Puiuti de randunici 2008!! (330)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Mihutzo, iertare, zau! ce toanta sunt! eram convinsa ca ti-am urat...dar vad ca am avut intentia si am uitat sa scriu
Sou, La multi ani, sa fii sanatoasa alaturi de puiuta ta, de sotul tau, sa fiti fericiti! Abia ai schimbat prefixul??
Unde e tortuletul?? ma duc in urma sa-l caut!

Roxana, ca bine zici de cozonaci! chiar azi mi-am cumparat ce-mi trebuie pt. ca maine fac vreo 4 Sambata v-am zis ca o boteaza sora-mea pe bebelina si fc acasa o mica petrecere, suntem doar familia si m-a rugat sa-i fac eu la masina. Asa ca o sa miroasa rau!
Azi am facut checuri si miroseau alea, mama, mama!!!

Chiar, ce-o fi cu Criss?? Cuscraaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, cred ca ai dreptate...Si in general cred ca noi suntem aiurea ca atata ne dam peste cap sa le luam jucarii simple, uite cat de minunat pot rade si se distreaza de lucruri simple-simple. Poate suna ciudat ce zic, dar daca i-am imita si noi pe cei mici in multe din atitudinile lor, cred ca ne-am face viata mult mai usoara! Asa ca...iesi din butoi (greu, stiu...pt noi Varsatorii cica pana la vara viitoare ar continua vremurile grele, cu incercari)
Blanka, pai tu zic eu ca abia dupa nasterea lui Eric ai devenit mai activa pe forum, de-aia nu-ti amintesti multe discutii. Am si ras cu Dr Brown...nu stii cata valva am facut eu, cum am pus-o pe Mihatp sa ne trimita de la Baia Mare, am dat o groaza de bani pe ele...Kya si Ursu erau f multumite, eu dezamagita-bine, eu nu le-am luat pt colici ci pt ca, cica, ar suge mai usor cu ele; aiurea!. La Iulia numai biberonul Japlo, cu ditai gauroiul, a avut succes si din ala are si acum. Sincer, in continuare nu cred ca UN TIP de biberon poate opri colicile...eu cred ca la Marc pur si simplu venise timpul sa scape de ele
Cand va aud cu epiziotomia iar ma consider norocoasa ca am facut cezariana...
Si nu plec inainte de a o imbratisa strans pe Cami si a-i spune sa fie increzatoare; stiu ce e in sufletul tau dar TREBUIE sa fii tare si Domnul sa-i ajute mamicii tale sa fie bine!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

l-am vazut pe marele razacios..ce frumoasa-i viata langa copilasi nostrii dragalasi...

bubu cozonaci....chec

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty asa cred si eu..pana la urma, e extraordinar ca se simte asa fericit cu noi, si prezentam atata intres, mosi cum suntem amnadoiacum serios, noi suntem tare fericiti ca interactioneaza frumos
..faza e ca s-a trezit de 2 ori plangand rau, cu suspine..ceea ce nu s-a intamplat demultisor...suspectez ceva durere de masele, altceva, nu stiu ce ar putea fi..i-am dat nurofen, sper sa nu fie noapte alba..mi-e asa mila de el..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

asa e, e tare frumoasa viata cand copilul e fericit, aproape ca uiti de orice altceva, cel putin atunci, in momentele alea
va pupez, NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Luny l-am vazut si eu pe Mufarinul razacios! asa e si cu jucariile si cu copiii fericiti!
si noi suntem jucariile ei..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mda, inca o noapte de semi-cosmar...adica am avut o alexutza tusitoare, dar cu pauze si un teo care mi-a mai facut un inceput de sufocare, insa m-am prins imediat ce urmeaza si l-am bagat urgent la aerosoli si a primit jumatatea de prednison si in jumatate de ora era ca nou. mi se pare atat de ciudat! ca el rade, alearga, mananca, se joaca, mai tuseste din cand in cand acum, mai e putin ragusit, iar noaptea....haaaaccccccc, se sufoca. azi am vrut sa ne internam, insa la sfatul medicului am ramas acasa, caci sunt pline ochi spitalele de cazuri grave, cazuri internate cu viroze si suprainfectate bacterian. chiar vecina mea sta de 3 saptamani in spital cu cea mica...s-a internat cu ea cu laringita acuta si acum are pneumonie, ca a luat in spital nu stiu ce microb nemernic.
uffff, mi-e groaza! asa ca, stau cu prednisonul sub perna si ma rog ca noaptea asta sa nu se mai sufoce nici macar 1 secunda. oricum, parea muuuult mai bine.
chiar ne-am hlizit mai devreme, caci l-am imbracat in rochita de craciunica, pe care scrie 9/12 luni insa mie mi se parea clar mai mare si cum voia clau una pt rebe, am zis ca daca ii vine lui teo, sigur vine si pe rebe. a iesit un ras in casa de nu mai puteam! jurai ca e fetita! i-am facut vreo 2 poze, dar le descarc maine.

