Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
gudinde
..teoretic am, insa la fel stateau lucrurile si inainte sa raman insarcinata, si a durat 6 luni sa se prinda..
cu testele de ovulatie nu m-am descurcat..ce crema de fata folosesti?![]()
edit: Mihaaaa, arata bestial tortul tau!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
LA MULTI ANI MIHUTZA! Sa fii sanatoasa si visul american sa ti se implineasca!
LA MULTI ANI GIANID! Si sa-ti aduca multe bucurii copiii tai!
Ma duc la dr House...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
Fetelor, haideti, lasat gandurile rele , aruncati-le singure in butoi! Ganditi-va ce minuni de copii avem si cata bucurie ne produc...
Matei s-a trezit la 8 acuma si cred ca ne alearga de ne termina seara asta pana adoarme din nou!![]()
Valentina cu
Matei si
27+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Blanka, si eu stiam de DrBrown asta, tot de pe aici, dar daca n-am avut nevoie....
Asa cum m-am chinuit eu o saptamana dupa nastere cu epiziotomia pana cand am aflat de spayul ala cu Lidocaina!!!![]()
Valentina cu
Matei si
27+ cu Luca/ Mihnea
mihutza11 spune:
Mimo, Luny i feel for you!
Cami multa sanatate mamei! ganditi pozitiv!
am admirat si eu Rebbeca pufoasa, puiutzi de Blanka (chiar ma intrebam ce caciulita era aia
) si de Thea ce sa mai zic.. o adevarata artista!
eu inca nu am indraznit sa ii iau plastilina, dar poate aduce mosul ca tot nu avem nici noi idei.. oricum la cate jucarii sunt pe aici chiar nu ai nevoie de idei dinainte..
si restul fetelor! si multumesc inca odata de urari.. acum le-am re-digerat mai bine.. uff.. ca am schimbat prefixul si nu imi vine sa cred, ca nu ma simt deloc..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
si eu m-am chinuit absolut ingrozitor cu epiziotomia, mai bine de 10 zile, nu puteam sa calc pe piciorul drept si mancam numai culcata...eu nu am stiut deloc de sprayul minune...abia dupa aia am aflat de el..
apropo de minuni, vreti sa radeti cu Mufa?

aseara si acum o ora jumate
dupa cum vedeti, noi suntem jucariile lui preferate, asa ca nu stiu, zau, de ce ma stresez ca nu am bani de dat pe nu's ce inginerie scumpa pe care s-o bubuie dupa o zi
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Intru in randul celor chinuite de epiziotomie
,cel mai greu a fost dupa nasterea lui Sam cand am avut multe ate,ca dr a vrut sa refaca ce dr cu care l-am nascut pe David a facut rau,nu m-a cusut bine...nici nu vreau sa ma mai gandesc!Ideea este ca peste cateva luni o voi lua de la inceput
![]()
Ce dixtractiv e Muafrinul cu rasul lui
Noi nu avem probleme cu facturile ,dar presupun ca ,din cauza ca stam la casa...
Mihutza,arata tare-tare bine tortul ala
.ai pus reteta???
Luny,vad ca tu esti cu eclerele
.Cine stie cine mai vine sa zica ce praji buna a mai facut,asa ca ma duc pana nu ma ia raul![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
blankar spune:
oare eu unde am fost la discutiile astea?
si de spray aflu acum(la al 3 lea o sa stiu)
eu am folosit spayul first cu aloe pt. cicatrizare
si am o perna minune care daca nu era nu stiu cum stateam in
fund
chiar i-am zis la dr. ca nasterea nu m-a durut asa de tare
ca si
a doua si a treia zi
Gecko mai da-mi te rog numele cabinetului dr. Coman
noapte buna va doresc
am uitat sa va spun ca numai culcat pe o parte pot sa ii dau lui Marc sa bea laptele(e tare ciudat)
daca e pe spate la mine in brate se inneaca, se circeste,are spasme
oare nu are ceva la stomac?
dr. zice ca nu ca ar vomita sau l-ar durea dupa ce mananca stomacul
extraordinar cum pot fi doi frati atat de diferiti
http://community.webshots.com/user/blanka75
mihutza11 spune:
Simo
reteta am luat-o de pe bucataras, normal.. http://www.bucataras.ro/retete/1240/tort_kodrit_kadir.html
am mai facut pana acum si mi-a placut
..
imediat ma bag si la vizionat Mufa.. numai sa culc pitica..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii