Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Fetelor cat de des ati fost chemate la control in ultima luna de sarcina? Am si eu o problema. |
Saptamanal. Si dupa 38 si jumate am fost joi - sambata - si urma miercuri, dar luni am nascut.
De ce, care-i baiu'?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
HAI ALINUTZA
HAI DIANAR
HAI EVY30

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Parca spunea o mamica ca are bebe semn in frunte???????...nu mai stiu cine ![]() ![]() Si fata mea are o pata rosie exact in frunte si una mai mare la ceafa ![]() .....am tot sperat ca va disparea da vad ca acolo ramane ....o sa ma injure cand o fi domnisoara![]() Am plecat la bucatarie sa-mi termin mancarea!! fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
sim uite...nush daca te ajuta...eu cunosc o familie cu bebe...care acu a mai crescut..si avea o pata pe frunte, in forma de inima
dar dupa cateva luni i-a disparut din senin...nu e pata din nastere...alea sunt mai inchise la culoare...incearca totusi sa o masezi cand o dai tu cu ulei,crema sau io stiu..in zonele alea...adica sa insisti un pic mai mult...

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui floricikFetelor cat de des ati fost chemate la control in ultima luna de sarcina? Am si eu o problema. |

36+
Chiara Ada
dana n. spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Parca spunea o mamica ca are bebe semn in frunte???????...nu mai stiu cine ![]() ![]() Si fata mea are o pata rosie exact in frunte si una mai mare la ceafa ![]() .....am tot sperat ca va disparea da vad ca acolo ramane ....o sa ma injure cand o fi domnisoara![]() Am plecat la bucatarie sa-mi termin mancarea!! fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Si al meu are pe frunte. Mie nu mi-au dat nicio crema. Dar moasa zice ca trece cu timpul. Asa fac unii copii la nastere. Aici cica se zice ca de acolo l-a tinut barza.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
M-a chemat o data la 10 zile, dar am de gand sa merg in fiecare saptamana, inventez eu motive. Pe tine? ![]() 36+ Chiara Ada![]() ![]() ![]() nu ca pe mine...m-a chemat pe 26 oct si ma mai cheama pe 21 nov.....de asta ma duc eu maine la un centru sa fac 3D...ca doar nu-s nebuna sa stau atat...![]() |

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
cris.dogarel spune:
simina, eu am nascut-o pe ana exact asa: inimoara in frunte si una mai mare pe ceafa. inimioara a trecut complet, dupa 6-7 luni (se mai accentua doar la plansete). aia de la ceafa mai e si acum, dar estompata mult (se vede doar la efort)
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
andrutza spune:
| citat din mesajul lui monis5 Andrutza - inteleg, are sens ce zici tu cu aderenta la recipient si cu consistenta. Mie nu mi-a verificat nimeni Iar alaptatul in pozitia culcat ca sa nu-l inveti in brate... eu nu comentez asa ceva Tu ce faci? cum mai esti? ![]() ![]() Mi-a picat o fisa (sau poate nu am fost eu destul de atenta - daca e asa scuze): eu vorbesc de alaptat la cerere in conditiile de san exclusiv. Nu stiu cum e cu formula, dar am inteles si eu ca e mult mai greu digerabila si de aia tb interval intre mese.... Am senzatia ca s-au amestecat putin informatiile ![]() Lorelix - de ce te-a amanat? |
Monis, si eu tot de alaptatul exclusiv la san spuneam. Nu stiu cum se comporta la biberon inainte de 3 luni si nici n-as vrea sa aflu.
Pe Lorelix a amanat-o ca e la acelasi doctor ca si mine

Maine ne-a cheamat pe amandoua la pranz, ea va face sigur operatia, eu la inca un control, nu cunosc finalul si nici nu vreau sa ma mai gandesc in avans, ca maine implinesc 40 de saptamani.Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
dana n. spune:
Tin si eu pumnii fetelor care sunt pe ultima suta de metri!!! Doamne ajuta!!!
Am pus si eu in contul comun poze cu puiul meu.![]()
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
floricik spune:
Monis, Andre, Mylady multumesdc pt raspunsuri. 
Am intrebat pt ca pe mine ma cheama la 2 saptamani. Am fost la fix 36 de saptamani(cand mi-a zis sa stau in pat ca s-a scurtat colul) si ma mai duc la 38 saptamani. Eu iau tampenia de Aspenter pe care il opresc la 38 saptamani si dupa 10 zile fara el tre' sa nasc. Deci trebuie sa apuc 39+.
Normal ca-s paranoia si ma gandesc la tot felul de tampenii
care se pot intampla pana ajung la dr. Fetitza e f agitata iar eu imi fac griji daca e ok...
PARANOIAAAA
Dana.n e tare frumusel David.
Eva ce parere are despre noul venit? ![]()
36+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

fericita