Fulgusori (160)- Hai Diana& Evy30!Bravo Alinutza!
Raspunsuri - Pagina 15
FDANIELA spune:
am inteles eu ca morcovii sunt tare sanatosi , ca au multe vitamine
..dar , sa ne mai lase in pace ..nu vrem morcovi !!!! nu vrem morcovi!!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina Simina, ce frumoasa e Maya! ![]() Si eu sunt in clubul cu hormoni si morcovi, mai ales in partea cu hormoni... Si abia sunt la 34+ ![]() Magda 34+ cu Liviu-Raressi IARINA 31.01.2006 AMR max. 6- |
39+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
dienutze spune:
Fetelor, o intrebare naspa: la voi s-a umflat "duamna"? La mine e de groazaaa! Mai ales "terminatiile", e o ...buzata 
scuzati amanuntele, dar ma ingrijoreaza
37+ cu
Natalia Maria AMR 4 zile
sa fim sanatosi!
laurairina13 spune:
Mneata..sau ce o fi..ca eu nu mai stiu notiunea timpului, decat dupa orele care le notez cand ma rontaie falcutzele lu rechinas a mea![]()
Suntem inca la acomodari, nu am timp sa fac nimic, abia am intrat asa pe ultima pagina sa vad cine si cum se pregateste de marele eveniment![]()
si macar sa agit si io ceva 

HAI ALINUTZA!!!
HAI DIANA!
HAI EVY!

acu's deja cu rechinila in bratee...maraie ca are un inceput de colici
. Simina si a mea imi face deja nopti albe...
..si se linisteste doar asezata pe burta mea sau in brate...ce patut...o sa fie piesa de ornament in camera, ca titulara sta in brate sau in pat cu noi sa o linistim
va pup si spor la nasteri..nu stiu cand o sa reusesc eu sa mai recuperez si sa fiu la curent cu toate pe aici
..Unde mai pui, ca acu scriu doar cu o mana si mi se pare o vesnicie pana spun si io ceva pe aici

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
poze
floricik spune:
Salutare.
, mamici si pitici.
Vad ca azi sosesc ceva fulgusori. Sa-i asteptam cu niste fete d'astea vesele.
HAI ALINUTZA!

HAI DIANAR!

HAI EVY30 !

Felicitari Busymummy! Bun venit pe lume bebe VLAD!
36+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
arcadia spune:
Shtephy multumim
As lasa eu munca deoparte dar nu indraznesc atata vreme cat am de lucru ca is liber profesionista si nu ma plateste nimeni daca stau degeaba ![]()
Monis, mi-a trimis Shtephy nr, si iti dau si tie mesaj, mai ales ca tu ai nascut deja si mai esti treaza si noaptea
astept pm, merci 
Multumim de vesti mami de LauraG 
fetelor, puteti muta pozele cu Nicholas pe picasa ca sa le pot vedea si eu? 
raluci, eu stiu ca colostrul este galben 
lauraB, frumoasa poveste 
Andrecluj, si eu m-am facut o transpiracioasa in ultimele luni de sarcina, de unde inainte nu transpiram deloc, nici in toiul verii ziua in amiaza mare.. noaptea transpir.
FDaniela, si eu exact la fel simteam la primul bb inainte sa nasc, ba imi era teama, ba ma linisteam..cred ca e normal. Acum sunt mult mai linistita, i-am spus sa vina pe 20-21 nu mai devreme ca mami mai are treburi de rezolvat ![]()
strumfy_12, la inceput mai ai timp, dar peste vreo 2 luni incepe sa se duca, cel putin la mine asa a fost 
simina, e o dulce maya cu falcutele alea
incearca sa ii aspiri mucisorii ca sa doarma mai bine 
ionelamaria, si eu simt impulsul de cuibareala, vreau sa ma mut
loc de hainute si la mine ioc, tre sa mai cumpar un dulap...
Bine ai venit bebe Vlad Stefan de Busymummy 
hai Evy! 
hai DianaR! 
hai Lorelix! 
hai Alinutza! 
fetelor, cine imi detaliaza si mie tehnica de impins (inspiratia, expiratia, si ce mai e), am mai citit dar nu reusesc sa bag la cap si nici nu am salvat 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
38+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dienutze Fetelor, o intrebare naspa: la voi s-a umflat "duamna"? La mine e de groazaaa! Mai ales "terminatiile", e o ...buzata ![]() scuzati amanuntele, dar ma ingrijoreaza 37+ cu Natalia Maria AMR 4 zile sa fim sanatosi! |

