Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 19
FDANIELA spune:
Stai linistita ..si mie mi-a spus acelasi lucru meidcul in saptamana 34 , am stat cuminte in pat si acum mandra mea nu mai vrea sa iasa mai am 4 zile pana la 40 de saptamani
intradevar nu am facut efort , stiu ca e greu cu statul in pat dar trece cumva , asa ca
si nu te stresa
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Buna fetelor, Hop si eu, acum am reusit sa recuperez. De ieri sunt consemnata la pat si sunt un pic . Mi-a zis medicul ieri la control ca am colul scurtat la jumate si orificiile deschise. Acum o luna cand am fost la control colul era OK. Mi-a spus ca a avut paciente, in aceeasi situatie, care au nascut la doua zile dupa consultatie si altele care au stat asa pana la termen. Mi-a spus ca ce pot face eu este sa iau 2 tablete de NoSpa/zi si sa nu fac efort. Eu m-am gandit sa incerc sa stau in pat dar adevarul este ca e cam greu. Nu m-am gandit sa-l intreb ce a dus la scurtarea colului din moment ce nu am avut contractii dureroase doar intariri de burtica , care a zis ca-s normale. Nu am inca bagajul gata, nici chef sa-l fac. Sper sa mai rezist inca 2 saptamani. CRIS 35+ , Andrei Cristian |
39+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
raluci_b spune:
felicitari alina
simi - pup eu falciile si pata ei ce seamana cu tine 
pup pe toate, fetele ce ziceti e ok sa dau si biberon si titi, dupa ce mananca bebe mai ramane mult lapte si asistentele m-au pus la pompa si sa dea apoi ele cu biberonul...voi ce ziceti
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
monis5 spune:
andrutza - tin pumnii 

floricik - eu zic sa te duci peste el daca ai vreo grija. inventezi tu ceva 

Am vazut poze noi cu pitici frumosi 

- am si comentat ![]()
."Avem bebe David de 4115gr.55cm,scor Apgar 10.Is obosita,da foarte fericita!" |
BUN VENIT DAVID - FELICITARI MAMICII

Ancutza - noi tot asteptam povestea

Raluci - fa cum zic ele la spital (oricum acolo ii dau completare cu bibe - daca ii dau lapte de la tine e super, atlfel ii baga formula si / sau glucoza
) si acasa cum stii tu. Io una i-as da lapte muls de la tzitzi cu lingurita in completare, nu cu bibe. Parerea mea desigur 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
cristina_boc spune:
Asa daca mie imi ia cam o ora sa scriu un mesaj. O am pe soacra pe langa mine care ma tot streseaza ca scriu la calculator. Si tocmai si-a anuntat intentia de a ramana la noi peste noapte. 
Abia acum am vazut mesajul tau Floricik. Deci la patut. Nu stiam ce inseamna fara efort. Pot sa ma duc de ex la o plimbarica?
Maine trebuie sa ma duc la monitorizare, sper sa ma simt mai bine. L-am intrebat cand sa mai merg la control si mi-a zis ca o sa imi spuna dupa ce vede monitorizarea, dar in caz de... fuga la urgente. A fost ceva de genul: nu cred ca mai ajungi pe aici...
Mi-a facut control pe masa si nu stiu ce
a facut pe acolo ca m-a cam durut.
floricik spune:
| citat din mesajul lui cristina_boc Buna fetelor, Hop si eu, acum am reusit sa recuperez. De ieri sunt consemnata la pat si sunt un pic . Mi-a zis medicul ieri la control ca am colul scurtat la jumate si orificiile deschise. Acum o luna cand am fost la control colul era OK. Mi-a spus ca a avut paciente, in aceeasi situatie, care au nascut la doua zile dupa consultatie si altele care au stat asa pana la termen. Mi-a spus ca ce pot face eu este sa iau 2 tablete de NoSpa/zi si sa nu fac efort. Eu m-am gandit sa incerc sa stau in pat dar adevarul este ca e cam greu. Nu m-am gandit sa-l intreb ce a dus la scurtarea colului din moment ce nu am avut contractii dureroase doar intariri de burtica , care a zis ca-s normale. Nu am inca bagajul gata, nici chef sa-l fac. Sper sa mai rezist inca 2 saptamani. CRIS 35+ , Andrei Cristian |
Si mie mi-a zis dr sa stau in pat. Asta de sambata. Tot asa...colul scurtat. Asta s-a intamplat de la faptul ca nu am stat cuminte. Am facut mancare, curat etc deci am stat mult in picioare.
Imi fac singura curaj ca nu mai e mult. Cu toate ca urasc sa stau
numai in pat...
36+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
dymomo77 spune:
Raluci eu zic ca dc nu se satura cu ce suge sa ii dai lapticul stors cu lingurita si nu cu biberonul. Unii copii dupa ce dau de bibe refuza tita asa ca exista riscul asta. Al meu a papat din prima zi cu bibe pt ca era dismatur si eu nu aveam lapte(la iasi politica maternitatii e cu lingurita si nu cu biberonul) si de la lingurita(pt ca era vb de zile riscam sa ii ranesc gingiile) iar acum dupa 2 sapt suge la tita dar in dorul lelii iar eu ma chinui cu pompa![]()
mami fericit de
Dan Mihail
lorelix spune:
MONIS,
NU M-AU OPRIT ASTAZI CA ERA SUPER-AGLOMERAT.
SPER CA MAINE SA-MI CUNOSC SMECHERUL CARE MI-A ZAPACIT FICATII DE LA ATATA FOTBAL/BOX

LORELIX
DANIEL 39/ 2 zile +
sa fie SANATOS!
busymummy spune:
Buna fetele!
Raportam un
Vlad Stefan venit in graba sa-si cunoasca familia, cam micutz dar ambitios
.
Povestea noastra a inceput cu o indigestie (aparent)

luni seara... a continuat cu internare pentru monitorizare marti seara si cu nastere marti noaptea

.
Multumita doctorului minunat care a avut grija de noi, Dr. Niculescu de la Regina Maria - CMU, eu sunt intr-o stare excelenta... la 9 m-am ridicat din pat... ultimul analgezic l-am facut la ora 7 dimineatza si merg o gramada, fac ture camera/copil.
Bebe este un dulcel, micutz, si stam in incubator momentan, deoarece avem ceva dificultati de respirat... speram sa ne bagam mintile in cap repede
si sa ne apucam si noi de activitati serioase cum ar fi sa sugem, sa stam cu mami...
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
floricik spune:

FELICITARI ALINA!

BINE AI VENIT DAVID!
Andre, Monis 

Cristina nu stiu ce sa zic cu plimbarica. Eu vroiam sa o intreb pe Andre.
De sambata eu nu am iesit din casa. Saptamana care vine tre' sa ies la dr+ analize sange.
36+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

. Mi-a zis medicul ieri la control ca am colul scurtat la jumate si orificiile deschise. Acum o luna cand am fost la control colul era OK.