Puiuti de randunici 2008!! (330)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut si eu Mufarinul scump si pe Theea la activitati!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

L-am vazut si eu pe Mufy si radeam de nebuna prin birou, chiar ca e contagios. Si noi suntem instrumente de joaca, doar ca nu topogan ca eu nu incep bine ca ma si termin la 1,60 ai mei si nu ar avea pe unde sa se coboare copilul , dar se urca pe piciorul meu si da din fund sa il dau huta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Multumesc Roxanei pentru initiativa minunata de a le mobiliza pe fete la treaba (Bubu face cozonaci, miroase pana la mine si Gecko face atmosfera pozitiva, sarbatoreasca ) asa ca parca-parca m-am mai imbarbatat nitel
Imi pare rau cand ma vait pentru ca stiu ca toata lumea are probleme Cami pumnii stransi sa fie bine si mamica ta sa vina acasa repede si sa fie bine cum a fost!
Am vazut si eu tort delicios, copii minunati (Mufa, Rebe,Marc si Eric, Thea ) Uneori ma intristez si mi se pare ca suntem la ani lumina distanta de progresele unora, alteori ma amuz recunoscandu-mi piciul in altii
Multa sanatate picilor de Ariel , nu-mi vine sa cred ce mai patesc si mi-e o frica de nu mai pot de toate ciudatele astea de viroze
In rest, ma voi duce azi sa platesc lumina si o sa refacem si contractul ca sa nu mai patim d-astea ciudate, sper sa terminam azi in sfarsit cu rezervarile la munte , Teo are nasul "betonat" in continuare, pe Dudelle in indop cu usturoi ca altceva mai destept nu mi-a trecut prin cap (am zis ca poate le pute virusilor si fug ) iar eu aseara am rezolvat depresia cu o palinca de la Baia Mare (iata cum te poate ajuta un psiholog cand esti la ananghie )
Va pup ,va multumesc mult pentru incurajari si va doresc safiebine !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, raluca, mimo
mimo, macar la tine se intrevede o speranta, ca plecati la munte, e de bine zic eu!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

acuma l-am vazut si eu pe Mufa,e mortal cum rade
ieri toata ziua am cantat melodia lui Gecko cu dintii!
sa stii Luny ca Eric tot cu jucariile alea ieftine se
joaca
alea din pufulet ii plac cel mai mult
alea scumpe stau intr-un colt
marti cand am fost la cumparaturi m-am ingrozit ce
preturi sunt la jucarii
ai vostri stiu de Mos Nicolae?
Eric habar nu are,la cat e de sperios nici nu ma gandesc
sa pun pe cineva sa se imbrace
si daca totul merge bine o sa fim la munte de craciun

Gecko se pare ca mergem la Coman,numai momentan e plecat din
tara
am tot cautat pe net clinica lui dar nu am gasit-o

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sal'tare!
Uff Ariel e cumplit ce povestesti acolo! De-aia mi-e si mie frica de colectivitate, nu stii ce surprize aduce de la gradi. Si unde sunt costumasele de Craciun pt ca m-ar interesa si pe mine unul pt Diana?!?
Cami multa sanatate mamei tale!
Luny e super Mufy cum rade si se joaca. Si da, asa e, cand ei sunt fericiti parca uitam de necazuri si probleme.
Mimo , sa scapi de pb si ce bine ca plecati la munte!
Stela si sa rezolvi si tu toate pb de sanatate pe care le ai.
Gecko pt optimismul tau!
Diana mai nou e pasionata sa scoata pungile de unde sunt si sa le imprastie prin casa. Si mai ia si cate una la ureche si spune" Ado, tati sa aduci bobo!". E criminala! Si mie mi-e greata si nu mai am chef de munca...

Mergi la inceput

blanka nu stiu daca intelege vreunul prea multe, insa acum e momentul cand incep sa priceapa, iar la anul vor sti clar...asa ca anul asta o mai dam cotita, nu ne aruncam la cheltuieli prea mare, ca in definitiv, are tot ce-i trebuie...vedem ca jucarici gasim conform bugetului..

Mergi la inceput

cleme motata, nu ne-o mai arati si noua?..greata?..
eu azi raportez zi aproape normala dpdv al durerilor de ovulatie, nici spatele nu mai doare, mai simt o usoara presiune, dar fata de ieri sunt mult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz! Am lenevit o gramada cu Stefu, am luat un mic dejun prelungit, e de groaza copilul asta! I-am facut un castronel cu branza de vaci, un borcanel cu afine hipp si cereale. Dupa ce l-a papat zice "ata", adica alta . I-am dat o felie de svaiter. Apoi ata Am facut suc din gref si mandarine, l-a lins, apoi ata , nu se mai oprea din cerut! i-am pus niste stafide mari intr-o canuta si tot rontaie la ele
Acum i-am rasturnat cutia cu jucarii si vine si-mi arata cate una. A gasit o pisicuta de plush si ii da sa pape stafide

Luny, e mortal Mufarin, l-am vazut de-aseara!

Gecko, super ai scris

Azi avem sedinta la gradi, abia astept sa vedem ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, sa stii ca si eu cred ca anul acesta pentru ei nu prea conteaza jucaria. Oricum Sabin le cam distruge , fata de Briana care nu a stricat in viata ei o jucarie. Eu de exemplu i-am gasit un trenulet Thomas cu 11 lei !!!!! I-am facut poza cu telefonul asa ca nu se vede prea grozav, dar e super, merge , se aprinde, canta:
http://family.webshots.com/photo/2297477840104255880FTpMRp
Sunt convinsa ca va fi la fel de incantat cat si daca i-as lua varinata originala de exemplu:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Trenulete-simple-1110/Thomas-Friends-131/Tomy-94/4922/Locomotiva-Thomas-cu-sunete.html
care e de 5 ori mai scumpa. Deci stai linisitita ca sunt variante iar copilul va fi la fel de fericit.

Mergi la inceput