Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
monique02 spune:
Am vazut ca ati vorbit de epizotomii. La mine la prima nastere desi a fost un medic renumit de la Municipal nu am fost foarte multumita de cum s-a refacut, desi dupa doua saptamani eram super OK. De data asta am nascut cu medicul de garda de la Medlife, un tip tanar si mi-a facut taietuta pe urma celei vechi si in cateva zile nu mai sinteam nimic si acum dupa trei luni nici nu se vede, nici nu se simte nimic la pipait. Adica arata mult mai bine acum dupa trei luni decat la prima nastere dupa trei ani.
unombun spune:
am citit de kk verde.Si al meu are si verde,dar ii dau ceaiuri zilnic si ma gindesc ca de la plante.Oricum,pediatra a vazut si nu a comentat,desi de altele a reactionat imediat
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la noi.
Eu declar un copil plangacios de vreo 2 zile plus un program mega incarcat pt ca sambata nasim si am mai avut una alta de rezolvat.
IEri am facut si vaccinul, dragul de el nu a plans deloc la intepatura, a plans inainte ca era kkcit si nu aveam cum sa-l schimb. Momentan vad ca nu a facut nicio reactie adversa. DAr nu zic inca hop, Doamne fereste...
Luni am fost cu finii nostri la restaurant pt ultimile detalii, si am fost si cu bebe . Ei a vrut sa si pape ceva si am stat mai mult. Bebe a fost de comitet si ne-a lasat sa luam masa in oras .
Zilele astea tre sa ma duc sa depun si actele pt CIC, tre sa ajung la firma sa-mi completeze adeverinta... huh, am multe de facut.. epilat, coafat, manichiura etc... nu stiu cum voi reusi cu plangacila asta.
Azi noaptea,dupa ce toata ziua nu a inchis un ochi, mi-a dormit de la 11 pana la 5 jumate azi dimineata. Acum l-am pacalit sa mai doarma. Dar il aud deja ca se screme...
Am vazut si eu pozici de gegea, Emy si NEla. DOi blonzi frumosi foc foc (tare dragi mi-s copilasii tai ). O fatuca cu gropite dulci in obrajori si una cu ochii precum doua perle negre (eh, ti-A PLACUT? )
Apropos de ce vorbeati dana si diana cu zambetul americanilor. Am un prieten care daca vede pe cineva zambind asa spune ca a facut scoala la McDonald's . SI mie mi se pare aiurea zambetul ala fortat dar decat o vanzatoare ciufuta de la noi care sa se uite la tine de parca ai vrea sa furi mai bine un zambet fortat.
AM vazut si pozele ralucai de la botez. Mai sa nu te recunosc mai mami . Tare frumoasa mai esti iar copilasii minunati.
L-am ochit si pe gogo cu niste pozici pe care nu le vazusem si am vazut un tatic cu niste ochi albastri precum cerul senin si un pitic dulce dulce.
Cris, ma bucur ca Emma e mai bine si a fost ceva trecator. DRagos ii transmite numai bine
Nela, multumim de razele de soare trimise prin curier expres. Au ajuns la noi si vom profita de ele azi sa iesim afara. POti sa mai trimiti o tura pentru sambata?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Multumim fetelor pentru complimente! pe toate!
Dana vaccinul mi l-a recomandat doctorul, mi-a spus ca este mai bun si are mai putine reactii adverse. Te tin la curent cum a reactionat! Eu sper sa reactioneze bine!
Monique chiar nu stiu daca ii vor ramane ochii albastri caci noi parintii ii avem caprui, insa avem bunici cu ochi albastri!
Monica succes la depunerea actelor pentru CIC! Si pe mine ma asteapta la sfarsitul lunii! Chiar sunt curioasa cate luni le trebuie acestora sa vireze banii!
Si apropo, fetita mea are doar o gropita in obrazul stang! O completeaza pe mami care are si ea una in obrazul drept
Eva
monica_dicut spune:
EMy, eu stiu ca dureaza vreo 3 luni pana vin banii de la CIC. Trusoul si alocatia le ridic acum intre 26 si 30 nov.
SI al meu tot in obrazul stang are gropita
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
o intrebare si o rugaminte in acelasi timp:
voi ati primit acel salariu mediu pe unitate dn partea anagajatorului, la nasterea copilului?
ati putea sa-mi spuneti cum ati formulat cererea?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
unombun spune:
hi,am patit una tare.eu sunt si maseur,fara diploma,evident,pentru neamuri,barbat,parinti,surori,etc,toti se simt bine cind ii masez.Dau sa masez pe bebe azi dimineata,dupa laudele de ani de zile ale rudelor si....o privire de lasa-ma in pace,nu-mi place,care mi-a taiat tot sporul.Degeaba i-am explicat ca sunt mama lui,ii fac masaj cu iubire,etc,nimic,miau,miau,uitatura asa,peste umar,na...talentul meu si-a gasit nasul!!
unombun spune:
la mine vin banii intr-o luna de la depunerea dosarului,poate o fi mai lejer in provincie.
Fragutza spune:
Bun gasit dragelor!
In Bucuresti mi-ai zis ca vin banii in 2-3 luni..
Iulia, bine ai venit! Natalia vomita mult de tot si dr a zis ca e ok cata vreme ia in greutate.
Noi am intarziat cu vaccinul un pic, poate saptamana asta ne mobilizam sa ajungem la medic.
Sambata am avut Botezul, draguta de ea a fost cumintica, dupa ce a scos-o din cristelnita s-a pus insa pe un plans..Preotul a fost extrem de grijului, ne-a impresionat.
Si petrecerea a fost faina, o sa pun ceva poze dupa ce le voi avea de la fotograf.
Va pup!
Baby
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
unombun daca e prima data cand ii faci masaj nu inseamna ca are ceva cu talentele tale ci ca nu stie ce i se intampla si este un lucru nou pt el.
Si David in primele zile urla cat il tinea gura si se facea rosu ca racul....insa acum sta si intinde picioarele drepte si talpitele ....la masajul de seara facut de tati.
Inssita zilnic si se va obisnui si-i va placea foarte mult.
Sa-mi arati si mie unu de nu-i place masajul
Ahhh..era sa uit: Buna dimineata !
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David