Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica da' muuult mai dureaza! Bine ca ati trecut cu bine peste vaccin si sper sa-si revina puitul din maraiala!
Dana nu pot sa te ajut caci nu am beneficiat de acel salariu mediu!
Nela vazut margelele Anei! Pupam fetita frumoasa!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monica sa va traisaca finii, nasiti de cununie sau de botez ? Ti-ai luat toaleta faina ?
Hai ca le termin pe toate incet incet...e abia marti.

Nela nelipsita dimineata....foarte bine ca eu ma siingrijorez daca nu apari
Dana felicitari pentru depasirea cu brio a situatiei ....Incet incet vei face si o supa, si patul....pleci si cu papusica afara, ai sa vezi tu....e o splendoare.
Ma laud si eu ca am fost prin magazine (am si eu o idee fixa....ca nu puteam merge cu puiu in carucior ca daca intram undeva plangea, vroia numai afara la aer curat). Deja erau pregatiri de iarna, globuri, ghirlande prin vitrini....ce vis...si eu cu puiucul in marsupiu, dormind linistit ca un ingeras,
Chiar am si cumparat ceva si am venit cu 2 plase mici ....dar plase
Ralucapaun mi-era dor de tine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto ce draguta esti!
Am citit mereu, dar am fost atat de trista ca nu prea mi-am gasit energia sa scriu si nici n-am vrut sa transmit starea ea fetelor. Nu am patit eu nimic ci o prietena de-a mea gravidutza in 9 luni.
Dupa ce naste Andre o sa va povestesc, n-as vrea sa o stresez.

Eu ies cu fetita in sling, se pare ca-i place..si dc maraie o pun la san si eu imi vad de cumparaturi in continuare. Port mereu camasi descheiate la nasturi pt acces cat mai usor la san:D

Dana, eu am primit salariul acela, trebuie sa faci o cerere la HR.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

vin si eu sa ma plang .. anna a batut orice record, azi-noapte s-a culcat la 3 .. eva a facut febra 39,2 .. eu eram singura cu ele. nu va spun ce nervi aveam si ca am si bocit ..

iulia lui bb alaptat exclusiv la san, nu-i trebuie ceai .. ce descrii tu acolo, imi suna a colici. si repet .. daca bb ia bine in greutate, atunci nu-ti fa probleme cu regurgitatul.

crocodana si eu propusesem sa facem din numele bebeilor link catre pozute .. deci ptr doritoare, trimiteti pe contul comun link catre pozele bebeilor. si la subject treceti userul de pe DC.

emy tare dulce e eva ..

claudia da, ai dreptate .. conteaza mai putin pompa .. important este materialul clientului ..

nela tare frumusica ana ta. ce cocheta e cu bentita .. iar pozele cu "urechile" de iepuras sunt super!

ma duc sa ma bag inapoi in butoi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Ralucapaun felicitari pentru botez! De abia asteptam poze cu mica crestina :)

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Salut cu voiosie fetele dragi!

Multumesc Luto, Manga, Dana, Gegea, Nela pentru mesaje, Va dulce

Mihaela, ma bucur sa te revad pe forum, ai cam lipsit o perioada si mi-a fost dor de tine. Multumim de pontul cu marsupiul, problema e ca la noi nu se gasesc astfel de chestii in magazine, deci o sa merg pe mana ta si o sa mi-l comand

Andre multumim de retete, esti o comoara, asa bune ies toate! Reteta culasagna si paste carbonara am ratat-o, poti sa le mai dai o data te rog?

Ellenuta, tu ce mai gatesti? Ce mai faceti voi? Pup pe Ana cea scumpa.

Loremunteanu as dori si eu sa stiu referitor la botez unde il faceti, cat costa meniul, ca sa ma pregatesc si eu. Eventual imi poti da un PM. Distractie faina!

Bine ai venit Kemsy la scutece, se pare ca noi doua ne sincronizam: am nascut in aceeasi zi si acum am revenit in aceeasi zi pe forum

Wow Luto, m-ai surprins cu proiectul Sarah!! Felicitari pentru decizie!

Bine ai venit Iulia printre noi, speram sa fii cat mai activa de data asta! Nu-ti face griji, daca regurgiteaza e din cauza aerului pe care il inghite.

Gegea eu aveam saptamanal cate o zi de fructe si tare dor imi este sa reiau vechiul meu obicei Mai asteptam, asta e...

