Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Carmen in saptamana 28 intram in trimestrul al treilea! Doamne ajuta sa fie cu bine la fiecare dintre noi!
Ina sa faci poze la bowling! Intotdeauna am vrut sa joc dar nu stiu din care motiv n-am mers. Oricum e fain sa fie mai multi, distractia e garantata macar!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Yaia felicitari pentru . Si mie la prima sarcina mi-a spus la eco 75% fetita si fetita a fost. Acum mi s-a spus 100% baiat am vazut si putza

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello.
Am revenit si noi. Am fost prinsa cu niste cursuri fortata de imprejurari. Am plecat la 8 de acasa si m-am intors la 10 seara , dupa care a mai trebuit sa si invat. Asa ca timp de net nu am avut deloc.
Partea buna a ca l-am scolit pe bebe de mic.

Partea mai putin buna e ca nu am reusit sa mai ajung marti la doctor si nici nu am apucat sa-mi anulez programarea. Maine vreau sa trec pe acolo sa-mi iau rezultatul de la TT ca a iesit de mai bine de o sapt. Mi-e si rusine sa mai dau ochii cu doctora

Am citit tot si am retinut nimic

Fericitari fetelor care au aftat ce ascund in burtica.

Bun venit felelor noi

Azi sau ieri am retinut ca a fost zi de salivat la papa bun a lui Vladi. Noroc ca nu-mi place si nici carnea si condimentele ( asta de cand cu sarcina) ca altfel erau la usa cu farfuria in mana.

Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai retin ce... normal.
Va pup pe toate

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici! Sunt in urma cu cititul, ca am avut mult de lucru.
O sa incerc sa recuperez acum.

Pentru ca nu ma lasara piticii de ieri deloc, am fugit pana la dr, nu la a mea, ca nu cred ca ma mai suporta.
Dar de azi dimineata simt o presiune in col si nu m-a lasat toata ziua, asa ca am fugit la dr.
Colul e luunng si inchis (asta vazut la control pe masa ) ca nu avea endovaginala si la eco am aflat si motivul pentru care simt presiune. Bebe sta in picioare si loveste fix inspre colul meu, deci e normal ce simt.
Asa activ a fost azi si la eco la fel, am vazut cand a dat cu piciorul si am si simtit.
Batea maruntel din talpa piciorului, sotul a zis ca accelereaza,
Oricum m-am linistit, ca prea eram stresata.
Lichidul e mult, chiar prea mult a zis dra

Ma apuc de recuperat.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Oana ma bucur ca te-ai linistit De ce zici ca nu te mai suporta doctora ta just curious

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Batea maruntel din talpa piciorului, sotul a zis ca accelereaza,

Oana 24+ Erick Nicholas

Bebe mic

:)))))))
simpatic bebelusul, chiar daca ti.a dat emotii

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Oana, ce sportiv este micul Erick! Bine ca acesta a fost motivul presiunii pe care o simteai si bine ca ai fost la doctor. Mai bine sa-i stresam cu intrebari si vizite ori de cate ori avem sau simtim ca putem avea o problema decat sa fie prea tarziu.

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Incep prin a felicita toate mamicile pentru rezultatele bune la eco, pentru culorile caruturilor.

Am citit cu sulfetul la gura povestirea Ioanei despre vizita la parinti. Asta imi va lipsi mie foarte mult.
Ioana esti superba mamico.

Vladi ma bucur ca esti bine si colul e lung, adevarul ca e un mare stres cand simti presiune jos, am tras-o pe pielea mea azi.

Adriana superb Nick cum merge el. Ce mult seamana cu tine, abia astept sa vad cum va arata si bebe meu.

Linda felicitari pentru cumparaturile utile facute. Tre sa incep si eu sa iau pampers. O sa iau un pachet nr 1 si 2 nr.2 pentru inceput.Mai vedem apoi.

Erina m-a topit trusoul fetitei tale. Lucrusoarele sunt superbe, vai ce modele.

Samaria eu auzisem termenul de disgravidie in alte circumstante, in primele luni de sarcina cand se poate varsa foarte mult pana si apa ce o bea o mamica. Stiu un caz chiar aici de pe forum care a facut 2 intreruperi pentru ca din cauza acestei disgravidii nu se putea alimenta si desi statea numai in perfuzii, tot varsa.
Acum nu sriu ce legatura e cu acest caz ceil stiu, dar eu zic sa stai linistita.

