Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Zozelici, sanatate lui Mihaita! of, pup si eu falacu sa-i treaca repede bubitele 
Clau, daaa, sunt atatea papusi frumoase, chiar sa-i iei fetei
Tot vad reclame la fostul Jetix cu bebelusii aia super 
Nu v-am zis! Lui Stef ce sa-i luam din concediu??
Multe i-am luat lui Vlad si de imbracat si jucarii...dar Stef...la fel ziceam si noi ca nu stie, ca are, haine are de la Vlad...dar trebuia sa-i luam! Si i-am gasit o maimuta suuuper din plush, moale si pufoasa pe care o cheama Lolly si am zis sa doarma cu ea. Vlad are un ursulet alb pufos de cand avea cateva luni si doarme cu el, iar Stef nu avea nimic. Si acum e indragostit de Lolly, o culca pe pernuta si o pupa, ne-o da la toti s-o pupam, daca il intreb de ea stie si mi-o arata 
Le-am mai luat la amandoi niste cipici de casa, cu talpa antiaderenta si in sus cu ciorapel flausat gros si cu masinutele cars desenate pe ei ![]()
Siii, cat ma oftic!!!! si-a pierdut Vlad caciulita la gradi, abia i-o luasem de la Nike
si nu am dat mult pe ea, a fost 5 euro, dar ma enerveaza rau, dar rau gestul!!! poate i-a cazut, a uitat-o pe canapea cand l-a dezbracat...nu stie cum a pierdut-o si nimeni, dar nimeni nu a gasit-o!! cata nesimtire! Si era asa frumoasa 
Hai ca am vorbit multe...ma plictisesc...e liniste in casa, Stef doarme, ciorbita e pe foc, muntele l-am dovedit ieri
si nu am ce sa fac 
clauclau spune:
Bubu, ti le-as lua eu ca tocmai am mancat si ar merge la fix un desert!
Da' cum sa fac sa plec de la servici?![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
raluca2107 spune:
Am uitat sa va zic ca am gasit oferta si la Nan Junior pentru cine foloseste. Am luat de la Kauflant 2 cutii cu 36 de lei , fata de 46 cat sunt de obicei.
Cu Briana si la mine in schimb e mai greu, ca nu merge orice, ma innebuneste acum ca vrea bebe de ala care face pipi, bea lapte....si i-am zis ca il are pe Sabin si el face chiar mai multe
. Problema e ca are deja unul cu care nu prea s-a jucat, dar nu e ala din reclama si mi se pare moft sa vrea altul ca e alt model, dar pe de alta parte asta isi doreste...
Clau, Briana in general nu s-a jucat cu papusi mari ca sunt greu de manevrat. Asa la inceput o incantau, dar tinea o zi minunea. In schimb jucariile gen casute cu scaunele, patuturi au fost super folosite. Se aseza pe jos si regiza tot felul de jocuri.
Jucaria cea mai de succes a fost un lego cu o gradina zoologica care acum e si jucaria preferata a lui Sabin ceva de genul:
http://bebebliss.allshops.ro/produs/72831/Lego+-+Duplo+Zoo+Mare.html
Ideea e ca le place tot pentru ca sunt piese micute si usor manevrabile pentru joaca lor.
aliceionescu spune:
Bubu, merci. Arata bine de tot!
Maine le fac si eu, super ca nu-s prajite!!!
Ce dulce e Stef, cum a adormit in scoica!
Imi pare rau de caciula lui Vlad...Mi mi s-a intamplat sa piarda Thea ceva in Crang, sa recunoasca la cineva lucrul respectiv, eu sa bat un apropo...si...nimic, asa ca...sa nu te mire dc nu vei gasi caciulita.
Clau, 

pt tinutele indraznete! 
Simo, te-am vazut azi la semnat condica, au ba?![]()
Zoze, imi pare tare rau pt Mihaita...Incearca, te rog, in afara de glicerina cu nistatin- care e oribila la gust, amara rau- si Gengigel Baby. Coasta in jur de 30 RON, dar da rezultate f bune, e drept ca intr-un timp mai lung decat glicerina...Va pup, sa va faceti bine amandoi, fiecare cu ale lui.
Eu am terminat pe azi, copilul iar a dormit putin, nici o ora...
Editez:
Am uitat s-o pupacesc pe Ramo
clauclau spune:
Aoleooo Raluca, cum sa dau 500 ron pe un lego???
Nu ma bag , mai cu seama ca piesele or sa fie imprastiate prin toata casa, stiu de la Razvan. Vreau sa iau ceva la maxim 2 mil...

Bubu, si Razva mai pierdea la gradi una, alta. Uneori le gaseam, alteori nu. Depinde de noroc, acum.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
clauclau spune:
Ia uitati aici ce papusi bebe superbe!!!
Cam asa as vrea pentru Rebe:
http://www.toyz.ro/papusi-bebe/
raluca2107 spune:
Ai dreptate Clau , eu nici nu m-am uitat la pret, am cautat ceva sa semene cu ce am eu. Briana o are de pe la 5 ani primita de la sora mea. Nu stiam ca e asa scumpa.
raluca2107 spune:
Cred ca le-ar place la puiuti si jucariile acelea gen bucatarioara cu aragaz, castronele, craticioare cu sticulute, fructe, legume de genul:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Bucatarii-si-Articole-casnice-2237/Barbie-121/Klein-2232/9495/Bucatarie-Barbie-Junior.html
Dar nu la pretul asta, am vazut pe la Metro, Kaufland pana in 100 lei. Briana s-a jucat la greu cu ea si acum se joaca impreuna
. Ea gateste si pe el il trimite sa ne "serveasca", doar ca el pe drum mai uita unde a fost trimis si mai da un gol in vreo minge sau plimba vreo masinuta...
bubu05 spune:
Pai eu daca voi vedea caciula la vreun copil
sigur o voi recupera! Ma enerveaza rau, rau nesimtirea asta!! daca era alta caciula nu ma agitam asa, dar chiar imi placea enorm asta 
Ralu, foarte faine lego-urile alea, super! unele, insa, au niste preturi 
Noi vorbim de cadouri, la mine miroase a cozonac si a ciorba de curcan cu zeama de varza
Imi imaginez sarmalele lui Gecko 
Alice, sunt foarte faine snitelele! Ies mai bune din pulpe dezosate si trebuie sa le intorci cand s-au rumenit pe o parte si sa ai grija sa nu le lasi mult, ca se arde si lipeste cascavalul ala. Tot ieri le-am facut cartofiorii astia http://www.bucataras.ro/retete/2456/placintele_de_cartofi.html, s-au lins pe degete! Pe Vlad l-am pacalit ca sunt prajiti si a papat floricele de cartofi
Crantzaniti si buni rau! O sa fac cat mai des in loc de cartofi prajiti!