Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Felicitari fetelor cu carucioare noi! Pe lista presimtiri si eu zic la fel, a fost cum am simtit eu!:)

Luni dimineata am programare pt testul de diabet gestational! Imi8 zice doctorita ca trebuie sa ma duc cu glucoza cumparata de mine! sa sun la laborator sa vedem! mi se pare ciudat sa si platesc analiza si sa si ma duc cu glucoza!

eu revin cu scrisul cand recuperez de citit... deocamdata as fara intrerupere:)

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

v.am vazut pozele lori, ai o fetita tare frumoasa si seamana leit cu tine

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata,harnicutzelor!

Raportez ca am fost de dimineata la dr. si cica rezultatele sunt foarte bune,iar cauza probabila a umflarii picioarelor e sarea si faptul ca nu prea stau la orizontala...No,deci toate bune si frumoase,sper sa fie la fel in continuare...ceea ce va doresc si voua,cu drag!

Ella:si sa le ajute Dumnezeu pe fetele care isi doresc cu atata ardoare sa devina mamici!Si tie,care esti atata de sufletista(cred ca retraiesti,pas cu pas, fiecare moment), sa iti dea Dumnezeu sanatate si numai bine!

Rebiana:pai noi deja cum ne reinalnim,ne pupam,ca doar de aia suntem "colege de generatie" si prietene,nu?Si nu ne temem ca prin pupaturile astea transmitem vreun virus...

Ina(poate o sa te denumesc de-acum Caprioara -sper ca nu te-ai suparat):burtica mea e ditamai burtoiulca nu toate avem sansa ta......,dar pe bebe il simt mai rarut,cred ca e din cauza ca placena e anterioara... si ai grija la salturi...

Denisa:bine ca esti din nou cu noi si ca esti bine!Cu ce ti-ai "scolit"bebele?Si cand mai mergi la doctor?

Oana:doctoru' zice ca-s bineBebe nu accelereaza,exerseaza sau repeta,dupa caz(sportiv/dansator)Te pup,nu mai fii stresata, va fi bine pana la urma!
Pozele cu burtica sunt super,burtica ti-a tot crescut,dar nu te-ai ingrasat!Buna ideea ta cu albumul!

Leeloo:casa de piatra si sa va creasca mare puisorul!Si multumim de urari!

Lindal:felicitari pentru fetitza!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa,si voi, la fel!!!Mortal bebele care accelereaza!

Dayanara:si odihneste-te!

Delia:bafta la morfo!Si spor la treaba,daca tot ai chef de munca...

Cori:sa vii cu vesti bune de la eco!

Ate:visele de-aia au loc doar noaptea,ca sa nu ne gandim la ele ziua, si nici sa nu ne afecteze ziua!Nu te lua dupa superstitii babesti,ca iti stresezi bebele inutil!,nu te mai gandi,ok?

Loriangi:ce draguta esti in poze si ce fetitza minunata ai!Sa-ti traiasca!
Referitor la somn,e naspa si in cazul meu,mai ales cum adorm pe o parte ma trezesc intepenita tot,de intors, ma intorc foarte greu in patsi de dormit pe spate sau pe burta,nici pomeneala...Dar no, ce sa faci,se impun anumite sacrificii de dragul lui bb...

Astept cu drag sa va citesc si sa deschidem un nou capitol, va pup pe toate fara exceptie(oare ce mai face Anca?!)si aveti grija de voi!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Kossir - am inteles de unde stiai ca trim III incepe cu sapt 25, ai si tu dreptate, dar eu cred ca e scris gresit pe site-ul respectiv.
M-am uitat si la noi, pe prima pagina, si scrie ca a 7-a luna de sarcina incepe cu sapt 28. Am mai cautat pe cateva site-uri, si toate zic de sapt 28, ba unul chiar ca incepe cu sapt 29

In fine, sa fim noi si bebelusii sanatosi, pentru ca toate ajungem acolo (sper!!!!)

Oana - mie mi-e tare teama sa nu se schimbe iar legea, desi e foarte clar ca datorita ei sunt mult mai multe femei insarcinate acum.
Daca se schimba, sunt in pom si pomu'-n Cosmos .
Asa ca daca imi las cat mai mult din postnatal, am totusi sanse sa stau macar 4 luni acasa cu bb. Insa mai e pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata si de la puturosi!.
Ce fete matinale avem! Eu m-am trezit la 10 cu fata umflata toata. Acum e mai bine.

Lindal- deci e fetita pana la capat . Fericitari.
Ate- eu nu cred in vise de genul cu masele si caini care inseamana dusmani. Mai rau ce am visat eu : ca in decembrie ajunge euro 5,2 Ron. Asta vis periculos.
Roxana - hai cu pozele. Eu ma uit la pozele de la 15 sapt si ma mir cum a crescut burta, ca altfel nu prea imi dau seama.
Loriangi - imi place de printesa ta zambareata.
Anca- tu unde esti ?? Parca erai racita ? sper ca totul e ok la voi.

Aseara i-am pus muzica de bebelusi lui bebe. Cand a auzit s-a oprit din miscat . Sotul a spus ca ciudata si trasmite mesaje sublinale asa ca am renuntat. Culmea, daca ii pune tacsu house e super incantat si da din craci. Asa ca bebe va dormi pe house.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Selina:bine ca esti bine!si vezi sa nu te surmenezi,ai grija de tine!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Kossir - hai ca pana am cautat eu pe net, tu ai postat deja, si au aparut inca 10 posturi (nu le-am numarat exact )
Asa e, sanatoase sa fim, si bebelusii la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

andira si eu ma rog sa nu se schimbe legea, ca suntem in pom la propriu!!!!!

Nu mai spun de cursul euro, ca avem rata la casa pe 30 de ani si e in euro ....daca mai creste mult nu stiu cum ne-om mai descurca, mai ales si cu criza asta care nu mai trece odata

Doamne ajuta sa fie totul bine !!

asteptam un 23+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Honey - sotul meu zicea ca o sa o adoarma pe Irina pe Rammstein
CD-ul e permanent in masina, in player, dar nu-l punem niciodata cand suntem cu copiii.
Le place in schimb Muse, Irina chiar fredoneaza

Acum serios, Irinei cand era bb de cateva luni i-am pus un cd cu muzica de bebelusi, luat cu revista Superbebe, era ceva de la Izvorul Alb.
Si vreau sa va spun ca chiar a linistit-o si adormit-o, statea in scoica langa mine, a inchis ochisorii si a adormit pe muzica.

Selina - nu esti in sapt 18? Te intreb pt ca am vazut ca ai UM cu 2 zile inainte de mine, dar DPN la 2 zile dupa mine . M-am uitat la semnatura, nu de alta...
Multa bafta sa termini teza cand vrei tu, si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Samaria- nu niste cursuri de RSVTI l-am scolit pe bebe. Asa imi trebuie daca in vara nu am avut chef de ele, acum m-am dus fortat.
yaia- mereu am impreasia ca tu esti mama de fetita si ma surprinde semnatura. Fericitari pe fetita . Ce zice Tudor de surioara ? E incantat?

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput