Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
Bubule, eu ma gandesc c Vladut e mare, si daca a plans si a spus ca-l doare, chiar l-a durut...cine stie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
aa, Bubule, 3 gogosele d-alea, nu si toata cutia de branzica, doar cat puneam eu cu lingurita pe fiecare dumicat
, dar e bineee..acum rontaie cereale, le ia din castron si le indeasa in cioc![]()
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Da ma..l-a durut pe bune...dar doar spre stanga?? or fi fost crampe, nu stiu...dupa ce i-am pus feonul pe burtica in 10 minute l-a lasat...
Kya, cum a fost la Viena???
Ce ma bucur ca v-au placut cartofiorii 
Kya spune:
3 intrebari ma chinuie:
1. Intrebare pentru doctorii care se uita la dr. House - toate cazurile alea ale lor sunt pe bune? Adica scenariul are o baza reala medicala, sau sunt doar inventii semidocte de pacalit poporul cu televizorul (acum am facut un maraton cu seria 5, si cred ca in 80% din cazuri boala este ori cancer, ori lupus ori sarcoidoza) In orice caz, eu sunt lesinata dupa serialul asta...
2. Intrebare pentru cele care au scaun de masina Chicco Key 1 - dupa ce l-ati montat, scaunul sta lipit de spatarul banchetei masinii? Daca il zgaltaiti se misca mult stanga-dreapta, sau e fix?
3. Cine stie sa-mi explice de ce cat timp am fost eu plecata, Sanziana a fost un copil MODEL acasa cu bunicii, si in momentul in care am venit eu acasa, pe langa faptul ca s-a bucurat enorm sa ma vada, a inceput cu mataielile, caraielile, tavaliturile, miorlaielile, etc, etc mi-ar place un raspuns d-ala "pe tine te iubeste foarte mult si doar cu tine poate sa se comporte neinhibata... ![]()
pentru raspunsuri!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Bubu a fost "hrig", vant si ploaie. Si s-a lasat cu hainute de Sanzian. ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
Olgutzika spune:
Kya,
1. Poate fi si amiloidoza, sau vasculita ![]()
2. Nu stiu.
3. Pe tine te iubeste foarte mult si doar cu tine poate sa se comporte neinhibata ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
bubu05 spune:
Kya, la primele 2 intrebari nu stiu, la ultima...nu stiu nici eu...la fel face Vlad!!!!
Sa poarte cu placere hainutele!
mimonix spune:
1.In seria a doua (ca io-s mai in urma
) a fost unul care inghitise o scobitoare si un adolescent obraznic rau care avea exces de fier dar pana l-au diagnosticat astia l-au anesteziat pentru ca nu-i suportau obrazniciile
Mi-a placut negrul, care la intrebarea mamei "de ce il anesteziaza?" a raspuns ca daca avea tuberculoza nu-l lasa sa-i tuseasca in nas iar daca e obraznic nu-l poate lasa sa-l streseze cu raspunsurile lui
Mi se pare un serial dur, prea multi carcaiasi si sange
Dar Mimu e in extaz si se "bate" pentru drepturile lui in fiecare seara
2. Nu stiu
3. Te iubeste f mult si numai cu tine isi permite sa se comporte neinhibata
PS raspunsul 3 e valabil si la mine, il ador (si pe Dudel si pe raspuns
)
PPS In "neveste disperate" menajera e romanca, o cheama Ivana
si e absolventa de polihnica cu doctorat 

Mai mai ca-mi vine sa las balta toate serialele 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
kya sa stii ca si mama zice la fel, cand sta Muf pe la ea, ca e ff ok si cuminte..cred ca altfel tarteaza cu noi, isi permit mai multe![]()
Iubirea mea,
Kya spune:
Na, ca-n episodul pe care-l vad acum a fost sporotricosis... Si da, Olga, cum am putut sa uit de vasculita?
![]()
Raluca mamica de
Sanziana