Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 16
Kya spune:
Hai mai, ca Ivana avea doctorat de la universitatea din Bucuresti... Bine ca stia sa faca fractii 
Uff, ma bucur ca macar nu doar gaza mea face asa. Deci raspunsul e bun ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
1. Sunt si eu la seria 1. Intrebarea mea este : Voi intelegeti absolut toate cuvintele (termeni medicali, expresii mai neuzuale)?? Ca oricat de mult imi place nu inteleg multe chestii
si sunt atat de frustrata incat imi vine sa nu ma mai uit!.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana 1. Sunt si eu la seria 1. Intrebarea mea este : Voi intelegeti absolut toate cuvintele (termeni medicali, expresii mai neuzuale)?? Ca oricat de mult imi place nu inteleg multe chestii si sunt atat de frustrata incat imi vine sa nu ma mai uit!.Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Idem! Si ultima serie o vad si netradusa, deci iti dai seama ce pricep din limbajul de specialitate...
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Bubu, am facut snitelele alea din pulpe la cuptor! Supeeer!! Dar linkul cu cartofii nu a mers, ca poate faceam si din aia.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Mimo, Kya, mi-a placut RAU primul episod din seria 6. A fost un altfel de House
. Oricum, mi se pare ultra-extra-mega-TARE! Serialul, cat si House - e smart, e un super-psiholog, taxeaza prostia, e straight-forward, sincer, are un simt al umorului care ma lesina, Mimoooooo! Cum poate sa nu iti placa unul ca el!?! Iar cu Chase as avea oricand o conversatie privata
. Ma seaca faptul ca o vor scoate pe Cameron
...
Bubulini, e ok si Grey-ul nou, dar dupa toata tensiunea din sezonul V....hmm...Au venit ei cu ceva sa mai ridice tensiunea, stai linistita
.
Gata cu serialele! La Neveste am pierdut sirul, nu ma bag
.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
numeioana spune:
Kya, pai exista si subtitrari?![]()
Olgutzika spune:
Kya, eu am vazut tot nsezonul 6 cu subtitrari!!!
Ioana, DA, exista ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Kya spune:
Daaaa, primul episod a fost foarte interesant. Cand o scot pe Cameron? Ca deocamdata e.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
supeeer!! Va rog, atunci cine are subtitrari de la sezonul 1, mi le trimiteti??
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Kya, eu am vazut tot nsezonul 6 cu subtitrari!!! Ioana, DA, exista Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |
Care tot sezonul 6???? Ca abia acum se difuzeaza episodul 6...

Eu am vazut cu subtitrari doar ce au dat pe AXN in rest fara. Probabil ca exista, dar nu le-am mai cautat.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!