Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mutumesc, Nela!

Am vazut pozele tale, e dulce foc Ana! Si poza cu bentita e super! Nu mai zic de peisaj ca am ramas cu gura cascata!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Masaj: eu l-am dat cu putin ulei la inceput, apoi m-am lasat pagubasa...mi-e frica sa nu-l ia frigul la pielicica goala Dar mi-ati dat o buna idee, ma apuc si eu din seara asta, dupa baita
Luto, tu ce fel de marsupiu ai si de cand ai inceput sa-l folosesti?
Pana aseara credeam ca am scapat de colici, si ne-au ramas doar parturile, insa m-am inselat.
A plans 2 ore, de la 9 la 11 seara... De azi am reluat siropul anticolici, ca nu-i mai dadeam

Aveti aici poze daca doriti sa vedeti.
http://family.webshots.com/album/575000727dLszXX?start=28

Tot am senzatia ca uit sa va spun ceva...revin cand imi activez neuronul

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Mutumesc, Nela!

Am vazut pozele tale, e dulce foc Ana! Si poza cu bentita e super! Nu mai zic de peisaj ca am ramas cu gura cascata!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Cu mare placere. Imi pare rau ca ai fost trista cu prietena, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-o fi intamplat.
Ce mai face Natalia? Sa mai pui poze, ca e o frumusica si o delicata, mi-ar place sa o vad crescand.
Felicitari pentru alaptatul in public cu succes, eu inca tot in locuri mai retrase ochilor indiscreti "prestez", si cand suntem afara.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Luto tu ii faci masaj la o anumita ora sau inainte de baie? Cam cat tine masajul? As vrea sa incep si eu sa-i fac mai des, dr a zis sa-i fac 30 de min inainte de baie, dar am 2 probleme: mi se pare cam mult timpul si plus ca baita i-o fac inainte de ultima masa din zi, deci el doarme pana la momentul respectiv si abia apuc sa-i fac baie fara sa urle din toti plamanii de foame, d'apai sa-i mai fac si juma'de ora masaj inainte Si ca sa-l trezesc pentru masaj mi se pare sadic

Te contrasalut cu voiosie !!!
Eu nu stiu daca ajuta dar iti spun cum facem noi tinand ca nu avem pediatru la copil si nici bunicute prin preajma...si am facut si noi cum am considerat ca e bine.
Noi si eu si sotul nu suntem asa cu culcatul cu gainile....asa ca am fixat de comun acord ora 10 "trecute fix" pentru baita lu' putza mica.
1. daca doarme nu-l trezim si ajungem si la 10.30 ...(de obicei se afla cu noi prin sufragerie, ori in leagan, ori pe canapea...deci nu se pune pb de somn serios si adanc)
2. baita ii face numai tati, ca simte nevoia sa se implice si ca sa-l tina cu o mana hotarata si ferma, asa cum am citit ca trebuie, pt a nu prinde bebelusul teama de apa. (nu cred ca e cazul sa precizez ca-i face in cada )
3.pana ieri alaltaieri i-am facut numai cu apa dar a inceput sa miroasa putin mai tare si de 2 zile am introdus si noi cosmeticale in program care miros super....dar degeaba ca urmeaza salata greceasca.
4. il scoate in prospel, cu celebrul triunghi pe cap si-l tine pe pieptul lui si-l tamponeaza ca sa se zvinte apa
5. il pune pe masuta de infasat (noi avem la patut o chestie pe care se schimba bebe dar o folosim doar seara la masaj) pe burtica initial si isi umplu palmele cu ulei de masline si il frectioneaza pe spate, pe coloana, pe manute, printre pliuri, pe la fundulet, dupa urechiuse....si apoi la talpite ca aici ii place cel mai mult lui David
6. il intoarce pe spate si-i face si pe burtica putin ....il da si pe fata spre final ca sa fie putin ulei.....si apoi ii punem chiloteii si bluzita curata
7. imi iau sanii in palme ca sa stiu pe ce parte mancam ca deja sunt experta, ne asezam la haplit, adormim, ne pune mami pe burtica in patut si somn dulce pana la 4.30 dimineata.
Eu, David si sotul suntem fericiti cu acest program, nu stiu ce ne-ar zice un pediatru.
Masajul dureaza cam 15 minute....cu masa cu tot se culca in jur de 11 noaptea.

Sper ca am ajutat ...ca vad ca m-a prins flama cu povestitul

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca la operatiunea baita eu nu dorm in papusoi...sunt si eu mana a doua la operatie :
- pun prosopul si bluzita pe calorifer sa se incalzeasca
- scot dopul de la ulei
- duc chilotelul vechi la gunoi
- scot dopul de la cada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Luto, tu ce fel de marsupiu ai si de cand ai inceput sa-l folosesti?

Uite www.mothercare.com/Mothercare-2-position-carrier-Denim/dp/B001CCE3JO/sr=1-17/qid=1257936018/ref=sr_1_17/279-4086557-0620500?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">asa

dar sunt perfect de acord cu Adimerceds si cu Kawaichan ca te rupe de spate si Ergocarrier este mult mai bun doar ca din diverse motive eu nu imi permit dinacela si nici macar nu am gasit second :(
In majoritatea timpului il scot pe putza mica cu cauciorul doar cand dau o fuga undeva il pun in marsupiu.

Mangulico dau si o cafea si o inghetata ca a sosit posta si sunt in culmea fericirii de ceea ce ai scris pe cd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare mamici si pitici !
Am vazut ca ati tot dezbatut tema suzetei. Sa stiti ca nu e treaba prea buna nici cu suzeta asta. Ii inchid vremea pt o vreme dar si cand o pierde si e somnul mai drag incepe sa urle de mama focului dupa ea. In lipsa de suzeta am vazut ca-si baga degetelul in gura. Eu sper sa ne scapam cat mai repede de suzeta pt ca sincer nu mi-au placut niciodata copii mai marisori cu suzeta in gura.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Am uitat sa precizez ca la operatiunea baita eu nu dorm in papusoi...sunt si eu mana a doua la operatie :
- pun prosopul si bluzita pe calorifer sa se incalzeasca
- scot dopul de la ulei
- duc chilotelul vechi la gunoi
- scot dopul de la cada

-mai faci si o galerie
-ii mai si aplauzi la scena deschisa
-stergi pe tati la frunte, ca pe medici...

Super faina descrierea operatiunii "baita". Apropo de patologice, Ana s-a pus sa doarma somnul lung si bun, ala de 5 ore legate. Pana la 12 nu se mai trezeste (de la 6), asa ca am sarit-o cu baia asta seara...

Ana,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Eu sper sa ne scapam cat mai repede de suzeta pt ca sincer nu mi-au placut niciodata copii mai marisori cu suzeta in gura.

Pai nici mie nu imi plac dar si cand il vad cu degetul mare infipt tot tot tot pana la "cotor" in gura si in gat imi vine sa-mi iau campii.
Sa speram ca reusim sa-i si dezvatam la cat ne-am chinuit sa-i invatam
Aici am vazut copilasi foarteeee mari cu suzeta si in carut.....dar nu e cazul nostru, noi vom fi un baietel gigea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Ir tu Nela sa sti ca intr-o zi ai sa ma imbolnavesti cu pozele care le pui;Ce te lafai ,la cat de cuminte e Ana...pupam puiutul mic;

Eu fug sa pregatesc un copil dulce (Iulia) de scoala si revenim mai tarziu;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Claudia, . Sa stii ca meritul nu e absolut deloc al meu, mi-a dat dumnezeu o fetita cumintica foc! De aia ma lafai.
Ce mai zice Isabela, cum mai este?

Ana,

Mergi la inceput