Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Monis, Andre, Mylady multumesdc pt raspunsuri. ![]() Am intrebat pt ca pe mine ma cheama la 2 saptamani. Am fost la fix 36 de saptamani(cand mi-a zis sa stau in pat ca s-a scurtat colul) si ma mai duc la 38 saptamani. Eu iau tampenia de Aspenter pe care il opresc la 38 saptamani si dupa 10 zile fara el tre' sa nasc. Deci trebuie sa apuc 39+. Normal ca-s paranoia si ma gandesc la tot felul de tampenii care se pot intampla pana ajung la dr. Fetitza e f agitata iar eu imi fac griji daca e ok... PARANOIAAAADana.n e tare frumusel David. Eva ce parere are despre noul venit? 36+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
eu iau duphaston...tot pentru mentinere sarcina...

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
miany75 spune:
intre un alaptat si un regurgitat ..va anunt ca."Avem bebe David de 4115gr.55cm,scor Apgar 10.Is obosita,da foarte fericita!"
Felicitari Alinutza! Sa creasca mare si sa fie sanatos,iar mami si tati sa se bucure mereu de el!
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui floricik Monis, Andre, Mylady multumesdc pt raspunsuri. Am intrebat pt ca pe mine ma cheama la 2 saptamani. Am fost la fix 36 de saptamani(cand mi-a zis sa stau in pat ca s-a scurtat colul) si ma mai duc la 38 saptamani. Eu iau tampenia de Aspenter pe care il opresc la 38 saptamani si dupa 10 zile fara el tre' sa nasc. Deci trebuie sa apuc 39+. Normal ca-s paranoia si ma gandesc la tot felul de tampenii care se pot intampla pana ajung la dr. Fetitza e f agitata iar eu imi fac griji daca e ok... PARANOIAAAA |

36+
Chiara Ada
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Stiu ca nu ajuta, doar toate suntem paranoia acum. Ma gandesc ca daca fetita e agitata, e mai bine decat sa nu fie? Pe mine ma terorizeaza mai mult cand nu misca decat atunci cand misca in continuu. Ideea e ca la orice problema, simptom, etc, poti merge la doctor, nu trebuie sa stai 2 saptamani. Hai ca va fi bine ![]() 36+ Chiara Ada |
si la mine a agitata....tocmai si acum imi baga pumni in burta si picioare in coaste
eu dorm cand doarme si ea..in rest straja...si nu doarme mult

www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui miany75 intre un alaptat si un regurgitat ..va anunt ca."Avem bebe David de 4115gr.55cm,scor Apgar 10.Is obosita,da foarte fericita!" Felicitari Alinutza! Sa creasca mare si sa fie sanatos,iar mami si tati sa se bucure mereu de el! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
bravo mamico pt bebe grasunel...sa iti traiasca

Ancutza_Bro spune:
am scris aseara povestea nasterii Sabinei si mi s-a inchis laptopul "brusc, deodata si instantaneu"
...nu am avut nici timpul nici puterea sa o iau de la capat
shtephy inca nu ma stresez chiar tare tare in legatura cu lapticul...atata timp cat printesa papa 20 de min la san apoi doarme 2 ore inseamna ca e satula, nu? ... o sa vina el si lapticul 
monis bebita mea doarme noaptea de la 12 pana pe la 3-4 cand papa putin si adoarme imediat pana pe la 7... nu ma simt obosita deloc si am mai mult timp sa dorm decat aveam in ultimul trimestru de sarcina
... sper sa-i tina naravul... Iulian e mai fomist noaptea si nu o lasa pe mamy sa doarma? ![]()

FELICITARI Alinutza
am cautat-o si eu pe printesa de semne, nu are pete pe corp in schimb de la efortul depus la nastere are niste vase de sange sparte la ochisori si se vede urat tare
... acum vad ca s-au mai trecut, sper sa nu se mai vada deloc in cateva zile
s-a trezit minunea
... va 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
magdaz_ina spune:
Felicitari,
Alinutza!
David!

Magda
34+ cu
Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-
vias spune:
Felicitari Alinutza si bussymymmy 

pentru comorile voastre!
pentru Evy, Lorelix (maine), Diana 

curaj fetelor....ca MERITA ORICE!!!
Noia azi am iesit la plimbare in carut, a venit dna dr pediatru ( o cunostinta a noastra) pt ca pediatrul ales de mine (mai bine spus cel recomandat de med de familie) nu a venit 

...Pustache a zis sa nici nu mai vina ca o sa cautam pe altcineva...nu-mi place ca nu a venit pana acum.
In rest, incerc sa alaptez si la san, ma chinui, azi i-am dat doar san, sa vad si cum ia in greutate...
Imi e foarte drag de el, sunt si eu obosita, dar nu pot sa dorm ziua, nu stiu de ce...

Flavius al meu se trezeste destul de des, de 2, chiar si de 3 ori pe noapte 

...cateodata sta trez si o ora si jumatate...
Sper sa-si faca cat mai curand un program, sa nu ma mai chinuie asa...
Lidia cezariana a decurs PERFECT!...sper sa am timp sa povestesc cum a fost nasterea, a fost asa cum nici macar nu am indraznit sa visez...ca la carte, o diferenta extraordinara fata de anul trecut...atunci a mers totul prost...acum totul perfect, multumesc lui dumnezeu!]
Va las acum, ma bazaie si maicamea la cap...nu stiu ce vrea de la mine...
..e mai rea decat Flavius ![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
vias spune:
am mai pus poze la semnatura cu Flavius
...de azi de la plimbare ![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
cristina_boc spune:
Buna fetelor,
Hop si eu, acum am reusit sa recuperez.
De ieri sunt consemnata la pat si sunt un pic
. Mi-a zis medicul ieri la control ca am colul scurtat la jumate si orificiile deschise. Acum o luna cand am fost la control colul era OK.
Mi-a spus ca a avut paciente, in aceeasi situatie, care au nascut la doua zile dupa consultatie si altele care au stat asa pana la termen. Mi-a spus ca ce pot face eu este sa iau 2 tablete de NoSpa/zi si sa nu fac efort. Eu m-am gandit sa incerc sa stau in pat dar adevarul este ca e cam greu. Nu m-am gandit sa-l intreb ce a dus la scurtarea colului din moment ce nu am avut contractii dureroase doar intariri de burtica , care a zis ca-s normale.
Nu am inca bagajul gata, nici chef sa-l fac. Sper sa mai rezist inca 2 saptamani.
CRIS
35+ ,
Andrei Cristian

Eva ce parere are despre noul venit?