Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanact nu se fac analize in trim II.Casa de Sanatate deconteaza doar cele din trim I si trim III .Atat.Eu le-am facut de la mine putere.Daca vrei le poti face dar nu gratuit.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ioanact, eu fac luni ecografia morfo-fetala (stiu ca se fae in jur de 22 saptamini), dar altceva nu mi-a zis doctorita sa fac, a zis sa lasam astea cu fier, calciu, listerie si ce-mi mai da mie prin cap dupa saptamina 30... Dar probabil ca eu nu dau semne de anemie, dimpotriva :))
Sa zica alte fete ce analize le-au mai cerut lor

Am mincat farfuria, mi-am mai pus inca o data,acum sint acasa cu burta in sus, nu mai pot nici sufla... dar sa stiti ca pina seara (cind am facut-o lata) am mincat cereale integrale cu lapte si stafide, apoi un castron mare de conopida cruda si morcov crud cu un pic de maioneza... dupa care am zis ca maninc si eu ceva ca oamenii, ca sanatatile alea light au fost gustoase, da' nu se compara cu niste pastrama cu usturoi

21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

UItasem.. Alina sambata am programare la dr si vad ce-mi zice de analize. Eu le-am facut pe cele de trim I iar de-atunci nu. Cand eram insarcinata cu Luca am facut un prim set de analize in primul trimestru si apoi la debutul celui de-al treilea trimestru. Poate-ti mai zic fetele care stiu!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ioanact nu se fac analize in trim II.Casa de Sanatate deconteaza doar cele din trim I si trim III .Atat.Eu le-am facut de la mine putere.Daca vrei le poti face dar nu gratuit.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Multumesc pt raspuns!
Dar parca la sarcina cu Ioana am facut analize si in trim II (la 5 luni). Am fost la 4-5 sapt la un dr la eco si pana la 5 luni nu am m fost, pana mi-am gasit alt dr si mi-a dat sa fac analize..si le tot repetam ca aveam si infectie urinara. Probabil le-am facut cele care tb sa le fac in trim I., dar daca nu am m fost la dr. nu le-am facut.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioanact nu stiu daca te ajuta cu ceva, pt ca aici difera dar in trimestrul doi, tocmai ce m.am uitat pe foaie, tre sa fac testul de diabet - curba de glucoza, testul coombs indirect deoarece chiar daca am rh pozitiv, aici se face deoarece sunt cazuri care dezvolta anticorpi si cu rh poztiv, mai fac hemograma si urina

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Vladimirescu, Rebiana, dayanara va multumesc si voua pt raspuns!

Dupa ce-am trimis mesajul am vazut ca ati scris.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, cand se intra in prenatal? Din ce saptamana? M-a omorat doctora mea de familie! Dr. Albu e asa linistit si-mi explica asa clar si simplu procedura, iar a mea doctora se zbate ca pestele pe uscat si ma trimite sa=mi fac fise medicale. Sa vad de luni ce voi face.

Si noi cumparat lucruri din afara, in fiecare an am avut porbagajele pline inclusiv de lucruri pentru casa. Ma bate gandul si o parte din mobila pentru casa sa o iau din Germania, ca noi pe acolo ne facem veacul.

Carucioarele pentru copilasi sunt tare frumoase, dar noi vom lua unul mai putin pretentios, insa usor si simplu de manevrat pentru prima perioada, dupa care vom cauta unul sport care se pliaza si se face baston pentru ca e simplu de carat cand ajungi acasa.

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Am mai gasit ceva util pentru noi, cred eu...

Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici

Pe mine ma obsedeaza deja ideea concediului de maternitate pentru ca nu stiu daca voi putea merge la scoala, cu colul cerclat, pana in ultima luna (asa cum am facut insarcinata fiind cu Luca) si caut din timp informatiile care sa-mi foloseasca. Stiam ca acesta se da si fractionat (sub forma de prenatal si postnatal) insa ideea este sa-ti ramana cele 42 de zile dupa nastere. Eu nu voi intra in CIC ci speram sa-mi ramana mai multe zile din concediul de maternitate de luat dupa nastere (pe timpul vacantei de vara as intra in concediul de odihna... din septembrie back to school). Vedem cum va fi pana la urma; sper sa va foloseasca si voua ceea ce scrie acolo!

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fetele, cand se intra in prenatal? Din ce saptamana? M-a omorat doctora mea de familie!

Noi am fost "gand la gand cu bucurie..." Despre asta vorbeam si eu in mesajul meu precedent.
Stiam ca prenatalul se da la 7 luni si 10 zile.. tocmai ca sa iti ramana cele 42 de zile, obligatorii, dupa nastere. After that, intri in CIC sau cauti o alta formula care sa te avantajeze (daca vrei sa te intorci la serviciu mai devreme, cum e cazul meu).
Poti face altfel... scazi 42 de zile din cele 126 si ce-ti ramane va trece drept prenatal.

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miria ,in concediul prenatal intri atunci cand intri in sapt 30.Sau daca vrei mai devreme iti iei medical.
IOanact, e posibil ca la sarcina cu Ioana sa-ti fi cerut analize si in trim II din cauza infectiei de care spuneai.Si eu tot asa stiu ca dupa sapt 30 se fac analize ca atunci incepe bebe sa suga mai tare din sangele mamei si mama sa ramana cu carentze.Mie imi e groaza ca intru in sapt 30 fix inaintea Craciunului si o sa fie nebunie cu analizele atunci.In afara de faptul ca atunci nu mai gasesti plafon si iar platesc.
Rebiana,iarta-ma ca ma bag (ma stii doar!)da' de ce vrei tu sa stai asa mult la scoala?Se lucreaza la vreo statuie ?Si cu colul cerclat ...Zic si eu dar trebuie sa ai grija de tine.E vorba si de perioada de iarna, burta va fi mare,daca da si vreun inghet...Hai ca vezi tu,mami!

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Mergi la inceput