Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citind am vazut ca mi-au aparut mesajele.Stiam ca trebuie sa scriu un n r de mesaje ptr a aparea in timp real si nu am vrut sa supar pe numeni cu remarca ''singura la luna ''insa stiam ca voi nu vedeti inca mesajele si nu stiam ca le modereaza in tip asa scurt ...credeam ca abia maine se vor vedea.
In fine... Lucia ,multumesc de raspuns ,la fel si celorlalte fete! In legatura ce ceaiul este vb de Baby Drink acela recomandat ptr colici .Medica mi l-a dat (chiar de 2 ori in zi) insa eu i-am dat 1 sau chiar unul la 2 zile. Voi nu le dati ?

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

Si eu ii mai dau Baby drink pe langa san. Tot asa, o data pe zi cand avem zile rele cu colici si iesit greu afara si la cateva zile cand suntem in toane bune. Si mie tot pediatrul mi l-a recomandat.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Cat sta bebe in leganelul lui, am zis sa mai scriu cate ceva
Manga: la fundulet eu il spal la fiecare schimbat cu apa, fara sapun. Apoi il dau cu 2 tipuri de creme, alternant. Doar noaptea folosesc servetele, ca sunt mai lenesa , dar in spital ne-au zis sa le evitam.
Si la mine de vreo 3 zile face 1-3 caca. Oare e bine?
loremunteanu: si al meu a facut cruste pe cap. Acum e chel pana in crestetul capului. Eu am incercat sa dau cu ulei, dar se lipea si mai tare, asa ca dupa baita, cand sunt moi de la spalatul pe cap, il pieptanam cu un pieptene pentru copii, si se duc foarte bine.
Gegea: mucisorii trebuie scosi cand bebe are stomacul gol, daca nu exista riscul sa vomite.
Raluca_u, spune-mi si mie, daca nu te deranjeaza, de la ce a facut baiatul otita. Te intreb pentru ca toata lumea ma zapaceste sa ii dau mereu caciulita lui bebe, tocmai de asta, cica baieteii sunt mai sensibili la urechi.
Intreba cineva de suzi: euu ii dau aia de la Avent, de silicon.

Plange, merg sa linistesc maraitul

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Eu masaj ii fac in fiecare seara dupa baita! Ii frec fiecare particica cu ulei sanosan si dureaza cam 15-20 min! Ii place, nu a facut niciodata scandal si primeste asta de cand a inceput sa faca baita, cred ca din prima saptamana de viata!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

raporez un copil dormicios, dupa ce s-a scremut destul de mult sa ma trezeasca pe mine.

claudia ne descurcam ok...chit ca nu facem mai nimic toata ziua. azi cred, sper ca nu mai am musafiri, sa ma concentrez si eu pe smotru si maine epilat.

vorbiti voi de zambetul fals al americanilor...se iau de mana cu englezii. eu lucrez intr-o companie americana. unii sunt genuine, unii sunt .nici cu englezii nu mi-e rusine, desi mai reci cand ii auzi cum se maimutaresc dimineata - hi darling, how are you? - fara macar sa se astepte la un raspuns, iti vine sa fugi. dar parca da, e mai ok decat sa vezi sictirul romanesc de la un ghiseu sau un magazin. se ocmporta de parca iti fac nu stiu ce favoare ca binevoiesc sa maraie in loc de raspuns.

ralucapaun sa va fie de bine botezul si bravo tie ca alaptezi in timp ce cumperi. eu inca la performanta asta nu am ajuns. dar aspir la ea.

luci dai si tu o cafeluta azi?

tot ma chinui sa imi gasesc o rochie. Nela uite www.asos.com" target="_blank">site de pe care cred ca-mi voi lua. nu stiu daca este si la voi. asos vine de la as seen on stars. au la reduceri niste chestii foarte dragutze. eu mi-am mai luat de la ei si sunt ok la calitate.
monicadistractie placuta la botez/nunta.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulia bine ai venit!
Legat de vomitat si a meu a reusit ,,performanta" zilele trecute.M-am panicat si eu putin dar mi-am dat seama ca e din cauza ca mananca ca haplea si e normal sa dea apoi afara.De atunci incerc sa-l tin mai putin la san si sa scoatem aerul mai des.
Legat de ceaiul Baby Drink,noua pediatra ni l-a interzis,a zis ca-i o prostie si ca bebelusului hranit exclusiv de la san nu-i trebuie dat altceva (ex:ceai).
Nelaesti super tare,activa...cum reusesti?
Anda mi-a placut bancul... atat de tare incat i l-am trimis si sotului
Am vazut ca v-a intrebat si Kemsysi ma intereseaza si pe mine:cum se face cu laptele muls?Cand il mulgeti,cum il pastrati,cum il administrati?
Merci!
Monica,am si eu aceeasi intrebare ca si mkunigunda legata de dosar.Merci!

Apropo de botez,voi cum faceti?Ma refer la faptul ca din cate stiu eu bebelusul n-are voie sa stea in fum de tigara,unde mai pui ca trebuie si alaptat.

Va pup!

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Apropo de botez,voi cum faceti?Ma refer la faptul ca din cate stiu eu bebelusul n-are voie sa stea in fum de tigara,unde mai pui ca trebuie si alaptat.

Va pup!

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Noi am facut la un restaurant in cadrul unui hotel, copila a stat cel mai mult in camera si acolo o si alaptam.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigundaAndre multumim de retete, esti o comoara, asa bune ies toate! Reteta culasagna si paste carbonara am ratat-o, poti sa le mai dai o data te rog?
Lasagna este pe mailul vostru, carbonara ati salvat-o cumva sau o mai scriu o data? 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Am o rugaminte! Imi poateda cineva reteta de carbonara de la Andre? Am tot cautat in urma dar nu am gasit!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Maria

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Am o rugaminte! Imi poateda cineva reteta de carbonara de la Andre? Am tot cautat in urma dar nu am gasit!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Eu nu am salvat-o dar am facut-o si mi-o amintesc, Andre corecteaza-ma de gesesc.

Se calesc ceapa si sunca afumata in ulei.
Se fierb pastele separat, se iau de pe foc, se scurg si se adauga sunca si ceapa prajite. La sfarsit se arunca doua oua si se amesteca repede repede.
E super simpla si rezultatul e delicios.

Noi facem baita imediat!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Cantitatile eu le-am pus ochiometric, deci nu le stiu. Cam o ceapa si vreo 2-300gr de sunca la vreo 400 gr de paste.

Ana,

Mergi la inceput