Ralu

Roxana frumos tare carutul din filmulet.

Happyjoy felicitari pentru atitudine . Eu nu sunt in stare sa imi gestionez stresul.

Ma bcuur ca Rebiana a fost mustrulita si si-a revenit. Nu imi inchipui Odiseea fara postarile tale.

Ella auzi la ea, elefantica , poate una mai subnutrita.

Alina eu am facut analize in trim 2 pentru ca eram foarte palida si uite asa am descoperit anemia mare. Eu zic ca macar o hemoleucograma completa ar fi bine de facut si in trim 2 pentru orice eventualitate.

Am citit tot ce s-a scris de concediu prenatal si postnatal. Eu merg pana la 1 ianuarie. Atunci o sa am 32 de sapt si asa scap de stres ca nu ma incadrez. Sper sa ma simt bine si sa mai merg o luna jumate ca e din ce in ce mai greu. Obosesc repede si nu mai am randament, dar vin sarbatorile si o sa fie mai putin de lucru.

Loriangi bine ai venit!

Fetele care intrebati de Oanka, e ok. Doar ca nu are net la casuta nous si umbla toata ziua.Bebele a ramas tot fetita si e totul ok cu ea.Si eu ii simt lipsa si abia astept sa revina printre noi.

Cata si eu iau fier si ma simt mai bine de cand iau si nu imi mai curge sange din nas ca si eu aveam probleme.

De IR-uri nici aici nu ti le pomeneste nimeni. Eu sper ca bebe e bine si fara atatea interpretari.

Denisa Si acum cand mai mergi la dr?

Anca o stresez ca am avut o sarcina cu probleme la inceput si am eu o vaga impresie ca e cam satula de mine
Dar cum la ea trebuie sa platesc mereu cand merg, mai fug la CMU unde am card si e gratis, asa ca pentru piticii mei prefer sa merg acolo.

Roxana, Rebiana

Gata, recuperat.

Oana 25+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ina propun sa faci saritura cu bila de bowling fix peste marginea aia de la pista pe care curg bilele.Oricum asta e parfum pe langa ce exersezi tu acasica de una singura.Hihihi!
Yaia te felicit dar doar 75 la suta roz si 25% bleu .Felicitari pt sanatatea bebelului.Aia e cea mai importanta.
Rebiana
Oana cred ca Erick e in piscina olimpica.Cat despre senzatii cred ca si al meu e bagat intr-o hora si bate cu piciorul.Cred ca tine ritmul.
Am vazut ca ati scris de indemnizatii si alte chestii de genul asta.Pe mine asa ma depasesc lucrurile astea!!!Nu stiu daca as fi putut sa lucrez intr-un domeniu de genul asta.
Azi mi-am pierdut buletinul.Cred ca de fapt e pierdut de multa vreme dar azi am avut nevoie de el.Exact cand ma hotarasem si eu cu cine votez!!!
Am vazut ca se dau niste bani pt prima nastere si niste bani pt trusoul bebelusului si alocatie de 200 ron pana face bebicul 2 ani.Asta ...ca sa nu zica lumea ca nu ma pricep la nimic.
Cat despre bebeGeo,are recital in seara asta.Am papat ananas,mar,am baut suc de grepfruit+portocale si niste pufuleti .E normal sa aiba omul energie,nu?Azi, ca sa nu mai zica lumea ca sunt pe un nor deasupra lumii(a se citi nesimtire) ,m-au apucat emotiile pt doua amice de-ale mele care sunt in focuri pt fiv .Una deja a facut si e acasa si se pazeste si alta maine scoate ouale de la clocit si face indragosteala in berzelius. pt ele si pt toata lumea care vrea bebici.Doamne ajuta!
Uitasem sa dau raportul:ieri am cumparat doua caciulite din Real:una vernil fistic si una oranj micute si simpatice foc.
Aaaa!Mi-am adus aminte.Kossir in trim III trecem din sapt 26 parca.Chiar ma gandeam cand ai zis!!! si pt tine si pt tizul meu.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Doamne ajuta-le pe prietenele Ellei! E minunat momentul in care, cu emotie, afli ca porti un pui de om in pantece!

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput