Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ionela ! hai alinutza...hai evy....

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

mama lor de hormonei si morcovei
vreau si eu sa scap
azi ma duc la control, dar cum ma vad la fel ca saptamana trecuta, fara niciun simptom in plus (nu stiu daca s-a mai lasat burta), parca il si aud pe dr.: ne vdem peste n'spe zile

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ce de fulgusori sosesc azi !!!!! Ai asteptam cu nerabdare!!!
Hai fetele!!! Curaj!!!! Nasteri usoare!!

Hai DianaR, Lorelix, Evy30,Alinutza

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR BAGATI AGITATELE MAINE.
AZI M-A TRIMIS ACASA!
SPER SA-L VAD PE BB MAINE!

LORELIX
DANIEL 39/ 2 zile +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

FETELOR BAGATI AGITATELE MAINE.
AZI M-A TRIMIS ACASA!
SPER SA-L VAD PE BB MAINE!

imi pare rau ca nu s-a intamplat azi minunea. le punem de-o parte pt maine.

HAI EVY!!!
HAI S_ALINUTZA
HAI DIANA R !!!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Vad ca proaspetele mamici au timp si de scris...inseamna ca nu e chiar asa de "negru dracu". Mai multe persoane imi tot zic..."dupa ce vine bebe n-o sa mai ai timp de nimik"...dar se pare ca nu e asa... si vazand ca sunteti active...ma simt incurajata.

Marti mergem la control...si astept cu nerabdare sa vad in pozitie e...ca sa stiu la ce fel de nastere sa ma astept...si mi se pare ca mai e asa mult pana marti..
Trimit si eu agitatele la treaba...
HAI EVY30 !!!

HAI ALINUTZA !!!

Va pe toate...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu nu stiu ce-i cu fata mea, da m-a cheaunit...are chef de belit ochii pe pereti, si de ras, toata noaptea(probabil de asta a facut si falcutzele astea.....Am stat treaza si-am facut ture-ture cu ea in brate de la 1'30 la 5 dim.....si vrea numai la mine in brate, NU LA TACSU, NU IN PAT...LA MINE.
Mai nou ne-am trezit si cu mucei si este plina de nervi si se chinuie sa doarma

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Simina, ce frumoasa e Maya!

Si eu sunt in clubul cu hormoni si morcovi, mai ales in partea cu hormoni... Si abia sunt la 34+

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, sper ca e asa.. si e de la oboseala

Andreuta, pai... eu iau in calcul si varianta ca pe 21 sa trebuiasca sa raman la spital... iar mie 10 zile imi par putine.... deci o fi cuibareala.....?! de fapt cred ca am intrat im priza... ca nu suport sa ranan cu lucruri neterminata... oricum... nu cred ca de data asta imi iese

strumfyto si eu sper ca nu e dracul atat de negru.... doar speranta moare ultima

Siminiko, bebe Maya chiar a facut falcute... pai e bine ca papa si creste... e o dulce

asta fac in loc sa ma intind putin sa dorm.... va citesc si scriu... dar ce e nou sub soare? Oare tot asa am sa fac si cand o veni Mihnea? hm.... mama denaturata scrie pe mine
Inca mai am de spalat hainele sotului abia intors.... si deja nu mai am chef de ele.... nu mai spun ca ocupasem spatiul ramas liber cat a plecat el cu haine de Mihnea.... acum nu mai stiu unde sa le pun si pe ale sotului.... Oare nu le pot pune inapoi in genti?

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 16 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Scapam noi cumva ..inca putin ...si eu merg la medic peste 2 zile mie tot asta imi spune ca trebuie sa apara , ca e coborata , am dilataie 1 cm ..da cand apare ???

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

mama lor de hormonei si morcovei
vreau si eu sa scap
azi ma duc la control, dar cum ma vad la fel ca saptamana trecuta, fara niciun simptom in plus (nu stiu daca s-a mai lasat burta), parca il si aud pe dr.: ne vdem peste n'spe zile

Lili 39 cu Alexandru

39+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput