Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Andre - si eu transpiram in unele nopti si ca si Ionela imi tot luam temperatura ca nebuna. Ei, aia a fost nimic fata de ce e acum. In spital schimbam sosetele non-stop, iar acum noapte ma trezesc si cu cearsaful ud sub mine, nu numai cu pijamaua. E clar de la hormoni ca tempetatura iar nu am. ![]() ![]() |
Ce-mi place formularea... chiar ma regasesc... Uhu ce ne asteapta.... pai dorm sub dus.,... ca altfel mor... orice... numai sa nu transpir...
| citat din mesajul lui Andre mami de Chiara Oho, incurajator! Auzi Ionela ce ne asteapta? Deci facem stoc de camasi de noapte, tricouri, cearceafuri, etc. Minunat. |
Da da.... foarte incurajata ma simt
Lavi, pupaceala apasata pt bebe... si pt mami
HAI LORELIX
HAI DIANAR
HAI EVY30

HAI ALINUTZA

| citat din mesajul lui dymomo77 Si noi raportam o noapte agitata. Printre colici, KK si pisu am incercat numai cu san si nu prea a mers. Suge, adoarme lemn (si nu il mai pot trezi)si cand il pun in pat plange si tot asa pana papa supliment si doarme tun. ![]() ![]() ![]() ma duc sa pap ceva si poate prind si eu o ora de somnic. |
Sigur papa laptic si nu somnifer???
Eu am casa cu fundul in sus.... nu stiu cand mai termin.... cred ca e cuibareala
36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 16 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
ce bine ca sunt desteapta si sfatoasa!
am scris 10 min un mesaj lung si dragut si apoi am inchis tabul inainte sa dau send 
Dar am hotarat sa nu ma enervez, mai scriu 1 data, poate scriu mai frumos ![]()
Buni de Nicholas si Thea - multumim! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei 

. O asteptam si la Laura "live"!
Raluci - si eu zic sa stai cumintica pana stii ca bebe e in regula (si eu am stat 1 zi in plus pentru icter si as mai fi stat, cu tot disconfortul, numai sa stiu ca e el ok) 

. Si eu sper ca e totul bine cu Ralia.
Lylyana - multu 

ce dragutz din partea ta 
LauraB - felicitari pentru asa nastere usoara! Sa va traiasca micuta Sophia Ioana (ce nume faine are 
) 
Ionela -
sigur de la nesomn esti asa. Baga unul cand poti si te vei simti sigur altfel.

Gabitza - super! Sper sa ajungeti repejor la 2.000 
Busymummy - felicitari 
sa traiasca VLAD STEFAN!!! 
Bebe Beca - multumim de stire! 
Postez ca sa nu mai patesc iar cine stie ce si revin. ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui FDANIELA Nu stiu cum stati voi ( cele ce trebuie sa nasca ) cu emotiile dar eu pe cat de calma am fost ...acum parca o iau razna ..sunt momente in care nu mai am rabdare si vreau sa nasc repede ..apoi ma ia o frica si apare morcovu![]() 39+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA# |
dani,ma pot lua de mana cu tine....?plus ca eu mai si plang...

fete....care ma ,,suportati,, si aveti chef de vorba in ,,4 D,, lasati-mi ID de mess pe PM...eu vi-l dau acu..My_Lady0091@yahoo.com

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui FDANIELA Buna fetelor au inceput sa apara tot mai multi fulgusori ![]() |
| citat din mesajul lui ionelamariaEu am casa cu fundul in sus.... nu stiu cand mai termin.... cred ca e cuibareala |

36+
Chiara Ada
DORIS_71 spune:
Sa mai bag si eu niste agitate, ca vad ca-i nevoie, macar atat, ca sunt asa lenesa la scris.

HAI EVY 3O 

HAI LORELIX 

HAI DIANAR 

HAI ALINUTZA 

Doris
37+
Matteo ......
poze
AMR 3 SAPTAMANI
dienutze spune:
Cred ca fiecare are emotii din ce in ce mai mari cu cat se apropie nasterea.
Eu trec prin diverse stari...de la euforie ca voi avea puiuta cu mine pana la groaza operatiei si recuperarii...
Deci nu esti singura, esti in clubul bun!![]()
37+ cu
Natalia Maria AMR 4 zile
sa fim sanatosi!
My_Lady0091 spune:
fete trec sa gatesc
peste....
si placinta cu mere in suc de mere
....you want some???![]()

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 fete trec sa gatescpeste.... si placinta cu mere in suc de mere ....you want some??? |
eu una ma bag la placinta

Lili
39 cu
Alexandru
FDANIELA spune:
Intradevar tare ciudate mai sunt starile astea , spers a treaca , sa se mai linistesca si hormonii ( eu dau vina pe ei
)
39+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#