MIHUTULE si GIANI, LA MULTI ANI!!! multa, multa fericire!

vali, nu bolim mai mult ca altii...insa avand o sursa de carcaiasi, adica alexutul, care ii culege de la gradi, mde...e normal sa para mai dese decat la cei care au doar 1 bebeloi...la cele cu 2, se dubleaza "sansele" contactarii...mai ales ca la gradi colcaie virozele, mai ales ca exista "moda" sa se aduca copiii in diferite stadii de viruseala sau chiar mai rau (bacterioze, streptococi), caci..."cu cine las copilul acasa", "nu-mi iau medical din atata"...etc...mda, e usor de gandit asa, insa, eu nu mi-as ierta sa o duc pe alex acum, doar cu "tuse" la gradi, ca stiu ca i-ar molipsi pe toti pe acolo. si cand ma gandesc ca altii nu au gandit asa si chiar i-a durut la basca si au adus 6 copii tusitori si muciosi, cu medicamentele la pachet, ma apuca si mama nervilor! ca din cauza acelor 6 parinti sufera copiii mei acum! din cauza ideii ca "e doar tuse/muci, la ce sa stea acasa?", mai ales acum cu porcina, patrupeda, cu virozele de sezon si cu afisul mare pus pe usa gradinitei:" VA RUGAM NU ADUCETI COPIII RACITI LA GRADINITA!!!" nu nene! mai bine facem lobby pt vaccinarea anti patrupede, decat s ane tinem copiii virozati acasa 2-3 zile.
scuze, m-am incins, mi-am varsat naduful, o s-o fac si la gradi cu prima ocazie, daca se repeta povestea, voi face eu razie dimineata si daca vad unul virusat imi iau copilul inapoi acasa. gata, m-am enervat!
azi noapte ma gandeam cu groaza: e greu cand ai un copil bolnav, cand ii ai pe amandoi e cumplit, dar daca era si al 3 lea cu laringita?!?!? ce naiba faceam? ma impuscam! si uite asa, imi trece iar cheful de al 3 lea . multumesc lui DD ca m-a tinut pe mine bine, doar cu putina febra, ca sa ii pot ingriji...
si iar ma bucur ca am rezistenta la nopti pierdute, ca dupa 3 ore dormite in 48 de ore cred ca picam lata...asa, daca mai fur cate 20 de minute de somn iepuresc, ma incarc, cat sa rezist o perioada...
acum ma duc sa parchez, ca nu stiu ce surprize ma asteapta la noapte. acum dorm doar cu teo, alex e cu tat'su, caci ea e deja mult mai bine. sper din suflet ca si teo sa fie bine maine, ca deja nu stiu daca mai rezist. am noroc ca m-am dus azi la mama si am dormit dupa amiaza cu el acolo. m-am mai reparat.
uffff, m-am lungit, mi-am plans de mila, am speriat viitoarele si actualele mamici de 2 bebeloi...dar asa e cand ai 2 pici prescolari, din care unul frecventeaza colectivitatea...sau ai bafta si ai 2 pici cu imunitatea beton si scapi de belele.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

delectati-va cu Nikita la Capatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Multumesc mult, fetele, de urari!
Mihuta, si tot ce-ti doresti! Acelasi tort intentionez sa-l fac si eu pentru petrecerea de duminica ...eu am schimbat prefixul de 3 ani!
Acum ma duc si eu la somn acum, ca a fost o zi lunga!

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Ariel, referitor la ce ziceai de copii bolnavi la gradi...intentionez sa-l retrag pe Alex de la gradi din 15 dec, desi ii place mult, tocmai pentru ca medicul m-a avertizat de riscurile pentru Ilinca mica!

Acum , eu pot sa fac asta...mai greu e pentru parintii ai caror copil mai mare e la varta de gradi, adica peste 3 ani...
Sanatate va urez, ca-i mai buna decat toate!

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria

Mergi la inceput