Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma apuc sa schimb capitolul !

Sa aveti rabdare ca ma stiti pe mine: ca melcul ma misc!

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru rapid sa schimb capitolul.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Succes
Multumim frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa, hai ca te las pe tine ca si asa nu prea pot acum.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Oana , acum am vazut mesajul. Ma opresc, ca nu am apucat inca sa-l fac

Mergi la inceput

am scris in ac timp . Ok ma apuc de el. . Scuze ca te-am incurcat

Mergi la inceput

Povestea continua aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Yaya, felicitari pentru bebe sanatos !! eu inclin sa cred ca e fetita..da mai stii?

Ina, de aproape 4 ani locuiesc la Blaj, ca aici m-am maritat Vreau sa spun ca sotul e blajan. de oraselul asta insa eu m-am indragostit inainte de a ma indragosti de actualul sotior Poate imi gasesc timp sa va spun odata si "povestea noastra" (mi-au placut tare mult ale fetelor)
Sa inteleg ca ai familia aici, si o sa vii si tu la Blaj candva? ce frumos ar fi...sigur ne-am intalni

happyjoy, si eu stiam ca e greu sa previi vergeturile, cu toate astea sunt indicate cremele hidratante. Intradevar pot sa apara unde nu te astepti, asa ca eu ma creia o pauzasc pe tot corpul dupa fiecere dus. La sarcina anterioara nu am avut nici una , acum ..voi vedea.Folosesc creme cu aloe vera de la FLP, zic eu ff bune.

Oana, ce dulce de burtica Chiar, cand te gandesti ca nici nu mai e mult pana la marea intalnire.. Sa fi sanatoasa in continuare si sa te bucuri de fiecare moment..ca va trece..pupicei. Incearca sa nu fii trista...bunicii, de acolo de sus, sunt fericiti pentru voi si va vegheaza

lindal felicitari pentru codite si fustite !! sa fie asa cum iti doresti !!

denisa, spor la toate..vad ca esti pe baricade bravo. Era cazul sa te mai stranga si pe tine hainele...inseamna ca e bebe sanatos si creste

dayanara...asteptam pozici.. mai, daca nu te-am cunoaste din pozele cu Ivan, iar in unele pari sora lui mai mare, acum ce se intampla?? hai, nu fi mofturici

Delia, mamica matinala ce servesti pe toata lumea cu de toate, sa aveti intalnire frunoasa cu bebe...sa nu intarzii cu vestile

ate si eu visez urat...dar nu baga in seama, eu cred ca toate nelinistile noastre de peste zi, (si sunt, nu-i asa?), se relecta in visele astea ciudate..uita !!

loriangi, am vazut pozele !!frumoasa domnisoara si tanara mamica !!

selina, multa bafta !!! nu te stresa ca tu esti mamicuta desteapta !! bebe sigur e mandru de mamica lui si te va sustine !!

samaria, bine ca nu sunt probleme.

denisa, deci asa...educatie muzicala ff bine, puneti-i de toate ca in curand o sa asculte doar ce vrea , fara sa va mai intrebe pe voi...la maxim !!

pupici pt toate, toate burticile !!!

Ioana, 22+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetele! caprioara raporteaza o seara linistita la bowling (asta pt ca nu am jucat deloc, nici nu m-am atins de bile din motive evidente) desi acuma daca ma gandesc imi suradea propunerea lui Ellanik de a sari peste banda aia ce aduce bilele , nu de alta da cred ca la cat de prost ma calculez as fi in stare.
Yaia felicitari pt caruciorul roz probabil, sa fie santoasa si norocoasa!
Oana ma bucur ca e totul Ok cu colul si ca te-ai mai linistit. mie imi zicea doctorul ca trimestrul 2 e cea mai frumoasa perioada si sa profit din plin dar si eu imi fac mereu scenarii, paranoia e in floare . am vazut oricum o burtica superba, ce fain, ma bucur si sa o porti sanatoasa!
Ellanik le tin pumnii prietenelor tale si sa vina cu vesti bune.
Lindal felicitari pt 90% fetita si pt colul ascultator. te asteptam cu vesti bune si de acum incolo.
Selina bine ca ai venit cu vesti bune, nu te stresa cu teza aia, sunt sigura ca vei reusi sa o termini. Kossir cred ca psihologic esti deja in trimestrul 3 si ma bucur ca reusesti sa dormi mai bine.
Denisa sa aduci vesti bune de la TT.
Samaria o pt vestile bune de la doctor, sa fie numai vesti bune inca 19 saptamani.
Ioana28 ma bucur sa gasesc o blajeanca adoptata, si eu si sotul suntem nascuti in Blaj, eu am stat acolo pana la 6 ani apoi m-am mutat la Brasov. Am acolo toata familia (in afara de parinti: bunici, unchi, veri, cumnati, chiar acum in octombrie am fost in Blaj la botezul unei nepoate. de fiecare data cand sunt in tara trec prin Blaj, asa ca o sa ne vedem.
ma intorc la lucru acuma, noroc ca e vineri. un pt toate!

Ina 21

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir
Yaia felicitari pentru bebele sanatos. Asta e cel mai important. Ai grija de voi

Multumesc! La fel si tu, ca tu ai avut ceva griji cu bebe!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput