Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
Roxana chiar te rog sa faci poze si te rog sa iti revina binedispozitia.
Delia,Cori, bafta azi la eco.
Ate
si eu visez urat, dar nu mai bag in seama visele.
Loriangi exact asa mi-a zis si mie dra de fam, ca doar 63 de zile de prenatal poate sa imi dea.Dar nu mi-am dat seama atunci pe loc sa o intreb mai multe. In decembrie cand merg iar o sa discut mai multe pe tema asta.
Oricum tot ma incadrez ca 63 de zile se implinesc in 4 martie si sper sa nasc pana atunci
.Deci tot de la 1 ianuarie intru si eu in prenatal.
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
yaia felicitari pt morfo cu rezultate bune! cred ca esti superfericita ca vei avea pereche! 
denisa te dadeam disparuta. chiar ma gandeam la tine si la anca, de ce numai intrati?
oana bine ca nu ai probleme.
si ce burticuta frumoasa afisezi tu! asa tuguiata, ca de baietel, cum zice toata lumea. eu nu cred in chestiile astea, ca daca ai burta nu stiu cum e baiat si daca o ai mai nu stiu cum e fetita, dar la mine, s-au adeverit aceasta "teorie". o am asa tuguiata ca a ta si toata lumea imi zice pe starda, in magazine, etc, "aveti baietel, nu-i asa? se vede dupa burtica", eiiii si eu tare bine bine ma simt!!! uite mami esti bagat in seama de toata lumea, vedeta, ce sa mai!!! ![]()
ella un
pt tine si o
pt prietenele tale. tu cred ca retraiesti fiecare moment prin care trec ele.
aaaaa, leeloo la multi si frumosi ani impreuna!!! tu erai mamica veterana si ne umpleai de sfaturi, banuiesc ca Tudor iti ocupa tot timpul de nu ai mai intrat pe la noi 

lindal felicitari, mami de fetita

si Doamne ajuta ca ai colul asa cum trebuie. 
ina parca tu te ocupai de lista cu presimtiri referitor la sexul BB-ilor. ca uite la lindal a fost asa cum presimtise, si la mine la fel![]()
roxana hai cu pozele, chiar nu vrei sa admiram si noi burtica frumoasa si dragalasa? 
delia te astptam cu vesti super de la morfo.
cori un pup mare pt finuta ta 

referitor la IR-uri, fetele care ati facut morfofetala, nu v-a trecut si valorile astea pe raport? dr albu am vazut ca le-a masurat. doar ca sunt trecute RI, flux sanguin in artera uterina dreapta si stanga. eu sunt linistita, ca am valorile normale, nu mai ne trebuia un stres in plus, ca nimanui de altfel.
gata, am recuperat!!! poop
POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loriangi buna dimineata fetele... ![]() ate..ca sa-ti raspund la mesajul tau UM a fost pe 29mai 2009; eu sunt nascuta pe 15.04.1977 iar fetita mea pe 17 .08.2004..tu unde locuiesti in buzau? am vazut pozele tale si imi pari foarte cunoscuta..cat despre pozele mele stiu ca nu se vad..nu stiu ce are , cred ca nu stiu eu sa mesteresc la ele... |
completez acusi si listuta!!
Noi locuim la maracineni acum...de cunoscut nu stiu ce sa zic, eu sunt venita nu de mult timp in buzau. Sunt de fapt din mangalia, sotul este buzoian si m-am mutat aici dupa casatorie acum 2 ani.
asteptam un
23+
Theodor Stefan http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
loriangi spune:
ate sper sa nu te confund cu altcineva...dar imi pari cunoscuta...
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
Mami & Iarinutzu
si inca un bebe .......pe drum...
loriangi spune:
aaa...si mi se vad si pozele....
am reusit , sunt fata desteapta![]()
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
Mami & Iarinutzu
si inca un bebe .......pe drum...
andira spune:
Neatza si de la mine!
Lindal - felicitari pentru colul inchis, si pentru fetita!
Yaia - n-am apucat sa-ti spun ieri, sa-ti traiasca perechea si sa te bucuri de amandoi!
Kossir si Ellanik - trimestrul 3 incepe cu sapt 28 http://sarcina.pentrumamici.ro/jurnal-de-sarcina/sarcina-pe-trimestre/trimestrul-3-de-sarcina
Sa fim sanatoase si sa-l terminam cu bine!
Oana - ce putin mai ai! De la 1 ian in prenatal, boierie! ![]()
Eu ma gandesc sa vin si in feb la servici, pana la sf lunii, ca sa pot sa-mi las cat mai mult postnatal. Mai vedem, stiti voi cu socoteala de acasa ![]()
Ce matinale sunteti! Eu abia reuseam sa fac ochi la 7.30, dupa ce m-am culcat de la 11. ![]()
oanaiacovita spune:
Am zis ca nu stau azi cu voi, dar nu am chef de munci.![]()
Andra
mie nu mi-au zis ca e burta de baiat, dar imi place cand se uita lumea dupa mine.
Si ma intreaba lumea pe la rafturile de lucrusoare pt bebei ce masuri sa ia pentru o anumita varsta.
Loriangi ce fetita finuta ai.
Andira
vai de cand astept concediul. Asa greu o sa treaca luna asta jumate, nu mai am rabdare. Tu de ce tii sa ai mai multe zile dupa ce nasti?
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
Buna dimineata,
Merci fetele de cafeluta, am adaugat ceva lapte si a fost foarte buna
.
Eu am reinceput sa dorm, cum va spuneam eu ma si vad in trimestrul III, asa ca am simptome adecvate
. Mi-a revenit somnul de noapte, nu dorm insa ziua, sunt greoaie, merg mai des la WC
. Ce sa-i faci. Burtica creste si deja o vedem luand diferite forme, e super.
Si ca sa nu ziceti iar ca nu stiu ce zic, uite aici http://www. sarcina-nasterea. ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-25-saptamani.html scrie clar ca saptamana 25 este in al treilea trimestru de sarcina. Eu sunt cam ametita cu chestiile astea, da zau ca am citit
.
Linda felicitari pentru "pasarica". Hai sa echilibram putin balanta. Bucurii si multumiri sa aveti impreuna 

