unei mame - de doua ori bunica - care se simte mandra de fiicele si nepoteii ei.Sa aveti numai zile senine! ![]() |
36+
Chiara Ada
raluci_b spune:
neata mamici si gravidutze
asteptam ora 9 sa vina controlul, bebe a facut icter astept sa vad ce zice doctorita dar la cat e de nebuna nu cred ca ne lasa sa plecam azi, il baga la bronzat parca vad
asera dupa ce m-am muls a fost mult mai bine nu ma mai dor titi si dimineata a supt bine la ambele
desi doare ceva dar cand stiu ca el papa trece, cred ca am scapat de colostru ca ce iese este galben
si eu zic ca trebuie sa dam la bebe cand cere nu la 3 ore si sa suga cat vrea el
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
raluci_b spune:
monis de ralia nu stiu nimik, are tel inchis, ia-m trimis mesaje si nimik, nu stiu ce sa zic
, sper doar sa fie bine
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
mariaandreai spune:
Buna dimineata fetele,
Vad ca schimbul 3 devine din ce in ce mai populat si activ
Cred ca mie imi va fi tare greu cu partea asta, ca eu sunt in stare sa dorm si de la 8 seara
si asa am fost totdeauna.
Diana
Lorelix
Buni de Nicholas, Multumim pentru vesti si poze. Sa va traiasca nepotelul si sa va bucurati de el multa vreme.
Maria
35+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
sarandu spune:
voi ce v-ati pus in bagajul de spital? De cand l-ati pregatit? A nascut cineva la clinica particulara? Ma intereseaza daca tre sa pun la fel ca si pentru spital sau mai putine lucruri? Datile trecuta cu Sara si Alexandru am nascut la spitalul municipal unde erah mare criza
http://picasaweb.google.com/popesqutza
lylyana.ion spune:
Neata!
first:

HAI LORELIX!!!
HAI DIANAR !!!

second, mesajul lui cris fara diacritice:
"Prin anii 20-30 multi oameni credeau ca este un lucru bun sa creezi deprinderi la copii, cat mai devreme cu putinta O mare parte a acestui antrenament consista, dupa parerea lor, in a obisnui catmai rapid posibil copilul cu un orar strict . Asa cum si medicii impuneau acest ritm alimentar al unei mese la fiecare 4 ore. Acest regim teribil viola unul dintre principiile fundamentale ale unei educatii care are ca scop creerea unui copil sanatos din punct de vedere psihologic: respectul pentru individualitatea sa.
Fiecare dintre copii este un individ unic care are dreptul de a se alimenta conform propriului sau ritm. Un ritm alimentar fortat, restrictionat orar, este imposibil sa-i faca bine unui copil. Nu numai datorita faptului caeste diferit de toti ceilalti, dar si pentru ca propriile sale nevoi alimentare variaza de la o zi la alta.
Unde ajunge un copil hranit la ore fixe? Atunci cand ii este foame se simte frustrat. Foamea pe care o experimenteaza un bebelus este o fortacare dominatot. Atunci cand ii este foame aceasta senzatie este totala. Nu admite nici o intarziere: are nevoie sa manance. Marea noastra majoritate, ca adulti, nu am simtit foamea asa cum o simte un bebelus. Pentru a va face o idee, va spun ca un copil care asteapta o ora si jumatate sa fie hranit simte acelasi lucru pe care il simte un adult dupa trei zile.
In cea mai mare parte a cazurilor copilul nu se sfieste. Cand ii este foame, va atrage atentia
asupra acestui fapt in singura manierape care o cunoaste: plangand. Cu cat mai mult timp trece fara sa fie hranit, cu atat plansul devine mai violent. Daca impunem unui copil un orar strict de masa, acesta incepe saisi dea seama capoate plange din toate fortele fara nici un rezultat. Nu-i dam nimic de mancare. Poate reactiona la aceastasituatie cu furie sau din contra, poate deveni amorf si apatic, ca si cum ar fi abandonat orice speranta de a-si vedea
necesitatile satisfacute. Bebelusul a invatat sa-si reprime furia si sa-i substituie o resemnare redutabila. Dar fie ca acest copil alege furia permanenta sau resemnarea apatica, ceea ce a invatat din aceasta experienta este pentru el un aspect concret al vietii. si cum sa-l condamni? Pentru el viata este o realitate cruda, detestabila, un demers plin de deceptii.
Societatea noastra incepe sa realizeze in sfarsit ca stabilirea unui orar fix in alimentatia unui
copil este o teribila greseala. Medicii, din ce in ce mai numerosi, sunt hotarati sa recomande, iar mamele, din ce in ce mai numeroase, sa aplice ceea ce numim mese adaptate la nevoile fiecarui copil. Aceasta metoda se bazeaza pe ceea ce ar fi trebuit sa fie evident de la inceput: sa lasam copilul sa ne spuna el insusi cand ii este foame, trezindu-se si plangand.
Problemele de alimentatie survin aproape intotdeauna datorita unor practici, opuse nevoilor
naturale, care au fost aplicate fie la prima varsta, fie la varsta de trei ani."
revin...
Lili
39 cu
Alexandru
Laura B spune:
Doamne, cati fulgusori au aparut…
Felicitari Alinus25! Bun venit Dragos-Andrei!
Felicitari Raluci_b! Bun venit Remus-Andrei!
Felicitari Edelya! Bun venit Sandor Cristian!
Felicitari Katy! Bun venit Elizabeth!
Felicitari Laura! Bun venit Nicholas James!
Felicitari Coquelicot! Bun venit Matei!
Mamici, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, sa va aduca numai fericire si bucurii!!
Nastere usoara, Diana R!
Nastere usoara, Lorelix!
Multumim si noi mult pentru urari si pentru gandurile bune.
Pentru ca nu am talent la povestit, incerc sa redau (cat mai) pe scurt povestea nasterii Sophiei: asa cum am scris atunci, joi dimineata am observat o scurgere roz. Dupa-amiaza au aparul resturi maronii care aratau a bucatele de dop. Joi spre vineri noaptea, pe la miezul noptii au inceput contractile- cateva ore s-au manifestat doar ca niste dureri menstruale neregulate, care de la ora la ora cresteau usor in intensitate. Nu am dormit deloc, pentru ca vroiam sa nu pierd momentul in care deveneau regulate (am inceput sa citesc intre timp ultima carte a lui Dan Brown, cel care a scris si “The Da Vinci Code”). La 4 jumatate déjà durerile erau cam la 6 minute, si le simteam puternic in zona se jos a spatelui. Am trezit familia, am pregatit-o pe Diana de scoala, am facut un dus si mi-am sunat doctorul. La 6:30 eram la spital, cu dureri dese tot in zona din spate-jos, dar acum si in fata, sub linia slipului. Pana sa soseasca doctotul meu doua asistente m-au chinuit pe rand ca sa vada ele exact cat de dilatata eram. Doar ca din cauza ca Sophia bloca cu capul ei zona de jos, ele nu ajungeau la cervix, asa ca ma rascoleau pe dinauntru. Am
cam strigat la ele ca ma doare si sa ma lase-n pace… ele ca cica ca nu ma pot interna daca nu-mi controleaza cervixul. M-a salvat doctorul care cum a sosit mi-a spus ca trebuie sa rabd exact 10 secunde ( a fost inca si mai rapid), a declarat ca am dilatatie 3, cervix sters, a cerut sa mi se dea o camera de nastere, iar daca`vreau sa cer epidurala el imi da ok-ul. Ceea ce am si facut. Eu nu rezist deloc la durere, intre timp ajunsesem sa fac`galagie la fiecare contractie. 15 minute dupa ce mi-au pus epidurala, durerile erau din nou suportabile, iar dupa alte 15 minute eram cu cartea lui D Brown in mana, ca mai aveam ultimele doua capitole de citit. La 10 jumatate cand m-au controlat din nou eram dilatata complet. Am asteptat pediatra, apoi mi s-a spus ca la fiecare contractie sa ma prind cu mainile de sub pulpe, sa pun capul in piept si sa imping “in durere”.
Dupa vreo 10 contractii cu push-urile aferente, simt cum de-odata burtica se usureaza, aud imediat un “uuuuaaa….. uuuuaaaa”, iar in urmatoarea amintire e cum doua maini imi aseaza un gogoloi pe piept. Recunosc ca m-a luat prin surprindere… abia am apucat sa o mangai ca mi-au luat-o repede ca sa o verifice si masoare intr-un colt al camerei unde era pusa o masa de nou-nascuti. Urmatoarea imagine e cand mi-au dat-o inapoi pe burtica, piele pe piele, sub paturica incalzita. The end. De aici incolo incepe alt film
...
Va rog daca se poate sa ne modificati si noua numele in lista- ne-am hotarat intre timp ca o vom numi Sophia Ioana , din spital am iesit cu ea ca “Baby Girl” (asa e pe aici; noi urmeaza sa trimitem in zilele urmatoare cererea pentru certificatul de nastere prin posta, si in cerere apare numele sub care o declaram).
Gata ca trebuie sa merg acum sa fac baita Sophiei.
Numai vesti bune! 
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
ionelamaria spune:
Buna dimineata,
sa spun sunt chaiuna de cap... nu as reusi sa cuprind toata stare... ieri am fost putin la cumparaturi... si noaptea trecuta a fost un cosmar... m-am trezit din jum in jum de ora... am transpirat ingrozitor de tare. ( mi-am luat temperatura de cateva ori si era 36gr... nu inteleg de ce) Ma bucur ca a trecut noapte.... Am citit din urma tot.... dar nu sunt capabila sa-mi formulez gandurile
Felicitari mamicilor cele mai noi

Am tot citit despre problemele noi din viata proaspetelor mamici... uffff.... bafta sa se aranjeze lucrurile... pe mine ma ia groaza... probabil pt ca sunt franta acum de oboseala si am sentimentrul ca nu as face fata... Eu pot sa nu dorm 48 ore... si fac fata la orice... dar sa nu imi fie cald...sau rau.... asa ca azi gandesc cu mintea altuia.
Ma bucur ca a scris Camy... aseara ma culcasem cu gandul la ea si la bebe.... ma intrebam de ce nu mai spune nimic... nu am mai deschis compul... ca daca il deschideam vedeam ca deja scrisese
Ramonika, vad ca tu iti faci deja planuri serioase pt maternitate.... eu una ma uit pe calendar si-mi vine sa plang...nu sunt capabila sa fac nimic azi... si as mai avea 1000 de chstii... iar pana pe 21( prima varianta de provocare mai sunt 10 zile) nici prin farmacii nu am fost
Va pup pe toate ( as nominaliza... da nu mai stiu nici pe mine cum ma cheama)... si sper sa reusesc sa-mi revin si sa ma bag inapoi la scris serios
36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 16 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE