Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Ola!
Zoze, ma bucur sa te "revad" sper sa treaca repede bolesnitele 
Mai mai... multe fete in butoaie. Sunt la reduceri undeva? acusi ma duc sa imi iau si eu unul.
Va doresc motive si motivatii sa iesiti repede de acolo 

Voi deja vorbiti de cadouri de craciun, oare de aceea a inceput sa reapara Zoze? :)
eu lui sasa i-am luat www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9d7bffb1b210f8c2307abc&skin_id=701&large" target="_blank">cadou numai ca n-am avut rabdare sa astept sa i-l dau de craciun :) iar jucariile anei sunt pe drum. La fel, nu cred ca voi avea rabdare sa astept :)).
La Omu as avea rabdareee pana la craciunul viitor, ca nu stiu ce sa ii iau
sau poate mai bine e sa ii dau ceva decat sa ii iau? ![]()
Bubu, cioco daca mananci cu iaurt, incape mai multa!
Pai ce, numai eu sa fiu grasa? hihi
Mimo, si eu tot cu palinca m-am dres ieri, dar numai gargara, ca ana a zis ca nu vrea :))
cum e, ai intrat la regim? si Omu intra de maine. deja i-am facut supa ce-l va insoti zilnic pt cateva saptamani de acum incolo.
nici sa bolduiesc nu pot ca scriu de pe mozilla 
ma duc sa studiez "manualul parintilor eficace" pe care tocmai l-am printat, ca simt ca imi pierd eficacitatea uneori cu sashoiul asta care face
cu capul de parchet uneori 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
sovi
super-truper trici!si Sanziana mai face asa cum pove de Sash, nu prea ai ce face decat sa ignori, trece..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
salut
beyyy ce de jucarioare misto..eu de mos nicolae as vrea sa-i iau de la FP catelusul vorbitor dar ma tot intoarce catalin ca a vazut el jucarii misto in metro ca sa mai asteptam sa nu ne grabim dar mie tot la catelusul ala mi-a ramas gandul mai ales ca andru e innebunit dupa catei...
zoze multa sanatate lui mihaita
si imi e dor de tine
alice te
si eu...
super trici bici lui sashel...si ce mesterrutz acolo ...mai mai cum ila juta el pe tati lui si ce concentrat e biatul![]()
la omu' ,la mine mosul sa mai astepte ,chiuar nu vreau nimic decat ornamente misto,pom de craciun misto,pentru andru cat mai multe si multa multa liniste si armonie ..in rest nimic...
bubu stefu zice "ata" la papica iar andru cand suntem la masa imi zice "ata " dar sa-i mai dau o lingurita sa o puna in castron sa se joace cu ea,sa manance cu ea...bine ca mananca chiar daca foloseste 3-4 tacamuri o data
eu am facut o mancare de gutui si compot de gutui pentru iarna...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
Halli Hallo!
Ce mai fac fetele? Am citit asa pe diagonala ultimele pagini.
sarbatoritele! 
Am tot salivat la bunatatile facute de voi de pe bucataras
Eu de fiecare data cica fac dulciuri pentru Sanziana si evident sfarsesc prin a le manca eu...
V-am citit un pic si din aeroport, si am vazut ca discutati despre parabeni. Asa ca am fost si al luat a verificat cremele - TOATE de la Chanel pana la Clinique, chiar si La Prairie au parabeni (metil, etil, butil sau propil) Asa ca...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Mufa a adormit iar la 5, dupa ce a dormit o ora jumate de dimineata..n-a mai dormit de 2 ori pe zi de nu stiu cand..
..ce-i drept, era suparat, nu stiu in ce s-a zgariat la un degetut si a plans, i-a curs sange si il ustura, apoi s-a enervat ca are plasture si incerca sa-l scoata..l-am luat in brate nitel si a adormit instant...
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Mai, eu nu stiu ce-a fost...l-a adus Cata pe Vlad d ela gradi si apoi el s-a dus la sedinta. Si am stat la povesti cu Vlad si ma trimite sa-i fac o salata de fructe si cand sa i-o aduc a incepu sa urle, frate, ca din gura de sarpe, ca il doare burtica jos in stanga si plangea saracul...nici nu puteam sa-l linistesc! i-am pus feonul peste maieu, i-am facut ceai, am vb cu asistenta....el la fel...vreo 45 de minute asa a facut de m-au trecut transpiratiile!
Si ii zic eu, sa-i distrag atentia, sa mergem sa ne jucam niste jocuri, l-am luat eu in brate sa-l duc in dormitor si cand am inceput sa ne jucam, gata, i-a trecut
Ce-o fi fost?????? Nu e constipat, nu are probleme la stomacel, nimic, nimic...m-am ingrijorat rau de tot...
Sovi, super tricicleta si mesterii 
luny spune:
Mufa a papat 3 eclere d-alea, doar gogosile, cu branza fagaras de la Lacteea, super cina
..i-au iesit iubului niste eclereeeee
![]()
Iubirea mea,
numeioana spune:
Buna seara!!
Noi cu muci si tuse...dar trecem noi peste toate!!
Bubule, am la cuptor pulpele tale
dezosate! Adica ale puiului, nu ale tale
!
Si azi am facut si un tort de biscuiti pentru David...
Cami, imi pare f rau de vestile proaste legate de mama ta! Stiu prin ce trece, o luna si ceva n-am fost om dupa ce am aflat de tata. Dar fii optimista! Numai asa puteti invinge boala! Sanatate multa si curaj! Suntem alaturi de tine. O sa fie bine!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Ioana, sanatate lui Davidutz! Ce pulpite faci? ![]()
Cami parca nu a mai scris de dimineata....
Luny, moama da' ce-a papat Mufu! sa-i fie de bine! Eu ii dau mai incolo supica crema, Vlad tocmai a papat un senvis cald si gata cu masa de seara.
Kya spune:
Daca Ioana are in cuptor pulpele Bubulinei
eu i-am copt cartofii!
A mancat Sanziana de-a rupt! Da' si ma-sa...
Ar fi mers si o bere, dar n-am avut.
Puiul ala crocantos l-am facut si eu mai de mult, si o sa mai fac o runda in week-end. Bun rau! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!