Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Oana foarte mumos caruciorul lui bb
dupa ce m-am uitat la poze, a doua zi am vazut vreo 4 carucioare din astea prin oras, tare fain arata pe drum ![]()
Cum te mai simti? Bb cum e?
Am vazut ca intreba cineva de scutece, nu mai stiu exact cine, la inceput bb se schimba des, cam de 7-8 ori/zi, mie personal scutecele Pampers mi s-au parut cele mai bune, nu luati multe de la inceput ca bb n-o sa foloseasca mult timp marimea cea mai mica.
Scutecele Happy mi se par prea mari si umflate, nu-mi plac.
Libero pt bb mic n-am folosit, dar folosesc acuma si mi se par super super faine, nu se umfla de la pisu la si celelalte scutece, deci banuiesc ca si pt bb mic sunt super ok.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
dayanara spune:
samaria da am auzit, nu termenul in romaneste, dar am auzit la cristina din germania (sper ca am retinut numele) care a fost si internata pt asa ceva la sfarsitul sarcinii
stiam ca e periculos sa te umfli deoarece e un simptom de preeclampsie sau eclampsie, si cenia stie despre asta
pe mine mereu ma intreaba la control moasa si medicul daca mi se umfla gleznele
am fost cu ivan afara si am vazut o mama cu un carucior care mi.a placut tare asa incat am tinut minte modelul si cum am ajuns am cautat pe net si e unul olandez, asta :
http://www.my-joolz.com/2009collection/
ma atrage destul deoarece e ceva intre stokke si quinny care.mi placeau mie dar nu ma puteam decide...cine stie ce minuni mai vad pana in primavara
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
anca iary, felicitari pentu baietel...ce frumos..![]()

andra, ai dreptate, a prins bine vizita la parinti, mai ales ca nu cred ca vom merge de sarbatori, iar dupa..cam greu. Asa ca doar dupa ce se va nasta si va creste un pic bebe..
pupici si ai grija de voi...da vad ca esti bine dispusa..bravo..![]()

vladi, imi place ca esti obiectiva...tare bine prind parerile tale. Ma bucur ca in rest esti bine si mai ales ca esti cumintica si te menajezi ![]()

ella, sa vezi ce chestie...
, te-am visat intr-o noapte, ziceai ca esti in trecere prin Blaj si te-ai oprit pe la mine![]()
![]()
...daca se intampla in realitate, sa faci la fel !!!
Valabil pt toate !!!![]()
tati vostru e bine? ca tu si bebe vad ca nu va dezmintiti ![]()
![]()

atb, bravo pentru vestile bune din partea lui bebe.![]()
Iar Nick e super dulce 

. Ce frumoase-s momentele astea !!!
happyjoy, felicitari pentru bebelina !! sa creasca mare sanatoasa si cuminte !!![]()

ggabriela, bine ai venit...mai scie-ne ![]()

Lindal, bravo pentru spiritul economic ...ma carecterizeaza si pe mine..
Vreau sa-ti spun , legat de scutece...eu am folosit la Alex doar Pampers, si stiu ca numarul 1 l-am folosit doar vreo 3 sapt.. Acum depinde de copil, cat de mare e la nastere cum se dezvolta , etc. Sa le folositi sanatosi !!
Iar despre hainute, nu-ti face griji, in timp o sa le ai pe toate. Eu pentru Alex nu am avut decat putine inainte de nastere, am mai luat si dupa si am primit o gramada. Chiar si pentru bebe 2 am primit deja cateva...poate le fac poze. Ai grija de tine, de voi, asta e important acum.![]()

marsy baby, bine ca e ok bebelina, si nu te stresa...se rezolva si celelalte...doctorul nu-ti poate da concediu medical daca tot iti recomanda sa stai acasa? Si urmeaza tratamentul, dar incearca si din alimentatie sa rezolvi carentele..

Oana, urata experienta...cred ca numai de stres in plus nu aveai nevoie..da si "organele" astea ar putea sa se poarte mai cu manusi...macar in anumite circumstante. bine ca ati inchis subiectul.![]()

cristina, cum sa facem sa-ti mai revii tu un pic? lasa treburile la o parte, atat cat se poate, si incearca sa faci ceva ce-ti place tie , chiar si pentru scurt timp.La munca se rezolva..ca doar toate au o solutie. Iar Dami, iti spun din proprie experienta, reactioneaza la starea ta de spirit.Hai..
sa-ti treaca..![]()

kossir, as vrea sa poti veni acasa...cred ca iti doresti tare mult...Daca te simti bine, ar fi tare frumos. Dar trebuie sa planifici tot in detaliu, sa ai tot timpul pe cineva langa tine..sa te ajute cu orice e nevoie. Sa ne anunti ce hotarasti. Unde anume vii in Romania?
Ina, caprioara,![]()
va asteptam si pe voi...dar avem rabdare, sa nu te apuci si de planat![]()
![]()
![]()

Ioanact, atre frumoase si pozele si filmuletele voastre...le-am vazut pe toate. Sunteti o familie ce radiaza de fericire, Ioana e o dulcica, iar bebe va fi la fel cu siguranta...fetita sau baiat, ce-o fi...sanatos sa fie!!!![]()

samaria, habar nu am de disgravidie...intereseaza-te si vezi ce e de facut..![]()

andira, sa ne dai vesti..bune ..evident![]()

Fetele, am pus si eu niste pozici cu burtica de acum o sapt. la sectiunea BEBE...
Ioana,
22+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
dayanara spune:
ioana faci parte din mamicile slabe si cu burta, un fel de premama model, nu ma mai joc cu tine! arati foarte bine
ca si linda de altfel si m.am uitat la poze dar eu tot nu m.am prins cum e cu blugii :)) in schimb poza din albumul lindei de pe picasa cu cei 2 cateluzi la geam m.a impresionat tare de tot! ce mocutze au saracutii :)
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sensibila spune:
http://www. copilul. ro/Disgravidia_precoce-a2835.html
Samaria - Eu stiam asa ca e o forma de concediu medical care se da pentru sarcina in periciol si mai mult decat un concediu medical se plateste cu 100% din salariu. Si se ia (concediul) de cand se constata disgravidia pana la sfarsitul sarcinii.
Asa ca pt fetele ca stau in concediu medical poate pot baga digravidia si sa primeasca mai multi bani.
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ate_09 spune:
sensibila eu n-am auzit de vreun concediu medical pt probleme de sarcina care sa fie platit cu 100%.
Sunt intradevar concediile de urgenta medico-chirurgicala care necesita internare in spital si alea se platesc cu 100% dar sunt pt o perioada destul de limitata ca nr de zile.
Pentru sarcina cu probleme este concediul de risc maternal, dar care se plateste doar cu 75%.
asteptam un
22+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
happyjoy spune:
Va multumesc tare mult pentru urari si le intorc catre voi inmiit!!!
Azi am fost la doctor si se pare ca trebuie sa fac analize de sange sa vedem cum ies trobofiliile.
Acel lac vascular se formeaza cand sunt probleme de coagulare iar unele vase de sange care traverseaza placenta se necrozeaza - acest lucru este daunator atat pentru copil care in timp nu mai primeste suficienta hrana si oxigen de la mama dar si pentru mama, deoarece se pot forma cheaguri de sange care se pot deplasa pe artere catre inima, plamani, etc.
Acum sa nu ne panicam
important este ca exista tratament - se fac injectii zilnic pe toata perioada sarcinii si in perioada de lauzie. Sunt foarte multe femei (chiar pe DC am gasit un topic) care au dus sarcini la bun sfarsit cu tratament, deci nu e un capat de tara.
Asa ca maine la prima ora facem analizele de sange si cu Dumnezeu inainte
.
Va tin la curent...
Am tinut sa va povestesc si voua ca Doamne fereste nu se stie niciodata si e bine sa nu fi nepregatit, mai ales ca nu exista simptome iar pe net nu am gasit prea multe informatii legate de lac vascular pe placenta, decat pentru sarcina avansata peste 30 si ceva de saptamani cand se pare ca se mai intampla...
Pup toate mamicile de prunci pretiosi
- Sunteti minunate 
PS: Azi am ajuns la jumatatea drumului 
20+ 
Rebiana27 spune:
Samaria nu am prea multe cunostinte despre ce inseamna disgravidie (desi mie mi se umflau rau de tot mainile, picioarele, fata, in sarcina cu Luca, nu mi-a zis dr ca as avea asa ceva..) insa am citit ca are legatura cu preeclampsia si eclampsia, hipertensiunea arteriala... Cred ca este cel mai bine sa intrebi medicul despre ce inseamna si ce implica. Stiu ca in primul trimestru de sarcina se spune ca ai disgravidie (precoce, parca) atunci cand din cauza gretei si a starilor de voma nu te mai hidratezi corespunzator.
sa vii cu vesti bune, k?
Andira cum mai esti?
Citesc des... am decis insa sa nu mai scriu ori de cate ori imi vine cheful sau inspiratia convinsa fiind ca sunt inoportuna :) De cate ori va fi nevoie sau voi stii sa raspund o voi face!
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
happy bine ca s.a depistat la timp, ai dreptate, oricum nu e nimic sigur pana la analize poate nu va fi nevoie de clexane, presupun ca astea ar fi injectiile in caz de probleme de coagulare
rebiana tu inoportuna? de ce si cu ce? mie imi face placere sa citesc orice, in fond si la urma urmei aici scriem despre toate, bune sau rele, un fel de jurnal...iar tu ai fost mereu draguta cu toata lumea
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Happyjoy ma bucur ca privesti problema asa cum trebuie,fara sa te panichezi si intr-un "optimistique way".De Clexane e vorba,nu?Las ca rezolvi tu problemuta.Doamne ajuta!
Ioana am vazut pozicile.Ca si Dayanara, nu ma mai joc...esti doar burtica si atat....Slabuta,silueta...Super arati.Eu cred ca trebuie sa iti iei sotul de manuta,sa il duci la un control oftalnologic sa ii dea ceva sa vada mai bine ce nevastuica are langa el.Cat despre vis,cine stie?Chiar ma gandeam la un moment dat cum ar fi sa ne intalnim toate si sa facem poze de genul "Intalnirea de 10 ani" sau ceva de genu'asta.Ioana, multumim, taticul nostru este foarte bine.A terminat tratamentul si acum munceste ca are famelie de intretinut.![]()

Vladi, scriai acu' ctave pagini de cumparaturi la Paris de hainute.Daca mi-ar fi zis cineva acum cativa ani chestia asta as fi gandit "pff!ce de fitze!de parca aici nu sunt lucruri."Sunt perfect de acord cu tine numai ca eu am descoperit marile centre austriece din Viena.Desi ma termina drumul din tara (care e cel mai greu) ma incanta la nebunie cumparatul diferitelor lucruri de acolo.Pacat ca e iarna si nu pot merge acum dar la sfarsitul verii viitoare,daca suntem sanatosi,tragem o fuga si captusim masina lui tati cu de toate.Este atat de convenabil si lucrurile sunt atat de bune incat merita drumul.Sa nu mai vorbim de pret.

Sensibila ,nici eu nu stiu de niciun concediu de gravide 100%.Si daca te internezi,doar pt anumite boli se da 100% salariul.Eu sunt in medical din luna 4 si jumatate si am invatat toate astea din mers.
Rebiana, incepi sa ma nervozezi.Ieri ziceai ca o sa scrii mai rar,acu la fel.Ce-ai fata draga?Te joaca hormonii intre picioare?Ia revino-ti in simtiri si lasa vrajelile.Haida de!
cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/