Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 yaia felicitari pt rezultatele de la morfofetala!!! Chiar daca va tine nenea doctorul in suspans !! ![]() |
Mersi mult!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui samaria Yaia:ce fain c-o sa ai pereche!!!Sa-ti traiasca si sa fie amandoi sanatosi,si daca cumnva apare o "schimbare de sex",te mai felicit odata,nu-i bai,numai sanatate sa fie! ![]() ![]() |
Multumesc! Asa ma gandesc si eu, sanatate, ca-i mai buna decat toate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Lindal spune:
Rebiana draga, pe tine cine te consoleaza, cine iti spune vorbe bune cand te simti rau? Ca fetele au sarit pe tine sa nu abdici si sa tot scrii. Stiu cum e sa fii indispusa cand nu te simti bine. Ai grija de tine si un
sa-ti treaca raul.
17+
Pictura pe sticla
Poze
dayanara spune:
yaia felicitari pt rezultatele de la eco si pt carucior! sa vina sanatos bebe
urmatoarea eco , cand o ai ? poate atunci afli mai multe
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Fetele,
pentru gandurile frumoase! 
In sarcina asta sunt ceva de genul "Capul! Fundul! Auuu maseaua!" (asa suna o vorba si tare mi se potriveste...) Pe mine cand ma lasa una, ma ia alta.. tot sa zic ca nu-i in regula. Doamne ajuta sa fie bine in final!
Clar eu trebuie sa trec cu rosu in carnetelul de gravida, ca si simptom permanent in sarcina.. paranoiaaa! ![]()
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
continuarea mesajului de mai sus...
Yaia felicitari pentru rezultatele bune la morfologica si pentru strumfita/delfinasa
(nu vad eu sa se insele un ecografist bun la varsta asta de sarcina!)
Roxana am vazut caruciorul si mi-a placut tare mult... ce-as vrea si eu unul!! Dar am hotarat ca am de la Luca si nu mai iau altul.
Ate superb filmuletul! 
Adriana am vazut inca de ieri filmuletul cu Nicholas, impreuna cu Luca! Felicit inca o data frumosul mergaret si pe mami care are o voce calda! 
Vladi eu nu la pastrama am ramnit (ca mananc f rar carne) dar ce-ai explicat c-ai pus pe langa m-a "omorat"!!
Castelana sunt cu gandul la tine si la mama ta, zilnic! Ma bucur cand scrii caci inseamna ca sunteti ok.
Lindal sa vii cu vesti bune de la eco! Sunt sigura ca asa va fi!
Andira 
Samaria
din obisnuinta de-acum
!
Sper sa fie totul ok si la tine si sa mergi la serviciu cat de mult poti ca sa iti ramana zilele de concediu pentru postnatal!
Happyjoy sunt sigura ca in final va fi totul bine! Ai atata pozivitate si dorinta sa fie totul bine incat va fi asa! 
Oana, Denisa ce faceti fetelor?? (Denisa au venit cei de la firma de termopane?)
Ella nu ne lasa-n depresii!! Stii cat ne binedispun postarile tale!! 
Mami de Luca si
cu 
dayanara spune:
rebiana si eu sunt la fel, ma regasesc cu aceleasi griji, si totusi eu nu am atatea motive ca tine - ma gandesc la cerclaj
ina da si pe mine ma atrage foarte mult quinny buzz, nu stiu de ce, poate nu e ca stokke dar e ceva ce.mi place la el
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana si eu sunt la fel, ma regasesc cu aceleasi griji, si totusi eu nu am atatea motive ca tine - ma gandesc la cerclaj ina da si pe mine ma atrage foarte mult quinny buzz, nu stiu de ce, poate nu e ca stokke dar e ceva ce.mi place la el roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
.. pai, na.. suntem femei, mai despicam firul de par in patru, mai vedem probleme si unde nu sunt; stiu si eu! Ai spus tu bine (a fost si este valabil si la mine) la prima sarcina am fost total lipsita de griji de-astea. Ma intepa nu stiu unde, mi se mai contracta burtica (intotdeauna nedureros insa), ma tinea spatele etc dar nu dadeam importanta. Am tras cateva spaime si atunci dar nu ca acum.. zilnic
Au ceva in comun cele doua carucioare care-ti plac... e ceva la design care le aseamana! M-as vedea conducand mandra unul in parc, cu Luca alaturi, dar asta daca nu le-as fi avut pe celelalte doua!
Mami de Luca si
cu 
kossir spune:
Andira, eu stiau ca in saptamana 25 intram in cel de-al treilea trimestru. Eu as mai avea doua zile, am intins-o putin
. asa o fi?????????,
Ioana, super bancul. Acu nu ca as fi io olteanca si-mi plac bancurile cu ardeleni
.
Yaia felicitari pentru bebele sanatos. Asta e cel mai important. Ai grija de voi 

Happyjoy, vergeturile se formeaza in straturile adinci ale pielii, unde cremele nu ajung. Parca pe aici am citit, sau nu mai stiu. Oricum cremele si toate cele sunt pentru sufletelul nostru, nu de real ajutor. Depinde de elasticitatea pielii. Eu dau cu ulei de argan si ma simt foarte bine, mai ales ca am o piele asa uscata pe tot corpul.
O seara placuta tuturor burticutelor
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ina_3040 spune:
Samaria, multumesc de intrebare, burtica face bine, cred ca feciorul meu nu are ceas in burtica, ziua doarme abia il simt si seara zici ca nu mai are stare
oricum ma bucur seara cand il simt asa viguros ca ziua ma rog de el sa mai dea un semn. burtica ta ce face?
in seara asta merg cu colegii la bowling dar eu nu joc, am zis ca la ce alunecoase sunt pistele alea nu mai vreau sa fac vreo acrobatie de-a mea 
va
pe toate si o seara placuta.
Ina
20+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#