Oana, frumoasa burticuta, fericita viitoare mamica, vazut pozele, placut mult de tot 
.
Am mai vazut ceva poze, nu-mi aduc aminte sa niminalizez
, cand imi revine memoria, voi puncta.
Va pupic si sa aveti o zi buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Andira, acum am vazut mesajul tau, ai dreptate si e chiar logic, dar si eu am pus un link, unde scrie clar ca din sapt 25 intram in trim III.
Ma rog, nu conteaza, important e sa ajungem cu bine la capat
.
Loredana am vazut pozele tale, superba fetita ai. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii

Dayanara 
hai sus 
. Si mai era cineva cu vise urate
, na ca iar nu mai stiu, parca ar mai mira pe cineva
. Oricum 
.
Ella, Doamne ajuta prietenelor tale. Si tie un 
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
selina-d spune:
Mea culpa
ca n-am mai scris de un veac. Am fost tare ocupata si cand am prins un moment liber am incercat sa ma mai odihnesc.
Eu sunt bine si nu am mai sangerat, desi nu am prea putut sa stau in casa. Tot fug de la gradi la universitate, iar la gradi, cumparaturi si tot asa. Am fost saptamana asta din nou la dr si toate pareau bine. Eco nu mi-a facut. Abia astept si eu 23 noiembrie sa vad ce culoare de carucior sa imi pun
Felicitari Linda si Yaia pentru carucioarele roz. Eu tot am o presimtire ca roz e si la mine, sa vedem daca am ghicit. Oricum nu ma supar nici daca e baietel ca mai am unul si stiu cat poate fi de dulce si lipicios. Toata ziua m-ar pupa si m-ar lua in brate 
Eu sunt super stresata si cu doctoratul si sper sa pot depune teza in decembrie. Partea nasoala e ca nu depinde de mine si de profu meu care e super nesimtit si nu il intereseaza deloc ca eu stau cu burta la gura si trebuie neaparat sa sustin inainte sa vina bebe. Eu mi-am facut partea mea, am terminat si de scris si el de fiecare data vrea sa mai schimbam ceva si sa mai imbunatatim, dar nu stie ce
Ofof sper sa reusesc. Si daca depun voi avea examen teoretic si sustinerea la sf. lui ianuarie sau inceputul lui februarie si stresul va fi la cote maxime. Sper sa nu se supere bebe pe mine.
Va pup si ma duc sa fac si eu curatenie ca ieri am fost singura cu copilul ca sotul e la Berlin, si asa ne-am jucat ca arata casa ca dupa bombardament. Nici nu mai poti calca de jucarii.
Aaaa si multumesc Roxana si Samaria ca ati intrebat de mine 
Mami
17+ si Victor (31.08.2007)