Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
ioana28 foarte frumos povestit!
linda e o idee buna sa cumperi pampersi, la inceput se folosesc in jur de 8 bucati pe zi, poate mai mult, eu il schimbam foarte des
oana nasol treaba cu politia, nu stiu cum isi permit sa va deranjeze si sa va dea astfel de emotii fara o baza, investigatie ceva...
atb tare dulce nicholas, cum merge ca un ratoi:)imi aduce aminte de ivan cand era mic
eu n.am probleme cu delogarea
vladi sa stii ca asa simt si eu identic ce ai descris tu, iar ieri cand am auzit.o pe andira m.a luat un pic frica, abia astept ecografia de marti daca totusi ma apuca panica, ma duc la urgenta si ma controleaza acolo
felicitari fetelor ce.au venit cu vesti bune de la eco
oare babyangel si denisa ce fac?¿
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
ATB - Este frumusel foc baietelul tau, iar acuma este exact la faza cea mai dulce!

Cristina +15
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
kossir spune:
Buna dimineata burticute,
Lacrimi si flori pentru cel care a fost maestrul Dinica. Incet, incet se duc si noi ramanem cam goi.
Gabi scuze pentru mesajul cu reteta, exact cand am terminat reteta a venit cineva si cred ca l-a trimis Mihai, asa, fara coada. Deci, spor la treaba, si daca ai nelamuriri revin cu amanunte. 
Ina, imi palc acrobatiile tale, dar zau ca ar fi mai protrivite peste cateva luni. Ai grija de tine si de comoara din burtica 
Andira, cum mai esti? Ar fi bine sa treci pe la dr. Nu stii niciodata. Si eu ieri am avut o senzatie ciudata. In cateva randuri parea ca se impinge in jos, sa iasa. Dar, pe langa asta, a fost o activitate atat de febrila si continua in burtica, toata dupa amiaza, ca ma speriasem rau. Adica am senzatia ca ieri dupa masa nu a dormit aproape deloc. Ce o fi avut?
Ioana ce frumos povestesti despre parintii tai. Adevarul e ca niciunde nu e ca acasa, la parinti. De aia mi-as dori si eu sa ajung de sarbatori desi toti zic ca sunt sarita. De 5 ani n-am mai fost de sarbatori. Si zau ca sarbatori ca la tara nu exista.
Anca, sa traiasca cavalerul, sa fie sanatos mereu si sa fiti fericiti impreuna
.
O zi buna tuturor 
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
ah linda vroiam sa.ti spun sa ai grija cu marimile ca cele de la inceput raman mici imediat, adica e bine sa ai cateva pachete in casa, dar sa nu faci stocuri ca ramai cu ele
miria nu te mai stresa, un masaj ti.ar prinde bine, asta in afara de rezolvarea problemelor de la munca :)
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor,
multumesc pt bete, bastoane si alte instrumente ce mi le-ati adresat, chiar aveam nevoie sa ma trezesc la realitate
. cateodata mi se intampla sa si uit ca acuma trebuie sa ma feresc mai mult si cum nu m-am prea ingrasat inca ma mai simt ca o caprioara. dar gata, lectie invatata si bine bagata la cap!
Andira si eu zic sa il suni pe medic si sa ii explici, nu te gandi ca il stresezi doar asta e meseria lui. si apoi stai mai linistita decat sa iti tot faci scenarii.
happyjoy, marsy-baby si ioanact felicitari pt fetite cu codite, sa creasca mari si sanatoase!
Ioana28 ce frumos ai povestit, ma bucur pt voi ca v-ati reunit sanatosi si voiosi. mi s-a facut un dor de casa si mie, dar lasa ca mergem in curand toti 3 ![]()
Anca_iary felicitari pt baietel, sa stea la caldurica inca 20 de saptamani.
Atb multumim pt clipul postat, ce dragut si haios e Nicholas si cum umbla el tantos prin casa ![]()
Lindal am uitat sa zic ca am vazut pozele, si burtica si mamica frumoase si zvelte, si m-ai lasat cu gura cascata cu blugii, esti o adevarata croitoreasa, zic "chapeau!" sau jos palaria!
Vladimirescu ma bucur ca e colul inchis si suna logic explicatiile doctorului tau cu privire la presiunea ce o simti cand stai in picioare. sper sa se ridice uterul repede si sa treaca.
Cristina sper sa iti rezolvi cat mai repede cu medicalul si sa te poti odinhi.
cam atata, ma intorc la treaba. va
pe toate.
Ina
20+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Anca, sa traiasca cavalerul, sa fie sanatos mereu si sa fiti fericiti impreuna . |
kossir multumesc la fel!
atb ai un super printisor
, ce dulce era el cum striga tata