stai linistita ca este normal sa se "umfle"
fericita poze
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
unombun spune:
haideti ca scriu ce se intimpla inainte,in timpul si dupa cezariana,ca sa ramina scris,pentru ca am primit mai multe pm;la mine,la maternitatea groazei,una din cele mai proaste maternitati din tara,dupa cum e cotata,fu asa:la ora 8 dimineata,am intrat pe usa,am luat camasa si papuci de la doamnele de la garderoba,apoi am sunat doctorul care a spus ca ma asteapta,fiind de garda.S-a inceput la triere la parter,linga garderoba,la usa pe care scria obstetrica ginecologie,fisa,in care s-a scris datele de baza,nume,prenume,unde lucrez,grupa,minimul minimorum,dupa care m-a luat o asistenta,fara sot,deja mi-am luat la revedere si m-a urcat cu liftul,la etajul 1.Bagaje carate de asistenta.Acolo m-a preluat o moasa,a copilului,asa s-a prezentat,dupa ce mi-am lasat bagajele pe hol,dar nu vine nimeni,aproape de terapie intensiva,moasa asta mi-a dat cu betadine la pasarica,mi-a pus 2 fese mari la burtica,m-a intrebat de rh si am mers 2 metri la alte 2 asistente care mia-u facut fisa d.p.d.v.ginecologic-cum a decurs sarcina,ce medcam am luat,etc,mi-au luat tensiunea,a venit doctorul sa ma intrebe daca mi-am facut toaletarea si clisma,cum eram intelesi,m-a incurajat,moasa mi-a carat bagajele 10 m pina la terapie intensiva,unde am primit patul meu,a venit o alta asistenta care s-a prezentat drept asistenta mea din ziua respectiva,mi-a pus sonda care doare putintel si da senzatie de kk si pisu,dar n u mult,mi-a facut analizele de singe ,coagulare,vdrl,glicemie astea la pat,fara sa ma ridic,a venit anestezista sa ma intrebe daca sunt bolnava de ceva,m-a pipait la spate sa vada unde va baga acul,au venit analizele in 5 min si au fost bune,a venit o infirmiera mi-a pus botosi in picioare si o basma frumusica in cap,m-a condus 15 metri pina la sala de operatie,m-a asezat in fund sa-l vad pe nenea doctor cum se spala pe miini si se imbraca si imi zimbeste,a venit nenea doctorul,infirmiera m-a tinut usor de cap,anestezista a bagat acul cu anestezie,simplu,nici nu am simtit,mi-a spus ca voi simti o usoara caldura,m-au intins pe pat masa cind am simtit-o si...incepe operatia,ca la teatru,m-au uimit ce repede si bine lucrau ca nu mai imi trecea nimic prinn cap de uimire-a,inainte au pus ceva in fata sa nu-i vad decit pe doctori la chip,nu ce lucreaza.Dupa vreo 4 min a venit bebe,fara sa simt nimic,mi l-au aratat,l-a luat moasa,au inceput curatarea uterului,a,am uitat,imi pussesera clestisori la degete sa vada tensiunea si pulsul,anestezista a stat cu mine tot timpul de vorba,a glumit si primea pe monitor datele mele,erau prezenti in sala doctorul meu principal,maina a 2a,necunoscuta,anestezista,moasa cit a stat,infirmiera si ea la capul meu si inca vreo 2,3 bagatori de seama,in caz de ceva interveneau.Asa,l-au adus pe baby infasat,spalat,mi l-au dat sa-l pup,mi-au aratat sexul si a plecat cu el la neonatolog sa-l testeze,am mai stat putin si gata oeratia.M-au adus pe o targa,frumos,infirmierele,m-au asezat in pat,am vorbit la telefon,nu e voie sa ridicati capul toata ziua,doar il miscati ca altfel va doare muuult timp dupa si e pacat,au venit asistentele sa-mi faca calmante,am primit apa,supa si ce mai aveam eu de acasa,tot timpul era cineva sa ne serveasca sau daca nu era citeva momente veneau am baut apa,ceai si supa si din partea maternitatii,a venit doctorul sa se uite la pansament si lohii,iara calmante,vizitatori,glume,picioare dezmortite de mult.
A treia zi m-au mutat la salon,frumos,in carucior,bagajele le-au carat ele in fata mea,nu am dat bani.Doare uterul de la ergomet,injectie,care e pentru curatarea uterului si apar contractii ca la nasterea normala,dupa,cam 30 min,injectii am primit cu anticoagulante,calmante,gentamicina si atit.De cite ori am avut nevoie de calmante si cind am alaptat,usoare,of course,am primit.
dienutze spune:
Simina
mii de multumiri pt raspuns...caci la cata paranoia zace in mine acum, asta punea capac!
Pup falcuta scumpa de Maya! 
37+ cu
Natalia Maria AMR 4 zile
sa fim sanatosi!
miany75 spune:
Laurairina ma bucur sa te "vad"...sa stii ca si noua ne trec colicile cand suntem la mami pe burtica...altfel ne tot chinuim...
cat despre program mai dureaza un pic pana te acomodezi..eu nici acum nu pot sa zic ca m-am acomodat..pe cand cred ca m-am obisnuit apare altceva....si de acu incolo cred ca tot asa va fi...Sanatosi sa fim!!
apropo de hormoni ,fetele ,dupa nastere nu dispar
..parca se amplifica...se petrece o adevarata "revolutie"...dar trece si asta..
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui unombun haideti ca scriu ce se intimpla inainte,in timpul si dupa cezariana,ca sa ramina scris,pentru ca am primit mai multe pm;la mine,la maternitatea groazei,una din cele mai proaste maternitati din tara,dupa cum e cotata,fu asa:la ora 8 dimineata,am intrat pe usa,am luat camasa si papuci de la doamnele de la garderoba,apoi am sunat doctorul care a spus ca ma asteapta,fiind de garda.S-a inceput la triere la parter,linga garderoba,la usa pe care scria obstetrica ginecologie,fisa,in care s-a scris datele de baza,nume,prenume,unde lucrez,grupa,minimul minimorum,dupa care m-a luat o asistenta,fara sot,deja mi-am luat la revedere si m-a urcat cu liftul,la etajul 1.Bagaje carate de asistenta.Acolo m-a preluat o moasa,a copilului,asa s-a prezentat,dupa ce mi-am lasat bagajele pe hol,dar nu vine nimeni,aproape de terapie intensiva,moasa asta mi-a dat cu betadine la pasarica,mi-a pus 2 fese mari la burtica,m-a intrebat de rh si am mers 2 metri la alte 2 asistente care mia-u facut fisa d.p.d.v.ginecologic-cum a decurs sarcina,ce medcam am luat,etc,mi-au luat tensiunea,a venit doctorul sa ma intrebe daca mi-am facut toaletarea si clisma,cum eram intelesi,m-a incurajat,moasa mi-a carat bagajele 10 m pina la terapie intensiva,unde am primit patul meu,a venit o alta asistenta care s-a prezentat drept asistenta mea din ziua respectiva,mi-a pus sonda care doare putintel si da senzatie de kk si pisu,dar n u mult,mi-a facut analizele de singe ,coagulare,vdrl,glicemie astea la pat,fara sa ma ridic,a venit anestezista sa ma intrebe daca sunt bolnava de ceva,m-a pipait la spate sa vada unde va baga acul,au venit analizele in 5 min si au fost bune,a venit o infirmiera mi-a pus botosi in picioare si o basma frumusica in cap,m-a condus 15 metri pina la sala de operatie,m-a asezat in fund sa-l vad pe nenea doctor cum se spala pe miini si se imbraca si imi zimbeste,a venit nenea doctorul,infirmiera m-a tinut usor de cap,anestezista a bagat acul cu anestezie,simplu,nici nu am simtit,mi-a spus ca voi simti o usoara caldura,m-au intins pe pat masa cind am simtit-o si...incepe operatia,ca la teatru,m-au uimit ce repede si bine lucrau ca nu mai imi trecea nimic prinn cap de uimire-a,inainte au pus ceva in fata sa nu-i vad decit pe doctori la chip,nu ce lucreaza.Dupa vreo 4 min a venit bebe,fara sa simt nimic,mi l-au aratat,l-a luat moasa,au inceput curatarea uterului,a,am uitat,imi pussesera clestisori la degete sa vada tensiunea si pulsul,anestezista a stat cu mine tot timpul de vorba,a glumit si primea pe monitor datele mele,erau prezenti in sala doctorul meu principal,maina a 2a,necunoscuta,anestezista,moasa cit a stat,infirmiera si ea la capul meu si inca vreo 2,3 bagatori de seama,in caz de ceva interveneau.Asa,l-au adus pe baby infasat,spalat,mi l-au dat sa-l pup,mi-au aratat sexul si a plecat cu el la neonatolog sa-l testeze,am mai stat putin si gata oeratia.M-au adus pe o targa,frumos,infirmierele,m-au asezat in pat,am vorbit la telefon,nu e voie sa ridicati capul toata ziua,doar il miscati ca altfel va doare muuult timp dupa si e pacat,au venit asistentele sa-mi faca calmante,am primit apa,supa si ce mai aveam eu de acasa,tot timpul era cineva sa ne serveasca sau daca nu era citeva momente veneau am baut apa,ceai si supa si din partea maternitatii,a venit doctorul sa se uite la pansament si lohii,iara calmante,vizitatori,glume,picioare dezmortite de mult. A treia zi m-au mutat la salon,frumos,in carucior,bagajele le-au carat ele in fata mea,nu am dat bani.Doare uterul de la ergomet,injectie,care e pentru curatarea uterului si apar contractii ca la nasterea normala,dupa,cam 30 min,injectii am primit cu anticoagulante,calmante,gentamicina si atit.De cite ori am avut nevoie de calmante si cind am alaptat,usoare,of course,am primit. |
pai si de ce ii spui ,,MATERNITATEA GROAZEI,,....din ce ai povestit tu...nu rezulta groaza de nicaieri
....ai fost tratata mai mult decat bine

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice