Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

multumesc fetelor de urari sunte-ti foarte dragute.. sanatate multa si voua si nastere usoara...

ate_09 ma bucur ca mai este cineva din buzau..ce anume vreti sa va spun despre mine sa treceti in listuta? la ce medic esti? cate luni are sarcina ta? prin ce zona stai in buzau?

...nu stiu inca ce este fetita sau baiat pentru ca la ultima ecografie nu avrut sa-mi arate ...dar sanatos sa fie bebe asta conteaza...

Mami & Iarinutzu si inca un bebe .......pe drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Vin si eu dupa un bol cu musli, pe care, fiind pe terminate, imi dau seama ca nu trebuia sa-l mananc, inca. Aveam analize de facut. Ma trezisem dimineata, oprisem mostra de urina, am dormit, iar cand m-am sculat, direct pe bolul cu cereale. De rasu plansu.
Ca tot veni vorba, eu analize fac in fiecare luna, ultimele trei luni. Analizele de urina pentru diabetul de sarcina si toxoplasmoza.

Hapyjoy, jos palaria in fata optimismului tau. De fapt calmului si deschiderii cu car eprivesti lucrurile. Sa luam aminte . Succes la anlize, speram sa nu fie ceea ce se banuieste.

Rebiana, nu mai repet ceea ce s-a spus deja. Baga-ti mintile in cap .
Ioana28, waw, habar nu aveam cu ce modelita stam de vorba. Graviduta top model.
Vladimirescu, o zi intreaga conopida si morcovi cruzi?
Atb, zici? Sa se fi intors? Eu, dupa ce ca am uitat tot de acum 10 ani, nici nu am trait experienta asta atunci, pentru ca feciorul meu a fost lenes, sau n-a avut loc, nu s-a intors . Din cauza asta si a placentei inserate jos, am fost nevoita sa fac cezariana.
Oricum avem din nou o activitate extraordinara . Chiar acum, de vreo ora se da in montagne russe, cum zice Ella

Ella

Loriangi, bine ai venit in club. Sarcina usoara si la termen. Dar n-am reusit sa-ti vad pozele cu papusica maricica.

Eu simt din ce in ce mai tare cel de-al treilea trimestru in care am intrat deja. Ma simt cam ca o balena esuata, de fapt ca un pui de balena esuata. Mi-aduc amina ca in primul trimestru a fost greu, oboseam, greata, etc, apoi a fost bine, sprintena si umblareata si acum, gata cu fericirea. Eu tot ziceam ca simt sarcina asta mai grea decat celelalte, asa este. Ca sa nu vorbim de tonaj .
Ma rog, asta nu poate micsora bucuria si fericirea cu care asteptam momentul, care acum mi se pare si mie mai probabil. Restul se
rezolva toate.

Va pupic si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

"neatza ,tuturor!

Happyjoy:multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine la analize!

Rebiana:multumesc de incurajari,te pup,sper sa am rezultate bune la analize(aflu la amiaza)!Multumesc si de link,chiar e foarte util!Nu-l punem pe prima pagina?Ca nu cred ca ar spune careva ca nu e folositor! pentru cea mai dragutza si atenta forumista

Vladi:mama-mama, ce festin!

Ellanik:!!!Sa ramai mereu asa vesela si dornica sa ne pui tristetile la respect!Uite,pt tine si lui bebe!

Alina:nu se fac analize in trimestrul 2,dar eu am facut fiidca am avut episodul acela cand mi s-a facut rau pe strada...Te pup,ce mai face Ioana?

Castelana:cu mult drag,multumesc de ganduri,ai grija cu deshidratarea...multi burticii tuguiate!si tie

Cori:asta e o intrebare care mi-am pus-o de foarte multe ori in ultimul timp,fiindca si eu la servici nu fac efort aproape deloc(munca de birou),stiu ca ar fi buna miscarea,dar daca merg distante mai mari de 200 de metri,mi se face burta ca un pietroi...Nu stiu cum sa le impac...Inainte faceam macar un drum pana sau de la servici pe jos,si am observat ca de cand nu mai misc,m-am ingrasat accelerat de mult...of!

Irina:tu te plangi ca te-ai ingrasat 3,5 kg?!?!

Andira:bine faci,redu programul, ca nici cu program prelungit nu ti-au facut statuie...Amu nu mai scapi de gura meapana nu scrii reteta...

Loriangi:bine ai venit in gasca fetelor de gasca!Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoara,si un bebe sanatos si mancacios,ca inteleg ca ajutor ai sa-l cresti...

Eu am vorbit ieri cu ginecologul si mi-a spus sa imi fac analizele si sa merg cu rezultatele la el , sa vada "la fata locului" cat de tare mi se umfla picioarele si sa stabilim posibile cauze si un eventual tratament(dar care mi-a zis ca se va da doar sub supraveghere,in spital......urasc spitalele!!!!).Sper din suflet sa nu fie probleme ca albumina sau cu vreo infectie urinara,si umflarea sa fie doar fiindca am mancat sarat(da,puteti sa dati cu rosii,dar nu prea pot manca nesarat...) si am stat prea mult pe scaun...
Va pup pe toate cu drag,oare ce mai fac Anca,Denisa,Selina,Dianami,Gaby,Oanka....fetele celelalte care nu au mai intrat de mult?Ca am inceput sa imi formez o harta virtuala in minte si cum citesc postarea cuiva,cum pun un "stegulet",ca e veste noua...si ca mai stiu despre voi noutati...
Gata,si tuturor,aveti grija de voi si de comorile din burtici!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loriangi

multumesc fetelor de urari sunte-ti foarte dragute.. sanatate multa si voua si nastere usoara...

ate_09 ma bucur ca mai este cineva din buzau..ce anume vreti sa va spun despre mine sa treceti in listuta? la ce medic esti? cate luni are sarcina ta? prin ce zona stai in buzau?

...nu stiu inca ce este fetita sau baiat pentru ca la ultima ecografie nu avrut sa-mi arate ...dar sanatos sa fie bebe asta conteaza...

Mami & Iarinutzu si inca un bebe .......pe drum...

Zi-ne data nasterii tale sa stim cand iti cerem tort!! ...eventual si ultima menstruatie daca o stii.
Numele si data nasterii fetitei ca sa mai cerem tort odata!!

Eu merg la dl dr Constantinescu si bebe are 23 de saptamani.
Ma bucur tare mult ca mai e cineva din bz la odisee!!

asteptam un 22+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, tot voiam sa va intreb, dar am uitat. Era o mamica acum vreo 3 saptamani care se internase in spital, avusese sangerari parca, nu mai stiu cine era, era si ea tot la al treilea bebe. Ma intrebam zilele astea cine era si dca mai stim ceva de ea, cum este, daca a iesit din spital...

Kossir -- exact asa simt si eu, ca este mult mai greu de dus sarcina asta decat precedentele. Este in mod clar si din cauza greutatii mult mai mari.

Samaria -- eu la sarcina cu Jodie tin minte ca mergeam pe jos aproape in fiecare zi vreo 2-3 km. Acum, doar ce merg pana la masina si mi se intareste burta si atarna greu. Ma intreb daca ar ajuta sa imi iau o centura din aceea care sustine burta -- a incercat cineva, ajuta??

Andira -- tu lucrezi in HR? Ca vad ca te pricepi la toate astea cu concedii, drepturi ale angajatilor, etc.

Eu una nu mai fac nimic deosebit. Mi-e somn in fiecare zi la pranz, asa ca programul meu este dus copiii la scoala, ajung inapoi pe la 9 jumate, o ora jumate-doua pe calculator, mancat masa de pranz, apoi somn la greu pana la 2-3, luat copiii de la scoala, apoi incepe haosul -- joaca, film, John are de scris jurnal in fiecare zi, facut baie, masa de seara, citit si culcat. Chiar nimic deosebit... ma intreb daca somul asta o sa ma tina pana nasc...

Va pup si va citesc mereu cu interes.

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine ai venit lori, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

freedelia , fata cu hemoragie e dianami, dar din cate am inteles problemele au trecut si numara si ea fiecare zi trecuta:) cred ca are placenta previa...nu.s sigura

andra, da mai dureaza pana ma decid, oricum carutul il voi lua cu cateva zile inainte sa nasc, sau imediat dupa

castelana si pe mine ma apuca nostalgia de zapada, si am aici in nord cata vreau, dar as sta undeva intr.o cabana de munte nu mocirla de oras, mai ales in bucuresti unde.s ai mei, nu.mi trebuie

eu de cateva zile nu prea am pofta de mancare, mai ales seara...nu ma pot plange ca in felul asta nu mai pun asa mult, deja am 60-61 de kg

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

loriangi bine-ai venit! Sa ai o sarcina usoara in continuare cu bebe sanatos! Sa-ti traiasca si fetita!
ioanaa28 eu ma simt bine..am ajuns sa am 4 mese/zi ..parca nu as face analizele, ci sa astept in trim III (care incepe cu sapt 28, nu?).
samaria voi incerca sa pun eu link-ul pe prima pag (postat de Rebiana).
Ioana face, bine..creste, ieri a implinit 1 AN si 10 LUNI! .
Da, oare Oanka ce mai face? A aflat sigur ce e bb, o fi ramas tot fetita?
Ea mi-a scris in mesaj ca ne mai scrie cand va avea acces la internet.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!

Incep si eu cu ce ma doare. Ziceti voi ca pot lua concediul de odihna in avans? Asta ar fi bine ca oricum il pierd, iar dupa ce nasc intru in cei 2 ani de stat acasa?

Daca zilele de concediu maternal sunt 126 dintre care 42 obligatoriu postnatal, as putea intra in prenatal in ianuarie?

ANDIRAAA??? Unde esti sa te intreb?
Poate intri nitel pe mess sa nu acaparez cu dilemele mele toate fetele.

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LORIANGI - Bine ai venit in clubul vesel!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Freedelia - e vorba de Dianami, cum zicea si Dayanara, are praevia, si contractii pe deasupra. Nu mai stiu daca si hematom, ca nu mai tin minte de la ce a avut hemoragia (ne-a zis ea, dar am uitat).

Nu, nu lucrez in HR desi mi-am luat prin '99 diploma de inspector de resurse umane, dar a fost ceva pe langa job. Am al doilea master in Resurse Umane, si datorita faptului ca am lucrat in 2 companii care cam faceau abuzuri, am inceput sa ma interesez ce drepturi am si cum pot sa le raspund (a se citi "da la cap" ).
Asa ca m-am apucat sa citesc Codul Muncii si m-am mai regasit in cateva situatii dintr-o carte de specialitate care descria abuzurile de munca.
Trebuie sa-mi dau dizertatia pentru master (ca n-am avut elan pana acum, si partea proasta e ca nici nu stiu daca mai pot) si ma gandeam sa-mi iau un subiect exact pe Codul Muncii. Asa ca de-aia ma informez, plus ca imi place.

Uneori ma gandesc ca trebuia sa ma fac avocat .

Ioanact - sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea

Mergi la inceput