Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

happyjoy imi pare rau ca treci prin asa ceva, sper sa nu fie nimic grav. Iti urez multa bafta la analize

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Rebiana, tu care in ultimele capitole ai venit cu cele mai multe informatii utile si la obiect, chiar te rog sa ne scrii cit de des iti vine

Ellanik, te inteleg perfect cu mersul la Viena la shopping :) Zau ca la mine nu e nici o fitza cu cumparat de la Paris: eu oricum merg acolo de citeva ori pe an pt business, si pur si simplu asa e eficient pt mine sa cumpar: oferta mai buna, preturile mai mici ca aici, intru pe o strada si intr-o dupa-amiaza am cumparat toata garderoba pt 6 luni a lui Vladimir! Si nici macar nu cumpar fitze, tot marci de retea pe care l egasesc si in Bucuresti, dar mai scumpe si mult mai putin emodele si culori: DPAM, Marks&Spencer, uneori C&A... nici o fiza, zau! (alea Baby Dior, Burberry sau Bonpoint le primeam cadou de la niste cunostinte fitzoase de-ale mele :))

Fetele, nu ma pot abtine sa nu va omor cu o postare complet off-topic de reteta... Sint inca la birou acum, si am in fatza mea o tava pe care tocmai am scos-o din cuptor (am aici bucatarie complet echipata, mai tare ca aia de acasa :)): pastrama de oaie fezandata in vin rosu, cu ardei iute, piper, dafin si cimbru, ling acare am puis cartofi noi si bucati aurii de dovleac... Arata de mori! Si ca sa nu credeti ca-s o mare bucatareasa: pastrama de oaie am cumparat-o de la Kaufland gata fezandata, eu numai am pus legumele alaturi, am mai aruncat pe legume niste ierburi aromatice (salvie, menta, busuioc si niste piper extra), o mina de stafide, apa, ceva vin si am bagat-o l acuptor l afoc mic unde a stat 1,5 ore. Si gata, arata ca un lucru facut de mare gospodina! ma iertati acum, mi-am facut singur apofta si ma arunc pest efarfurie chiar acum!!!

21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

happyjoy, imi pare rau sa aud ca sunt problemute...sper sa nu fie nimic grav...chiar si injectiile daca le-ai putea evita. astept sa ne zici rezultatele. pastreaza-ti optimismul !!

dayanara, ella,asa e conformatia mea, sunt mai mica cu totul, dar recuperez, am pus in 2 sapt. 2 kg. Oricum nu ma ingrijoreaza de loc chestia asta, si de aia am pus poze, eram sigura ca o sa ziceti de bine

Ioana, 22+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi,stii cum se intampla sa auzi comentarii ("Uite draga nu mai cumpara de aici...adica eu asa am auzit prin spate si tot in spate m-a si durut, evident)Adevarul e ca hainele de firma in proportie de 80% sunt si fff bune referindu-ma la materiale .Si in afara sunt f convenabile.La noi parca e un facut :sunt facute pentru Europa de Est si costa enorm.Cat despre reteta,cred ca arata bine dar evit sa fac exercitii de imaginatie ca nu se stie unde ajung.Acum ma zbat cu o banana pe care dupa ce o mananc,urmeaza si fii-miu sa o savureze.Diferenta dintre mine si el este ca el cred ca papa in timp ce se da in montagne russe.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana , Ella , Vladi intotdeauna cand voi gasi ceva util si interesant voi posta si aici; imi sunteti dragi!
Ioana ma alatur fetelor care spun ca ai silueta in sarcina.
Happyjoy admir si am admirat de cand ma stiu persoanele optimiste. De cele mai multe ori incerc sa fiu si eu astfel dar, recunosc, ma mai las doborata de ganduri rele. Bravo ca tu adopti o atitudine pozitiva, face foarte bine (fizic, psihic).

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana silueta ai si tu :)
pe mine m.ar interesa si cum te simti sau cam ce.ti trece prin cap, cum ai spus , si eu sunt la fel, sunt un pic pesimista ...de aia nici nu.mi vine sa ma apuc de hainute etc, nu ca nu m.ar interesa ceva util, dar pt mine e foarte utila si partea asta emotionala
sau alt exemplu ar fi mesajele ellei care ma binedispun cand o aud ca bebe geo isi suge degetele sau se da in montagne russe:)))

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Dayanara daca si tu incepi cu pesimismul,te iau la fugareala.Cat despre Rebiana,las-o in pace .Ea care e o silfida si o manechinuita....pai io ce sa zic?IO mi-s o elefantica sau mai degraba o hipopotamitza (sotul ma mai striga arareori Gloria -ca pe mastodontitza din Madagascar) care-s toata numai burta si mai sunt si mititica deci automat arat ca "dopata" (adica transformata in dop).Nu va mai plangeti ,amandoua sunteti niste balerine radiofonice care aveti doar burticutze .Nu ai pus tu poze Dayanara cu burta dar te intuiesc eu.Cat despre butoiul cu melancolie/pesimism, eu i-am pus capac acum multi multi ani si am uitat unde am pus cheia.Terminati cu prostiile.Ce motiv aveti?Aveti copii frumosi si sanatosi,barbatzei iubitori,bebici imburticatzi nazdravani si voi sunteti pleoshtite?Haida sus la hora mare !La mine vad ca sarcina asta si-a concentrat neplacerile in raul din trim I ca in rest hormoni tavaliti nu exista,fleoshcaiala inexplicabila idem,etc.Va tzuc si daca vreti va aplic si o corectie de va merg fulgii.Haidi pa!(daca tot ziceati ca va invioreaza posturile mele, apai las' ca va aranjez eu).

BANG!!!

Stiti ce face barza dupa ce aduce copiii?Se face mica si intra la loc in pantaloni.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Azi a fost asa de frumos afara, ca am iesit in 2 reprize (dim si dupa amiaza).

Rebiana27 dar ce-ai patit? Te-a suparat cineva? In plus cine nu vrea sa citeasca mesajele tale sa nu o faca..dar tu sa scrii tot ce-ti trece prin cap, da?

Am si o intrebare: mie Dr nu mi-a spus nimic de analize (stiu ca se fac si in trim II), voi le-ati facut si la cate sapt?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana silueta ai si tu :)
pe mine m.ar interesa si cum te simti sau cam ce.ti trece prin cap, cum ai spus , si eu sunt la fel, sunt un pic pesimista ...de aia nici nu.mi vine sa ma apuc de hainute etc, nu ca nu m.ar interesa ceva util, dar pt mine e foarte utila si partea asta emotionala
sau alt exemplu ar fi mesajele ellei care ma binedispun cand o aud ca bebe geo isi suge degetele sau se da in montagne russe:)))

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Hai ca trec de la o extrema la alta! (la mine e caracteristic ) Vazusi ultima postare a Ellei? ... ai citit ce-a zis de barza?? Cum sa mai fii suparat sau pesimist?? amandoua fetele!
Alina m-am lasat inghesuita in butoiul cu melancolie dar nu-s sanse mari sa raman acolo! Un mare si pentru Ioana!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Ioanact nu se fac analize in trim II.Casa de Sanatate deconteaza doar cele din trim I si trim III .Atat.Eu le-am facut de la mine putere.Daca vrei le poti face dar nu gratuit.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Mergi la inceput