Puiuti de randunici 2008!! (330)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubule, eu ma gandesc c Vladut e mare, si daca a plans si a spus ca-l doare, chiar l-a durut...cine stie..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

aa, Bubule, 3 gogosele d-alea, nu si toata cutia de branzica, doar cat puneam eu cu lingurita pe fiecare dumicat, dar e bineee..acum rontaie cereale, le ia din castron si le indeasa in cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da ma..l-a durut pe bune...dar doar spre stanga?? or fi fost crampe, nu stiu...dupa ce i-am pus feonul pe burtica in 10 minute l-a lasat...

Kya, cum a fost la Viena???
Ce ma bucur ca v-au placut cartofiorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

3 intrebari ma chinuie:

1. Intrebare pentru doctorii care se uita la dr. House - toate cazurile alea ale lor sunt pe bune? Adica scenariul are o baza reala medicala, sau sunt doar inventii semidocte de pacalit poporul cu televizorul (acum am facut un maraton cu seria 5, si cred ca in 80% din cazuri boala este ori cancer, ori lupus ori sarcoidoza) In orice caz, eu sunt lesinata dupa serialul asta...

2. Intrebare pentru cele care au scaun de masina Chicco Key 1 - dupa ce l-ati montat, scaunul sta lipit de spatarul banchetei masinii? Daca il zgaltaiti se misca mult stanga-dreapta, sau e fix?

3. Cine stie sa-mi explice de ce cat timp am fost eu plecata, Sanziana a fost un copil MODEL acasa cu bunicii, si in momentul in care am venit eu acasa, pe langa faptul ca s-a bucurat enorm sa ma vada, a inceput cu mataielile, caraielile, tavaliturile, miorlaielile, etc, etc mi-ar place un raspuns d-ala "pe tine te iubeste foarte mult si doar cu tine poate sa se comporte neinhibata...

pentru raspunsuri!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bubu a fost "hrig", vant si ploaie. Si s-a lasat cu hainute de Sanzian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya,

1. Poate fi si amiloidoza, sau vasculita

2. Nu stiu.

3. Pe tine te iubeste foarte mult si doar cu tine poate sa se comporte neinhibata

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, la primele 2 intrebari nu stiu, la ultima...nu stiu nici eu...la fel face Vlad!!!!
Sa poarte cu placere hainutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

1.In seria a doua (ca io-s mai in urma ) a fost unul care inghitise o scobitoare si un adolescent obraznic rau care avea exces de fier dar pana l-au diagnosticat astia l-au anesteziat pentru ca nu-i suportau obrazniciile Mi-a placut negrul, care la intrebarea mamei "de ce il anesteziaza?" a raspuns ca daca avea tuberculoza nu-l lasa sa-i tuseasca in nas iar daca e obraznic nu-l poate lasa sa-l streseze cu raspunsurile lui
Mi se pare un serial dur, prea multi carcaiasi si sange Dar Mimu e in extaz si se "bate" pentru drepturile lui in fiecare seara
2. Nu stiu
3. Te iubeste f mult si numai cu tine isi permite sa se comporte neinhibata
PS raspunsul 3 e valabil si la mine, il ador (si pe Dudel si pe raspuns )
PPS In "neveste disperate" menajera e romanca, o cheama Ivana si e absolventa de polihnica cu doctorat Mai mai ca-mi vine sa las balta toate serialele

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

kya sa stii ca si mama zice la fel, cand sta Muf pe la ea, ca e ff ok si cuminte..cred ca altfel tarteaza cu noi, isi permit mai multe

Mergi la inceput

Na, ca-n episodul pe care-l vad acum a fost sporotricosis... Si da, Olga, cum am putut sa uit de vasculita?

Mergi la inceput