Puiuti de randunici 2008!! (330)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, io am vazut sezonul I la TV, dar dau tema sa iti caute subtitrarile.

Kya, curand, inca apare in episodul 6, episodul cu Dibala-dictatorul l-ai vazut?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Kya, tot sezonul 6, adica ce a aparut pana acum din sezonul 6. Incerc sa iti scot subtitrarile?

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, ok, m-am lamurit. Credeam ca am scapat ceva. da, le-am vazut pe toate pana la 5. Acum il primesc pe 6. Si abia astept sa-l vad.
Dar n-am inteles o chestie. Mi s-a parut mie sau in la nunta lui Cameron cu Chase Cuddy era insarcinata?!?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sanatate ginerelului, cuscra!
Sincer, am detectat si niscai enormitati in serial DAR in general cazurile sunt pe bune. Chiar ma interesa cum le percepe un ne-doctor, pe mine ma "excita" la maximum, e exercitiul meu mintalo-profesional de seara. Si dupa House suntem nebuni si eu si randunoiul (eu daca l-as avea sef as muri dupa el). Si, apropo de asta cuscra, pe randunoi vad ca nu-l deranjeaza termenii de specialitate; bine, ma mai intreaba si pe mine dar in mare oricum pricepe fenomenul.
P.S. ...si sunt mereu fie vasculite fie sarcoidoze fie cancer fie amiloidoze pur si simplu pt ca...sub denumirile astea CHIAR se ascund cele mai mari incercari pt un diagnostician adevarat. Sunt ciudateniile medicinei!

A vorbit careva cu Cami????
Bubu, sincer nu stiu ce putea fi la Vlad...Vezi si tu cum face kk.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Kya, uite barfa http://seriesandtv.com/mega-house-spoiler-jennifer-morrison-cameron-is-leaving-house-md/

Ce nunta? Parca i-a dat doar inelul si l-a rugat sa o ceara din nou Nu, gravi nu a fost Cuddy, infiase. Am scapat episodul cu nunta ?

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

M-ati omoraaaaaaat cu House.
Eu nu am vazut decat cateva episoade pe AXN. Poate am vazut prea putine episoade, dar pana acum nu ma declar fan. Mi se pare prea dur in interactiunea cu oamenii.

V-am pupacit.

Mergi la inceput

Ohoo, si mie mi se pare foarte sexos House - nu stiu daca mai mult fizicul cat psihicul lui, cum spunea si Olga. E un personal excelent croit, are de toate, plus un mare dram de mister, care te tine in suspans.
Si eu la fel, chiar daca nu pricep detaliile medicale (nici n-as avea cum ), cazul in mare il inteleg, pricep despre ce este vorba. Imi place foarte mult brainstrorming-ul pe care il fac ei la fiecare caz.

Cami n-a mai zis nimic. Sper ca e totul in ordine

Mergi la inceput

Naty, e genul ala de sef de in final scoate ce e mai bun din oameni Si mie mi-ar placea ca sef! Te forteaza sa fii sincer cu tine insati/insuti, si asta e o mare calitate, pentru mine. Eeeh, it's just a movie

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Kya, uite barfa http://seriesandtv.com/mega-house-spoiler-jennifer-morrison-cameron-is-leaving-house-md/

Ce nunta? Parca i-a dat doar inelul si l-a rugat sa o ceara din nou Nu, gravi nu a fost Cuddy, infiase. Am scapat episodul cu nunta ?

Magazin de modelism

Stai asa... ca ma confuzezi... Deci, in sezonul 5, dupa ce se despartisera, se impaca si se hotarasc sa se casatoreasca. Iar in final e o nunta (nu mai stiu daca la sf sezonului 5 sau inceputul lui 6). Oricum, in timp ce House era internat in sanatoriu.
Cuddy stiu ca infiase, DAR la nunta apare gravi! Si banuiesc ca tatal e House...

Mergi la inceput

Kya, in barfe nu zic nimic astia...nu am dedus ca ar fi prestat ei doi "acele" activitati, dar mi-ar fi placea Oricum, mi s-a parut super-hot idila lui cu sora mutei de la azil

Magazin de modelism

Mergi la inceput