Bun venit noilor mamicute

anca
19+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Neatza fetelor, Anca_iary felicitari pt baietel, sa stea la caldurica inca 20 de saptamani. |
Ina_3040 iti multumesc si tie la fel iti doresc
de fapt la toate
-dutele, sa fim sanatoase, si sa avem bebei sanatosi ca frumosi sunt oricum

anca
19+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Delia13 multumim pt
! Observ ca de la cafea imi reglez scaunele..nu m sunt
, si in plus nu am tensiunea mare (10 cu 5), deci o cafea/zi nu cred ca mi-ar face rau.
ellanik multumesc!
Inca nu e sigur 100% ca e fetita, deci m sper sa fie baiat.![]()
atb ce frumosi sunt primii pasi ai lui Nicholas.
Sunt momente unice din viata..
Lindal cu siguranta Pampers-ul e cel m bun (in cazul nostru), si nu m stiu cat consumam pe zi/luna, la Ioana.
marsy_baby Felicitari pt
! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
Trebuie sa accepte sefa, mai ales ca esti
..in plus poti sa-ti iei si concediu, nu?
Ina_3040 multumim!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
17+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Lindal spune:
Vladi si Dayanara, multumesc pt lamuririle despre scutece. Eu asa am socotit ca vor ajunge 1 luna si jumatate, dupa care schimb si marimea. Am inteles ca mai sunt si marca Huggies si Libero. Le-am luat de pe acuma ca sa esalonam in timp cheltuielile, si apoi nu se stie daca nu se vor scumpi toate de la anul. Am cautat si pretul cel mai bun si le-am luat cam la 0,63 lei/buc. La hainute inca nu stim ce culoare trebuie sa luam, dar vazandu-va pe voi ca tot luati pt bebe am vrut si eu sa iau ceva. Mai cautam patut. Alte lucrusoare le am promise deja (carut, masuta de infasat) de la alt bebe care a crescut.
Ina multumesc pt aprecieri. Blugii am preferat sa-i modific decat sa cumpar, mai ales ca ii port doar cateva luni, iar iesirile mele sunt destul de putine (ca trebuie sa stau la pat, si ies doar cand merg la doctor). Asadar nu cred ca merita sa bag banii in haine de gravida. Am 2 bluzite mai largi, cu burta, si deocamdata mai port si din cele normale. Doar daca imi va mai trebui ceva musai. Alfel eu sunt cu economia, ca nu ma dau banii afara din casa.![]()
Vladi si Andira, am bagat la cap tot ce ati povestit voi despre col. Stau si eu linistita si abia astept sa merg la dr. sa vad care mai e situatia. Eu nu simt presiune, dar se intareste burtica si parca mai ales cand stau intinsa pe spate!! Foarte ciudat! Pe o parte cand stau n-am nimic.
Vladi sunt de acord ca nu e bun televizorul. Eu am TV Tuner pe calculator, insa il voi muta in sufragerie, si pe sot la fel
ca sa poata dormi si merge la servici, iar eu voi sta cu bebe in dormitor, cel putin in primele luni cand urla mult noaptea, apoi recuperez sotul.![]()
17+
Pictura pe sticla
Poze
samaria spune:
Servus,fete dragute si burticoase!![]()
S-a limpezit un pic cerul pe la noi,dar e tot mai frig...si bate un vant...
Fetelor,voi ati mai auzit de "disgravidie"?Ca azi am fost la "ITP"-ul de gravida la dr. de familie si a vazut ca am picioarele un pic umflate,mi-a zis sa renunt total la sare(imposibil,aproape,pentru mine...)si sa am grija ca asa picioare pot fi un simptom de disgravidie...si mi-a indrugat acolo verzi si uscate,dar de inteles nu am inteles nimic...Ma gandeam ca ma luminati voi...
Ggabriela:bine ai venit,sarcina usoara si la termen,bebe sanatos si frumos!
Screie repede mesajele de rigoare,sa scapi de moderare!
Alina:super filmuletele si pozicile cu body-uri!
Multam ca ai acceptat oferta de incuscrire!![]()
Andira:Naspa senzatia,mai bine suna-l pe doctor si vezi ce-i de facut!
Lindal:super dragut cantecelul!
Mersi de link!
Andra s:Multumesc mult de urari

,multa sanatate si voua!

Ioana:ce fain ai povestit si asa m-am emotionat si eu,ca stiu ce minunat e sa fie toata gasca gramada "la mama acasa"..

Ma bucur ca esti remontata psihic,te pup si ai grija de tine!

Ancaiary:felicitari pentru certitudinea ca e baietel!

Si felicitari ca vei avea o "pereche de vis"

Vladi:ai descris foarte bine ceea ce simt si eu uneori,burta ca un bolovan,mai tot timpul,atarnand ca un pietroi...ufff

Sa speram ca va fi bine pana la urma...Doamne-ajuta!
Atb:Nicholas e super-super!![]()
![]()
Mi-ai facut ziua mai frumoasa,vazandu-l!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Oana:nu mai fii stresici ca stresezi si puiutu'!Asa-s politistii,nu degeaba au fost si sunt considerati...stii tu...
Miria:Pupici si
sa nu mai fi stresici!
Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de