Manga si noi am avut zi cu un singur caca care aproape ca arupt pampersul cand a iesit Si nici eu nu apuc sa fac nimic prin casa, doar planuri

Monica, dosarul pentru CIC se poate depune inainte sa expire concediul postnatal? Mie mi-a ramas concediu postnatal cam 60 de zile, deci trebuie sa astept sa se termine sau dupa 42 de zile pot sa depun dosarul? Multam
Gropita la noi e pe partea dreapta

Dana eu am primit salariu acela mediu pe unitate pentru ca am avut tupeu si l-am cerut. Pana la mine nu s-a dat la nimeni, cica nu s-a stiut ca exista legislatie in acest sens. Oricum au vrut sa o scalde, dar am noroc de o sefa care vrea mereu sa ajute angajatii si a fost de acord sa imi acorde acest beneficiu atata timp cat are justificare pe suma. Daca nu vor sa iti dea, legea nu prevede nici o sanctiune ptr angajator daca te refuza.Din paacte asta e situatia, sper sa ai si tu noroc ca si mine...
Daca vrei iti trimit modelul pe privat.

Ralucapaun
felicitari pentru botez! Unde l-ati facut si cat a costat meniul? Poate imi dai niste detalii pe PM cand ai vreme. Multumesc si pupam unguroaica

Am vazut ca sunt mamici care se mulg, as vrea si eu sa-mi explicati cum functioneaza treaba, adica va mulgeti la ora la care trebuia sa ii dati de mancare bebeilor sau nu conteaza? Ca eu ma gandesc ca daca la o masa nu pot sa fiu prezenta, atunci cum rezolv sa ii las totusi de mancare de la mine?

Luto tu ii faci masaj la o anumita ora sau inainte de baie? Cam cat tine masajul? As vrea sa incep si eu sa-i fac mai des, dr a zis sa-i fac 30 de min inainte de baie, dar am 2 probleme: mi se pare cam mult timpul si plus ca baita i-o fac inainte de ultima masa din zi, deci el doarme pana la momentul respectiv si abia apuc sa-i fac baie fara sa urle din toti plamanii de foame, d'apai sa-i mai fac si juma'de ora masaj inainte Si ca sa-l trezesc pentru masaj mi se pare sadic

Am avut ieri o zi linistita per total, se pare ca si colicii iau pauza, dar ce, ei sa munceasca non-stop? Astazi iesim din nou la plimbarica ca e frumos afara si vrem sa profitam din plin!
Pup toate mamicile dragi!

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Ralucapaun
felicitari pentru botez! Unde l-ati facut si cat a costat meniul? Poate imi dai niste detalii pe PM cand ai vreme. Multumesc si pupam unguroaica

Am vazut ca sunt mamici care se mulg, as vrea si eu sa-mi explicati cum functioneaza treaba, adica va mulgeti la ora la care trebuia sa ii dati de mancare bebeilor sau nu conteaza? Ca eu ma gandesc ca daca la o masa nu pot sa fiu prezenta, atunci cum rezolv sa ii las totusi de mancare de la mine?

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Am facut Botezul in Buzau, nu cred ca te ajuta:)

Eu ma mulg daca sunt sanii prea plini si nu-i goleste Natalia la supt.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Ceea ce ma face sa va scriu acum este ca nu am cu cine impartasi temerile si problemele ce le intampin in fiecare zi cu micutzul meu.Ultima noastra problema este ca aproape dupa fiecare masa dam afara o gura serioasa de lapte sau ceai.Mentionez ca noi mancam exclusiv san.Poate fi aceasta regurgitare de la colici? Aveti mila si de mine si dati-mi un raspuns! Numai gandul ca bebelusul meu ce a venit la aproape 32 de ani ,ar putea fi bolnavior ma innebuneste.

Doar o gura dupa fiecare masa? Pai e putin in comparatie cu a mea care da cateva guri sanatoase (in jet sau normal)afara dupa fiecare masa - lapte dulce si inainte si intre mese - lapte imbranzit.

Citandu-l pe pediatru, atata timp cat ia in greutate minim 750 g pe luna nu ne stresam. E un reflux gastrointestinal care se va regla treptat, indeosebi dupa 4 luni cand incepem introducerea alimentelor solide. Poate sa dureze si pana la un an. nu te stresa. Pune-i peste haine bavetiti, foloseste multe prosopele de sters voma/laptele si multa rabdare!

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

de la ce virsta ati inceput voi masajul la copii?ca eu pe al meu,asa in joaca am incercat si are 1 luna.Docto imi recomanda mai tirziu
Si cit timp dureaza masajul ?daca imi spuneti pe larg in ce consta,va servesc si cu cafea si prajiturica,dimineata,1 luna,promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna dimineata!
La noi nu e chiar asa buna,cel putin la mine.Raportam o noapte de pmina in care n-am prea dormit din pricina de copil care mananca putin si doarme la fel de putin.V amultumesc din suflet pentru incurajari si pentru ca m-ati primit la voi.multeeeee pentru mamici extraordinare.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

Mergi la inceput