Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 12
cleme spune:
Raluca unde ai vazut locomotiva cu 11 lei? Ca m-ar tenta sa-i Dianei, e mai pasionata de masini decat de alte jucarii. Cred ca stie ca am vrut amandoi baiat si are caracteristicile unuia
.
Bubu si Diana are 2 bebei, unul mare si unul mic (care nu prea mai are maini si picioare) pe care Diana ii ia in brate si carora le da sa manance. M-ai spart cu Stef cat poate sa manance...
Luny in ultimul timp am tot scris de la munca, cand sunt de dimineata am ceva mai mult timp liber. Cand o sa fiu pe acasa o sa incerc sa pun poze noi cu ea. Cu greata... nu stiu de la ce e... sper sa treaca cum a venit...
clauclau spune:
Cleme, poate esti gravi?![]()
Cat priveste jucariile sunt convinsa ca la varsta asta se bucura de orice, pentru ei e totuna daca sunt scumpe sau ieftine. Deocamdata nu prea stiu ce sa iau pentru Becca...Mai greu e cu Razvanici ca stiu exact ce jucarii vrea ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
cleme spune:
Clau eu sper sa nu. Asta mi-ar lipsi acum, tinand cont ca de o luna nu mai am carte de munca.
pt Rebecuta pufoasa, am uitat sa-ti zic ca am vazut pozele cu ea.
bubu05 spune:
Ralu, e super Thomasul! Si Stef e super pasionat de trenuletele Thomas, dar le are de Vlad, pe cele micute cu magnet in capat, au sine, se joaca frumos cateodata. Si lui Vlad ii iau revista Thomas, iar Stef o rasfoieste si rade si imi arata "ti-ti" adica tu-tu ![]()
Clau, la fel si la noi, tocmai i-am spus lui Cata ca laptopul ala testoasa pe care si-l doreste Vlad e 225 ron
, l-am vazut intr-un pliant Selgros. Asta e http://www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_1249_Laptop-Testoasa-%2B-Karaoke-Noriel.htm
Au carti, au cuburi, lego, jocuri, CINCI cutii mari cu jucarii
, nu stiu ce sa le mai iau!! nu as mai lua nimic!
I-am luat lui Vlad din vacanta noastra un lego cu Piratii din Caraibe, o super corabie, are niste bile si trage cu ele prin tunuri, e super incantat de ea! Poate ii mai gasesc ceva asemanator de Mos Nicolae si laptopul de Craciun.
Si am vazut de la FP jucarii f. frumoase pt. astia pitici, dar intr-adevar scumpe....
Asta o vreau pt. Stef http://www.omnitoys.ro/Fisher-price-omida-vorbareata-c36-p456.htm
aliceionescu spune:
Salut si de la Bz!
Luny, absolut demential Mufa!!! L-am vazut aseara, inainte de culcare, si cred ca am ras 10 min de rasul lui, tot reluam filmuletul.
Cleme, si mie mi-e dor de motzata mica. Si Thea prefera masinutele/trenuletele/ tractoarele etc, in favoarea papusilor.
Mihuta, haide, ma, ca schimbarea de prefix e apa de ploaie. Schimbarea de spirit e altceva.
Te invidiez pt oferta de jucarii de acolo, si eu abia astept sa plec! Nu ca nu ar fi jucarii si aici, dar raporul salariu/pret jucarie este de-a dreptul nesimtit.
Naty, vroiam sa te intreb: ce ai facut in final, ai inceput sa-i dai lapte de vaca Iuliei? Te intreb pt ca eu am descoperit ca Thea- care mananca si ea f putin l.p.- mananca incredibil de bine lapte de vaca. Deocamdata merg in paralel, l.p, lapte de vaca, dar cred ca renunt definitiv la cel praf, pt ca mananca max. 100 ml, in timp ce seara, de ex., ajunge sa pape chiar si 300 ml lapte de vaca, nesperat de bine!!!
Bubu, ce haios Stefu mic cu "ata"!! De unde iei borcanelele Hipp cu afine? Ca eu nu am gasit pe aici. Si inca ceva, vreu si eu o reteta buna de snitele fragede si mai..."soft", ai pe bucataras?
Raluca, e f fain trenul, si eu astept sa ne dazvalui secretul -de unde il ai-.
Mimo, ma bucur ca ti-ai mai revenit cat de cat cu moralul, eu n-am palinca...
Succes cu imunizarea lui Dudelle.
Blankar, puii tai sunt deliciosi, iar Erik este copia ta fidela, e frumos foc!!
Cami, osafiebine, trebuie sa fie bine! Doamne ajuta!
Olgutz, inca n-ai venit la cafea? Uite aici, una proaspata si aburinda, numai pt tine
.
gecko, adevarat ai grait!
Succesuri nebanuite in lupta cu muntele!![]()
zozela spune:
Ziua buna!
La multi ani Miha si Giani!!

Nu am citit nimic si sunt sigura ca am pierdut multe
-dar mi-am salvat linkurile catre capitolele pierdute si..o sa ma pun eu la curent cu toate
Nu am mai scris din lipsa de timp,activitati noi si acaparante,plus niste stari nasoale care ma cam imping sa-mi cercetez tiroida,iar acum-dupa atata fereala-Mihai a "primit" o "frumusete" de stomatita aftoasa
Luni am intrat in contact cu pustoaica bolnava si de atunci il indop cu sirop de echinaceea,influcid,propolis cu vit.C,acum e subfebril,sa vedem cum o sa fie diseara..si probabil ca in maxim 2 zile..apar si aftele
I-am luat si glicerina cu nistatin,dupa trezire incepem badijonarile,i-am dat sa bea si ceai de afine..E in "terapie intensiva",falacu.Sper sa nu aiba manifestari asa de violente si sa scapam repede
Va
cu drag pe toti si..sper sa ma repar repede ca mor de dorul vostru!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
bubu05 spune:
Alice, de cand am descoperit reteta asta, doar asa fac snitelele, sunt super bune la cuptor!
http://www.bucataras.ro/retete/2203/pulpe_si_piept_de_pui_crocantoase.html
Iar borcanel cu afine(e amestecat si cu mere) Hipp iau din carrefour sau MegaImage.
Stef a venit pe langa mine in bucatarie, si-a luat o bucatya de morcov, eu taiam legumele pt. ciorba si s-a dus in scoica sa-l rontaie. Si stau eu 5 minute si nu mai aud nimic si el adormise acolo
I-am facut repede un bibe cu lapte si l-am dus in pat, cu ochii inchisi l-a lins si acum doarme ![]()
luny spune:
asa este, gasim jucarii la toate preturile, mai ieftine, scumpe, insa clar nu conteaza ptr ei ce marca sunt,si cat costa, oricum le bubuie Mufa de pamant oricum
..dar asta e, ceva trebuie sa-i iau!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bubu, e foarte draguta omida vorbitoare.
Eu cred ca o sa ma bag la ceva papusi mai mari pentru Rebe ca au inceput sa-i placa. VAd ca acum si le culca, le pune in carucior, uneori vad ca-si ia cate-un bebe papusa si il cearta, gesticuleaza asa cu degetelul la papusa si ia un ton mai certaret.
Zoze, sanatate puiului mic, mi-era dor de voi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
raluca2107 spune:
Thomasul l-am luat de la un stand cu jucarii. Eu lucrez la un centru comercial gen Dorali, Dragonul....dar in Bacau si toata ziua fac cumparaturi pe aici si prind diverse oferte
. Nu stiu cat va ajuta, dar sunt convinsa ca se gasesc pe la magazinele de prin piata, Obor...Eu v-as trimite si prin Posta, dar cred ca e mai scumpa posta decat jucaria.