Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 20
miany75 spune:
raluci b. sunt de acord cu fetele ...asa mi-a recomandat si mie pediatra sa-i dau cu lingurita,e cam greu,dar merita...la noi cred ca e prea tarziu oricum pt ca David aproape 3 saptamani cat am stat in spital a papat cu biberonul si s-a cam obisnuit..Mult succes si rabdare!!!
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Buna fetele! Raportam un Vlad Stefan venit in graba sa-si cunoasca familia, cam micutz dar ambitios .Povestea noastra a inceput cu o indigestie (aparent) ![]() ![]() luni seara... a continuat cu internare pentru monitorizare marti seara si cu nastere marti noaptea![]() ![]() ![]() .Multumita doctorului minunat care a avut grija de noi, Dr. Niculescu de la Regina Maria - CMU, eu sunt intr-o stare excelenta... la 9 m-am ridicat din pat... ultimul analgezic l-am facut la ora 7 dimineatza si merg o gramada, fac ture camera/copil. Bebe este un dulcel, micutz, si stam in incubator momentan, deoarece avem ceva dificultati de respirat... speram sa ne bagam mintile in cap repede Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani. http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy# |
felicitari ,busymummy si multa sanatate si putere micutului Vlad stefan ! Sa va ajute DD!!
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
Romanitza_31 spune:
Felicitari busymummy!!! 
Bine ai venit Vladut! sa fii sanatos si papacios!!!
36+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
laurairina13 spune:
Fetele, intru si io pe fuga sa intreb cum sa fac cu ceiutul pt colici..Vreau sa incep sa ii dau baby calm da nu stiu cati ml pot sa ii dau pe zi si de cate ori..ca eu o alaptez la san. Plus ca doctorita pediatru mi-a dat sa ii dau un vf de cutit de carbonat de calciu dizolvat in ceiut tot pt indigestie/colici..etc. Si tot asa mi-a zis si mie sa il dau cu lingurita sau cu o seringa.
Busymummy felicitari pt bb! Sa va traiasca si sa fie sanatos si papacios!!!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetele, intru si io pe fuga sa intreb cum sa fac cu ceiutul pt colici..Vreau sa incep sa ii dau baby calm da nu stiu cati ml pot sa ii dau pe zi si de cate ori..ca eu o alaptez la san. Plus ca doctorita pediatru mi-a dat sa ii dau un vf de cutit de carbonat de calciu dizolvat in ceiut tot pt indigestie/colici..etc. Si tot asa mi-a zis si mie sa il dau cu lingurita sau cu o seringa. Busymummy felicitari pt bb! Sa va traiasca si sa fie sanatos si papacios!!! poze |
Laura - mie mi-a spus pediatrul ca Babycalm se face infuzie, 100 ml apa si 1 plic de ceai lasat 10 min la infuzat. Vezi ca scrie si pe cutie. A spus sa-i dau intre mese cate cca 2 lingurite sa fie cam 10 ml pe zi. Eu i-am dat din an in pasti, cand mi-am amintit sau nu dormea, cat am reusit (ca doar cum masor io 2 lingurite?!?!? cand ii dau cu picatura) si gata
Ni la tine: "o alaptez la san..." - plangacioasa mica, ce tot spuneai la maternitate?

Tare ma mai bucur ca ai laptic!! 

pentru Ramona si Dominic - sa vina teferi acasica repejor.monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Vlad Stefan venit in graba sa-si cunoasca familia, cam micutz dar ambitios
.

.
Chiara Ada