Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Lindal spune:
Vin si eu cu vestile bune de la eco:
- Colul este inchis!
Totusi avand antecedent de col deschis trebuie sa ma feresc de efort si sa stau in continuare cat mai linistita.
- Sunt sanse de 90% ca bebe sa fie FETITA!!! Si dupa cum vedeti mi-am schimbat si semnatura.
Nu mai stiu cine facea un tabel cu ce presimtire avem si ce se adevereste a fi, insa o rog sa ma treaca acolo ca avand presimtiri bune, ca tot fetita credeam si eu ca va fi. (Acuma sper sa nu se schimbe mai incolo si sa am surprize.)![]()
Rog sa ma treceti si pe prima pagina cu carutul roz.
pt cea care o face.
18+ cu
Eliza
Pictura pe sticla
Poze
freedelia spune:
Pupici de departe si sa aveti o zi minunata. Nu-mi vine sa cred ca a mai trecut o saptamana... unde zboara timpul asta???
va pup!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
linda felicitari pt carucior! sa ai o fetita sanatoasa
ella doresc din suflet prietenelor tale si nu doar, sa fie mamici cat mai curand si sa tragem cu ochiul la odiseea lor ;)
denisa bine ca ai dat semne :) acum sa vedem daca apare si babyangel
selina tu esti bine? n.ai mai sangerat asa.i?
freedelia cat e ceasu acolo? aici e 5:49 dar n.am somn, m.a luat pofta de masline
mai duci fata la gimnastica?
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Dau o
pentru fetele matinale.
Roxana tot fara somn? Si eu de la 5 sunt treaza.
Linda ce m-a distrat filmuletul cu bebe care accelereaza. 

Alina
vreau poze din fiecare saptamana sa ii fac un album lui bebe cand se va naste.
Fug la birou, pupici.
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana ti.am admirat si eu burtica aseara, e foarte frumos ce vrei sa faci referitor la album, asa rau imi pare ca nu ma pot aduna, sincer chiar n.am poze gravida deocamdata, poate weekendul asta sa fiu mai binedispusa
servici usor
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Delia13 spune:
Neata fetele. Oana, azi mi-ai luat-o inainte cu invitatia la cafeluta![]()
Si eu m-am trezit de la 6 jum , dar am mai citit una alta. Azi la ora 13 am programare la morfo. fetala sunt asa de nerabdatoare ca nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai rpd si am un somn, dar nu mai pot sa adorm. Cred ca ma apuc de curatenie
va pup si sa aveti parte de o zi frumoasa

Delia13 22+
David Andrei
CoriMami spune:
Buna dimineata, sa fiarba cafelutele!
Abia astept sa fie weekend, infara de intalnirea cu bebe la eco azi, maine ne vizitam finutza, care are 2 anisori si 3 luni si zice multe nazdravanii.
De exemplu isi ia baxul de Pampers hotarata si taraindu-l spre usa zice "Eu plec la 'coala".
Ah, abia astept sa avem si noi o piticutza prin casa, sa ne inveseleasca.
Pup
23
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
ate_09 spune:
buna dimineata!!!
Vreau si eu o cafeluta ca sunt tare somnoroasa azi.....
Am visat asa urat azi noapte, ca la un moment dat nu mai reuseam sa adorm
...parca imi cazuse o masea si cativa dinti...si abia mai reuseam sa vorbesc 
, si ma tot plimbam cu ei mana si aratam la toti ce am patit
... Ce-o mai fi insemnand si asta nu stiu, dar colegele imi spun ca nu-i de bine...
Lindal felicitari pt pasarica!!! Sa fie sanatoasa si sa-si bucure parintii! 
oana ai o burticuta superba!!!!! Si ce repede creste!!!
asteptam un
23+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
loriangi spune:
buna dimineata fetele...
v-am citit discutiile de ieri si as vrea sa adaug si eu ceva...dupa calculele mele ar fi trebuit ca in decembrie sa intru in prenatal, mai am insa si concediu de odihna de luat pe anul acesta , 15 zile, si am fost la medicul de familie sa imi calculeze exact de cand pot intra in prenatal sa imi fac cererea de co si
...surpriza...cica ei ca medici de familie nu pot da prenatal decat 63 zile restul pana la 126 trebuie sa le iau postnatal
...deci...intrebati si voi inainte...acum sunt obligata sa mai merg si o saptamana din decembrie la munca pana pe 10..si cred ca o sa-mi mai iau si cele 2 zile lunare libere pt analize si control si de la 1 ian gata prenatal...
ate..ca sa-ti raspund la mesajul tau UM a fost pe 29mai 2009; eu sunt nascuta pe 15.04.1977 iar fetita mea pe 17 .08.2004..tu unde locuiesti in buzau? am vazut pozele tale si imi pari foarte cunoscuta..cat despre pozele mele stiu ca nu se vad..nu stiu ce are , cred ca nu stiu eu sa mesteresc la ele...
voi puteti dormi noaptea ca la mine e un chin
, ma sucesc pe toate partile si de oboseala adorm si eu pe la 4-5 dimineata si la 6.30 trezirea sa merg la serviciu...dorm pe o parte dar se atinge burtica de pat si incepe sa ma intepe, ba da bebe din picioare de ma innebuneste si tot asa de vreo cateva nopti de sunt chiauna la serviciu a doua zi, plus ca m-am procopsit si cu o raceala , ma ustura in gat si acum parca a inceput sa imi curga si putin nasul, nu am febra dar...e nasol ca nu pot lua nimic...
Mami & Iarinutzu
si inca un bebe .......pe drum...