Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 7
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar mersi Roxa ![]() mi-ai trimis ceva pe mail? ca mi-aparut intr-o zi ceva de la tine dar nu l-am putut deschide http://community.webshots.com./user/blanka75 |
da, ti-am trimis nr de tel al sefei de sectie de nefrologie pediatrica budimex. dar se pare ca v-ati hotarat sa va duceti in alta parte!
numeioana spune:
Fetele, dati pe Pro TV, va arata acum la stiri cazul cu mamica pradata la Mall...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:

La multi ani cu bucurii,Mihuzta
si GianiD
!Sa va bucurati de cei dragi!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Blanka,discutia asta despre bibele Dr B e de muuult,de cand avea Sam vreo 5 luni...de atunci am retinut dar nu am crezut ca tu nu stii!
Fetelor,lasati necazurile 
Cuscra ,sa treci cu bine peste toate
Cami
,sa dea DD sa nu fie grav mami ta
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
luny spune:
blanka nu ma, cu concurenta
..dar nu-ti inchipui ca a fost cine stie ce, am iesit in oras de cateva ori, ne-am distrat,e de gasca tipul, super fain, dar unu, era mult prea inalt
, a doua...nu era genul meu![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:

la multi ani Mihu su Giani!

Sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele.
mihutza11 spune:
am citit pe diagonala.. va multumesc pt urari si va invit la o feliutza de tort

si tot ce mai doriti!
La multi ani GianiD! sarcina usoara si bebelina sanatoasa!

uff.. tre sa dau un restart
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
gudinde spune:
Ma inscriu in lista celor care au facturi mari. 
Si in lista celor care nu au facut modificarile de nume necesare, contracte, birocratie la curent, gaze, ...
Pfuuuu cata ilegalitate pe aici.
Daca afla cineva cat e amenda sa-mi spuna si mie.
Mimo ceva nu e cuser cu facturile alea dar iesi din butoi ca n-ai ce cauta acolo. Iar cu serviciul ... hmmmmm .... avand in vedere ca eu ieri am plans, as zice ca serviciul este o poveste cu 2 taisuri.
Olga gata rapoartele?
Luny imi pare tare rau ca ai dureri, dar think pink: macar tu ai ovulatie.
luny spune:
imaginati-va ce l-a apucat pofta nebuna pe al meu sot: de eclere
...asa ca s-a dus la Carrefour si a cumparat toate cele si acum sunt la cuptor!..cred ca si eu sunt 'de vina'...ca m-a apucat plansul cu deprimarea mea...si cred ca a vrut sa-mi faca o bucurie![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!